Sháním kotě (holku)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.6.23 21:20

Sháním kotě (holku)

Zdravím, sháním koťátko. Středočeský kraj nejlépe okres Nymburk nebo Mladá Boleslav.
Pokud někdo máte, napište mi prosím a domluvíme se. Děkuji :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21480
4.6.23 21:27

Koukni se po útulcích v okolí. Určitě tam bude spousta koťátek. Pokud si budeš brát kotě od někoho z domova, domluv se na odběru nejdříve ve 14 týdnech věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
4.6.23 21:40

Utulky nebo chovne stanice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
4.6.23 21:45

Mrkni do útulků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75992
4.6.23 22:08
@Anonymní píše:
Zdravím, sháním koťátko. Středočeský kraj nejlépe okres Nymburk nebo Mladá Boleslav.
Pokud někdo máte, napište mi prosím a domluvíme se. Děkuji :D

v útulcích je teď koťátek hafo,
a proč holku? snad kočku plánujete vykastrovat, ne?
nebo budete množit desítky dalších nechtěných koťat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.23 22:15

@stinga Zdravím. Ano, kočička bude kastrovaná a ne nehodláme množit… Jen máme s chlapečky špatnou zkušenost a holčička se nám vyplatila víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75992
4.6.23 22:38
@kata.cechova píše:
@stinga Zdravím. Ano, kočička bude kastrovaná a ne nehodláme množit… Jen máme s chlapečky špatnou zkušenost a holčička se nám vyplatila víc…
:palec: tak to vás chválím za super přístup ke kočkám :srdce: mně ten první příspěvek vyzněl tak všelijak, omlouvám se,
já spolupracuji s kočičím útulkem a kocoury mám doma tři,
tak mi vždycky zvoní kontrolka, jestli někdo nechce množit koťata, je jich všude milion,
my zase máme lepší zkušenost s kocoury, kočky bývají takové primadony, ale všichni jsou krásní a roztomilí :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6896
5.6.23 08:58

Útulky a depozita praskají ve švech, kór v této době… Nechápu smysl psát poptávku sem, a ještě jako zakládající příspěvek. Zvíře bych Ti nesvěřila, nedůvěryhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6896
5.6.23 09:01
@stinga píše: :palec: tak to vás chválím za super přístup ke kočkám :srdce: mně ten první příspěvek vyzněl tak všelijak, omlouvám se,
já spolupracuji s kočičím útulkem a kocoury mám doma tři,
tak mi vždycky zvoní kontrolka, jestli někdo nechce množit koťata, je jich všude milion,
my zase máme lepší zkušenost s kocoury, kočky bývají takové primadony, ale všichni jsou krásní a roztomilí :srdce:

My měli oboje, svého času 3 kocoury, a nevidím v tom rozdíl. Naopak Ti kocouři byli mazlivější.
Te´d máme přitoulanou kočku, holku, a to je tedy parťák! Jako pes. Lepší bych si nevybrala, akorát že si ona vybrala nás a už se zřejmě nehne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75992
5.6.23 09:14
@Lojzísek píše:
My měli oboje, svého času 3 kocoury, a nevidím v tom rozdíl. Naopak Ti kocouři byli mazlivější.
Te´d máme přitoulanou kočku, holku, a to je tedy parťák! Jako pes. Lepší bych si nevybrala, akorát že si ona vybrala nás a už se zřejmě nehne :-D

my ty dva kocoury máme z útulku - ti jsou mazliví až moc :) a třetího našla sousedka u výpadovky, ten se nechá pohladit a pryč,
a kočky, co jsme měli, většinou mazlivé nebyly, byly spíš náladové - akorát jedna, co porodila 4 koťata u sousedů a všechny jsme je zachránili, tak ta byla vděčná až na půdu, tak hodnou a vděčnou kočku jsme nikdy předtím ani potom nezažili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6896
5.6.23 09:27
@stinga píše:
my ty dva kocoury máme z útulku - ti jsou mazliví až moc :) a třetího našla sousedka u výpadovky, ten se nechá pohladit a pryč,
a kočky, co jsme měli, většinou mazlivé nebyly, byly spíš náladové - akorát jedna, co porodila 4 koťata u sousedů a všechny jsme je zachránili, tak ta byla vděčná až na půdu, tak hodnou a vděčnou kočku jsme nikdy předtím ani potom nezažili

Jj, mám podobnou zkušenost, akorát ji ta naše Micka totálně nabourala a kočka od kamarádky je taky super mazlivá. Tak se přikláním spíš k tomu, že to bude o povaze než o pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
5.6.23 13:01

@stinga my máme holku a hodnější kočku jsem neviděla. Nejradši by se mazlila 24/7, chodí za mnou všude jako pejsek a spí mi u hlavy. Takže se přikláním k tomu, že jde o osobnost kočky a né o pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
5.6.23 13:05

Jinak k dotazu - jak už psali výše, tak v útulcích je koťat plno. Pokud sháníš konkrétní plemeno, tak si najdi nejbližší chovnou stanici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.23 14:42

@stinga Děkuji. My kocourka měli, ale bohužel se nám zatoulal a byli jsme z toho dost smutní. Takže proto chceme radši kočičku. Máme ještě jednu kočičku, která se drží domova. Ale to jsou holt kluci flákači..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
5.6.23 15:18

Nebo je i spousta inzerátů na internetu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák