Barva na obočí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30420
29.12.12 19:04
@SarkaNovo píše:
Takže k tomuto už nepotřebuji peroxid? Nebo ještě se to míchá i s tím peroxidem?

máš tam uvnitř gel a barvu. Já dycky vemu špulku na čištění uší z jedné strany vatou napiplám gel a druhou stranou barvu. Hlavně nic předtím nemusíš míchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
29.12.12 19:52
@Januliiik píše:
máš tam uvnitř gel a barvu. Já dycky vemu špulku na čištění uší z jedné strany vatou napiplám gel a druhou stranou barvu. Hlavně nic předtím nemusíš míchat

Tak to je super teda :palec: Moc díky.
A jakou používáte barvu pokud jste blondýnky? Mně kosmetička dává tmavě hnědou, ale přijde mi to, že je na mě moc tmavá. Jaká hnědá je u téhle značky? Není moc tmavá nebo do zrz? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
29.12.12 21:42

@SarkaNovo já si dávám černou :-D bo na hnědou jsem dycky nenatrefila :-D ale nechávám to chvilku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.13 13:26

Ahoj holky, prosim vas, muzete mi jako uplnemu blbcovi napsat postup, jak nabarvit oboci s barvou Swiss-O Par? Koupila jsem ji na jednom bazarku od slecny, ale neni u toho nic napsano, nemam ani krabicku, takze fakt nevim co a jak,hruza.To byl zas jednou obchod :DDiky moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6281
5.2.13 14:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 18:12

A čím to pak smyjete? Stačí jen vodou a mydlem? Jde to dobře dolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
25.4.24 21:25

Refectocil nedoporučuju, měla jsem ošklivou alergickou reakci a kosmetička se přiznala, že použila tohle. Jiná kosmetička mi slibovala, že bude vše ok a napatlala mě nějakým šmejdem, po kterém jsem měla reakci jak prase 8o už jsem k ní nikdy nešla, ke krávě. Hlavně že mi pořád podsouvala nějaké šunty krémy, co sama prodává :? Vzorky smrděly jak pes, hodila jsem je do koše. Jinak si sama barvim obočí už 10 let a v pohodě. Občas trochu svědí kůže, ale to je asi spíš tím, jak je po barvení vysušená. Pomůže natřít n
mastným krémem. :palec: teď jsem chvilku nebarvila a zjistila jsem, že mou značku (myslím Venita) už v drogérce nemají, tak jsem koupila zn Delia. Teď mám v plánu zkusit Delia pro alergiky, mají na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí