Tuniky pro obézní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.5.23 08:56

Tuniky pro obézní

Ahoj maminky, jsem bohužel obézní. Ač s tim bojuji už 20 let, nějak nevyhrávám. Léto je tu a já se potřebuju nějak obléknout a nemůžu pořád čekat, až zhubnu. Od posledního porodu mám 10 kg nahoře a už se nectím dobře ve věcech, které jsem dosud nosila. Takže muj dotaz zní. Nevíte, kde nakoupit (online) nějaké pěkné tuniky, trochu delší, pod zadek)? Mám velikost 46 ale i tak mám vidět pas a jsem typ přesýpacích hodin. je mi 40 a nechci se oblékat jak stará bába, takže aby to mělo i nějaký střih, né aby to vypadalo jako pytel. Poradíte prosím? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76049
30.5.23 09:07

Zkus bonprix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.23 09:18

Co zkusit nějaké kratší šaty a s nimi kalhoty, které bys nosila k tunice? Přes břicho se ti natáhnou a tím zkrátí, ale asi to nepůjde se všemi.

Můj tip vychází z trapasu, kdy jsem těhotné kamarádce pochválila tuniku… a byly to šaty, které už nešly nosit jako šaty. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
30.5.23 09:30

Bonprix má výběr pěkny pro obézní. Koukni. Mají velké velikosti všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
30.5.23 09:39

Velikost 46 není ještě obezita, určitě to půjde dolů :) moje mamka má cca 50 a občas uloví v Takku v sekci větších velikostí, nebo zmíněný bonprix. Mamce je sice už 61, ale také se neobléká jako bába :lol:

• Citovat
  • Upravit
1248
30.5.23 09:44

https://www.himalife.cz/vyhledavani/?…
vyzkoušeno nemám, obézní nejsem, ale jiné věci od nich nosím a jsou super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
30.5.23 10:08
@Mista1 píše:
Velikost 46 není ještě obezita, určitě to půjde dolů :) moje mamka má cca 50 a občas uloví v Takku v sekci větších velikostí, nebo zmíněný bonprix. Mamce je sice už 61, ale také se neobléká jako bába :lol:

To teda obezita spíš je, u kohokoli pod 180 cm… Záleží na výšce, no… :think: Nebo nevím, já teda vel. 46 ještě nepotřebovala a to jsem po druhém porodu měla ke 100 kg (jsem vysoká, ale dle BMI jsem obézní byla - a nosila jsem tehdy velikost 42/44 kalhoty, 40/42 vršek).

Ale tuniky nedoporučuji, je v tom každý jak slon a rezignuje na zlepšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.5.23 10:13

@Tomie to zalezi, nekdo ma pri 100kg a vysce 170 vel 48/50, kamaradka ma pri skoro 100kg a vysce 168 vel 44/46. BMI je uz dost zastaralé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.5.23 10:17

Za me doporučuji Bonprix a himalife.
Asi bych ale nevolila tuniky, vetsina vetsich zenskych v tom vypada jako slon. I já a to mam taky pas 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
30.5.23 10:28
@atominnka píše:
@Tomie to zalezi, nekdo ma pri 100kg a vysce 170 vel 48/50, kamaradka ma pri skoro 100kg a vysce 168 vel 44/46. BMI je uz dost zastaralé.

To jo, souhlas. Ale obezita se tím prostě stále ještě závazně stanovuje. :nevim: Jsou i jiné (a lepší) metody, ale BMI furt vede.

Prostě mi přijde nepravděpodobné, že by někdo u vel. 46 nebyl obézní (tu hranici vidím u 42/44). A ty tvoje příklady to dokazují, jasně mohou to být profi koulařky, ale spíš prostě fakt budou mít 30-40 kg navrch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
30.5.23 10:29

https://www.greenbutik.cz/…niky/tuniky/

Ja rada nakupuji tady…drazsi ale mivaji hodne prijemne materialy…ale jedu hodne v satech teda, i kdyz par tunik mam taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
30.5.23 10:44

Co místo tunik pořídit šaty s definovaným pasem, nebo přidat do pasu pásek? A pod to krátké legíny v tělové barvě, aby se netřely stehna? To by možná vypadalo lépe, než tuniky, které mi přijdou jak pro staré babky (pardon :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
30.5.23 11:03
@Tomie píše:
To teda obezita spíš je, u kohokoli pod 180 cm… Záleží na výšce, no… :think: Nebo nevím, já teda vel. 46 ještě nepotřebovala a to jsem po druhém porodu měla ke 100 kg (jsem vysoká, ale dle BMI jsem obézní byla- a nosila jsem tehdy velikost 42/44 kalhoty, 40/42 vršek).Ale tuniky nedoporučuji, je v tom každý jak slon a rezignuje na zlepšení.

Podle BMI je obézní skoro každý, leckdy i vrcholoví sportovci, neboť svalovina prostě něco váží, na což BMI jaksi pozapomíná (tomu je jedno jestli je člověk zpevněný/vyrýsovaný a nebo „rozkydlý“ - bere jenom číslo). Ale bohužel stále se to BMI využívá a tak nějak protěžuje :?

K dotazu: zakladatelko zkus bonprix, vím, že tam ženské hodně nakupují a nebo klidně i takko, ať můžeš vyzkoušet, tam mají i plus size oddělení, ale myslím, že se možná chytneš i v klasické kolekci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
30.5.23 11:06

Určitě Bonprix, tam je parádní výběr a nebo i v Kiku jsem něco zahlédla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
30.5.23 11:09
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, jsem bohužel obézní. Ač s tim bojuji už 20 let, nějak nevyhrávám. Léto je tu a já se potřebuju nějak obléknout a nemůžu pořád čekat, až zhubnu. Od posledního porodu mám 10 kg nahoře a už se nectím dobře ve věcech, které jsem dosud nosila. Takže muj dotaz zní. Nevíte, kde nakoupit (online) nějaké pěkné tuniky, trochu delší, pod zadek)? Mám velikost 46 ale i tak mám vidět pas a jsem typ přesýpacích hodin. je mi 40 a nechci se oblékat jak stará bába, takže aby to mělo i nějaký střih, né aby to vypadalo jako pytel. Poradíte prosím? děkuji

Bonprix, případně pěkné větší velikosti jsou i na Zalandu či About You :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák