Online objednávka, pokazila jsem to?

Anonymní
11.6.23 14:15

Online objednávka, pokazila jsem to?

Ahoj, omlouvám se za anonym ale docela se stydím… Objednala jsem si nějaké knihy na albatrosu a nejdřív jsem zadala že chci aby to přišlo na balikovnu, pak tam byl další formulář tam jsem měla zadat jméno, tel číslo, email a adresu a já tam zadala svojí normální adresu. Takže se teď bojím aby mi to nedoručili na adresu, místo té balikovny kde to chci mít… Co myslíte pokazila jsem to? Nebo je to v pořádku? Je to můj první nákup přes internet…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4123
11.6.23 14:18

A nějakou balikovnu jsi vyplnila? Já většinou i když objednávám normálně na zásilkovou, tak to stejně po mně chce adresu domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
11.6.23 14:22
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym ale docela se stydím… Objednala jsem si nějaké knihy na albatrosu a nejdřív jsem zadala že chci aby to přišlo na balikovnu, pak tam byl další formulář tam jsem měla zadat jméno, tel číslo, email a adresu a já tam zadala svojí normální adresu. Takže se teď bojím aby mi to nedoručili na adresu, místo té balikovny kde to chci mít… Co myslíte pokazila jsem to? Nebo je to v pořádku? Je to můj první nákup přes internet…

Na e-mail ti nepřišlo nějaké shrnutí objednávky? Tam by jsi měla vidět, jaká je fakturační a jaká doručovací adresa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Nicole 1234 Jo, nejdřív to po mně chtělo abych vybrala dopravu a způsob platby, tak jsem vyplnila balikovnu u pošty a že chci platit dobírkou. Pak ale v tom formuláři jsem už zadala svojí adresu…

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež

Je potřeba tam zadat konkrétní pobočku balíkovny, kam má zásilka dojít, pak se adresa použije jako fakturační.

• Citovat
  • Upravit
998
11.6.23 14:25

A to je takový problém do toho eshopu zavolat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.23 14:25

@korn123 Fakturační adresa je moje a dopravní adresa je té pošty. Ale o doručování tam nic není

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
11.6.23 14:27

Pokud jsi vyplnila balíkovnu, mělo by to dojít na ni.

• Citovat
  • Upravit
1160
11.6.23 14:27

Fakturační adresa je tvoje. Pokud v tom shrnutí vidíš tu balíkovnu, kterou si vybrala, mělo by to být ok. E-maily o doručování ti začnou chodit, až to eshop odešle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.23 14:31

Moc všem děkuji, snad to bude v pohodě

• Citovat
  • Upravit
15575
11.6.23 14:35

Takhle to je vždy, vždy vybereš doručovací - balíkovnu, zásilkovnu atd. a pak fakturační. Musí na balík napsat i Tvou adresu. Takže z mých zkušeností je to v pořádku, mrkni ještě do mailu, tam by to mělo být napsáno též.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
11.6.23 14:41

Vetsina eshopu chce tvoji adresu i kdyz to davas do zasilkovny nebo balikovny.. kvuli fakturaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
11.6.23 14:46
@Anonymní píše:
@korn123 Fakturační adresa je moje a dopravní adresa je té pošty. Ale o doručování tam nic není

Ale takhle by to mělo být v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
11.6.23 17:19

Jak píšou ostatní tvá adresa slouží k tomu aby ji vyplnili na fakturu…ale doručí ti to na tu balikovnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24665
11.6.23 17:57

Fakturační a doručovací adresa jsou dvě rozdílné věci. Pokud jste zadala Balíkovnu, bude to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák