Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No a bylo to oprávněné? Byl to padělek nebo ne? Asi tě někdo nahlásil…
V pravidlech Vinted je, ze nesmis prodavat padelek, pokud jsi to udelala, tak se blokaci nedivim..
Argument, ze jini tam padelky prodavaji je lichy..
A uvadis, ze se jedna o padelek nebo to inzerujes jako original a pak bude kupujici nemile prekvapen??
@nozu nebyl právě, je to ověřená značka, kterou tam slečny prodávají normálně a zablokoval mě přímo vinted a ne uživatelka.
@Kachna27 píše:
@nozu nebyl právě, je to ověřená značka, kterou tam slečny prodávají normálně a zablokoval mě přímo vinted a ne uživatelka.
Tak byl to padělek nebo ne?
@Kachna27 píše:
Vinted Te zablokuje na zaklade udani nekoho jineho.. nicmene si myslim, ze opravdu prodavas padelky, jelikoz me jednou jedna slecna ze msty nahlasila jeden inzerat jako padelek a stacilo vyfotit stitky u toho predmetu a normalne mi inzerat opetovne zverejnili a nekonala se zadna blokace uctu ![]()
@Kachna27 píše:
No tak byl to originál ověřené značky nebo ne? Tvoje odpověď je trochu mimo původní otázku. Ono mě v Turecku na tržnici také tvrdí, že ta kabelka je originál Michael Kors, protože tam má značku MK a oběma stranám je úplně jasné, že to je nesmysl…
@nozu píše:
No tak byl to originál ověřené značky nebo ne? Tvoje odpověď je trochu mimo původní otázku. Ono mě v Turecku na tržnici také tvrdí, že ta kabelka je originál Michael Kors, protože tam má značku MK a oběma stranám je úplně jasné, že to je nesmysl…
V Albánii zas prodávali na každém rohu vuittona
byla ho večer plna promenada ![]()
@Semtex píše:
V Albánii zas prodávali na každém rohu vuittonabyla ho večer plna promenada
Tak to já radši origo, aj kdyby igelitku Billa, než fejk Lujze Vitóna atp. 🤣
@shadowbabe píše:
Tak to já radši origo, aj kdyby igelitku Billa, než fejk Lujze Vitóna atp. 🤣
Chtěla bych poradit, zablokovali mi natrvalo účet na vinted prý za padělek, jenže jsem ty stejné předměty od stejné značky našla na vinted od jiných slečen, které je normálně prodávají. Podpora mi píše stále to stejné dokola a nic neřeší, už to řeším měsíc.