Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Koukni se po útulcích v okolí. Určitě tam bude spousta koťátek. Pokud si budeš brát kotě od někoho z domova, domluv se na odběru nejdříve ve 14 týdnech věku.
@Anonymní píše:
Zdravím, sháním koťátko. Středočeský kraj nejlépe okres Nymburk nebo Mladá Boleslav.
Pokud někdo máte, napište mi prosím a domluvíme se. Děkuji
v útulcích je teď koťátek hafo,
a proč holku? snad kočku plánujete vykastrovat, ne?
nebo budete množit desítky dalších nechtěných koťat?
@stinga Zdravím. Ano, kočička bude kastrovaná a ne nehodláme množit… Jen máme s chlapečky špatnou zkušenost a holčička se nám vyplatila víc…
@kata.cechova píše:
@stinga Zdravím. Ano, kočička bude kastrovaná a ne nehodláme množit… Jen máme s chlapečky špatnou zkušenost a holčička se nám vyplatila víc…
Útulky a depozita praskají ve švech, kór v této době… Nechápu smysl psát poptávku sem, a ještě jako zakládající příspěvek. Zvíře bych Ti nesvěřila, nedůvěryhodné.
@stinga píše:tak to vás chválím za super přístup ke kočkám
mně ten první příspěvek vyzněl tak všelijak, omlouvám se,
já spolupracuji s kočičím útulkem a kocoury mám doma tři,
tak mi vždycky zvoní kontrolka, jestli někdo nechce množit koťata, je jich všude milion,
my zase máme lepší zkušenost s kocoury, kočky bývají takové primadony, ale všichni jsou krásní a roztomilí
My měli oboje, svého času 3 kocoury, a nevidím v tom rozdíl. Naopak Ti kocouři byli mazlivější.
Te´d máme přitoulanou kočku, holku, a to je tedy parťák! Jako pes. Lepší bych si nevybrala, akorát že si ona vybrala nás a už se zřejmě nehne ![]()
@Lojzísek píše:
My měli oboje, svého času 3 kocoury, a nevidím v tom rozdíl. Naopak Ti kocouři byli mazlivější.
Te´d máme přitoulanou kočku, holku, a to je tedy parťák! Jako pes. Lepší bych si nevybrala, akorát že si ona vybrala nás a už se zřejmě nehne
my ty dva kocoury máme z útulku - ti jsou mazliví až moc
a třetího našla sousedka u výpadovky, ten se nechá pohladit a pryč,
a kočky, co jsme měli, většinou mazlivé nebyly, byly spíš náladové - akorát jedna, co porodila 4 koťata u sousedů a všechny jsme je zachránili, tak ta byla vděčná až na půdu, tak hodnou a vděčnou kočku jsme nikdy předtím ani potom nezažili
@stinga píše:
my ty dva kocoury máme z útulku - ti jsou mazliví až moca třetího našla sousedka u výpadovky, ten se nechá pohladit a pryč,
a kočky, co jsme měli, většinou mazlivé nebyly, byly spíš náladové - akorát jedna, co porodila 4 koťata u sousedů a všechny jsme je zachránili, tak ta byla vděčná až na půdu, tak hodnou a vděčnou kočku jsme nikdy předtím ani potom nezažili
Jj, mám podobnou zkušenost, akorát ji ta naše Micka totálně nabourala a kočka od kamarádky je taky super mazlivá. Tak se přikláním spíš k tomu, že to bude o povaze než o pohlaví.
@stinga my máme holku a hodnější kočku jsem neviděla. Nejradši by se mazlila 24/7, chodí za mnou všude jako pejsek a spí mi u hlavy. Takže se přikláním k tomu, že jde o osobnost kočky a né o pohlaví.
Jinak k dotazu - jak už psali výše, tak v útulcích je koťat plno. Pokud sháníš konkrétní plemeno, tak si najdi nejbližší chovnou stanici.
@stinga Děkuji. My kocourka měli, ale bohužel se nám zatoulal a byli jsme z toho dost smutní. Takže proto chceme radši kočičku. Máme ještě jednu kočičku, která se drží domova. Ale to jsou holt kluci flákači..
Zdravím, sháním koťátko. Středočeský kraj nejlépe okres Nymburk nebo Mladá Boleslav.
Pokud někdo máte, napište mi prosím a domluvíme se. Děkuji