Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@SarkaNovo píše:
Takže k tomuto už nepotřebuji peroxid? Nebo ještě se to míchá i s tím peroxidem?
máš tam uvnitř gel a barvu. Já dycky vemu špulku na čištění uší z jedné strany vatou napiplám gel a druhou stranou barvu. Hlavně nic předtím nemusíš míchat
@Januliiik píše:
máš tam uvnitř gel a barvu. Já dycky vemu špulku na čištění uší z jedné strany vatou napiplám gel a druhou stranou barvu. Hlavně nic předtím nemusíš míchat
Tak to je super teda
Moc díky.
A jakou používáte barvu pokud jste blondýnky? Mně kosmetička dává tmavě hnědou, ale přijde mi to, že je na mě moc tmavá. Jaká hnědá je u téhle značky? Není moc tmavá nebo do zrz? ![]()
@SarkaNovo já si dávám černou
bo na hnědou jsem dycky nenatrefila
ale nechávám to chvilku ![]()
Ahoj holky, prosim vas, muzete mi jako uplnemu blbcovi napsat postup, jak nabarvit oboci s barvou Swiss-O Par? Koupila jsem ji na jednom bazarku od slecny, ale neni u toho nic napsano, nemam ani krabicku, takze fakt nevim co a jak,hruza.To byl zas jednou obchod
iky moc za rady.
A čím to pak smyjete? Stačí jen vodou a mydlem? Jde to dobře dolu?
Refectocil nedoporučuju, měla jsem ošklivou alergickou reakci a kosmetička se přiznala, že použila tohle. Jiná kosmetička mi slibovala, že bude vše ok a napatlala mě nějakým šmejdem, po kterém jsem měla reakci jak prase
už jsem k ní nikdy nešla, ke krávě. Hlavně že mi pořád podsouvala nějaké šunty krémy, co sama prodává
Vzorky smrděly jak pes, hodila jsem je do koše. Jinak si sama barvim obočí už 10 let a v pohodě. Občas trochu svědí kůže, ale to je asi spíš tím, jak je po barvení vysušená. Pomůže natřít n
mastným krémem.
teď jsem chvilku nebarvila a zjistila jsem, že mou značku (myslím Venita) už v drogérce nemají, tak jsem koupila zn Delia. Teď mám v plánu zkusit Delia pro alergiky, mají na netu.