barva očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
6.2.07 17:39

ahoj holky co rikat na to, kdyz mame doma modrookeho blondacka a oba mame tmave vlasy a tmave oci, uz me ty lidi s otazkou po kom je blondak uplne stvou a coz teprve kdyz se zeptaji kdy bude druhe ? chtelo by to asi nejakou vtipnou odpoved aby byl pokoj poradte

• Citovat
  • Upravit
17675
24.3.07 10:57

Mam zelene oci a uhlove cerne vlasy, pritel oci hnede a vlasy taky. Mala je modrooka blondynka :lol: Od porodu se ji nezmenily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
24.3.07 19:50

Já si nechala z rodiny.cz posílat každý týden maily týkající se věku miminka.Teď v 11.týdnu nám napsaly mimo jiné - v tomto věku se oči vybarvují do konečného odstínu.Jinak Filípek měl při narození oči tmavě modré, teď je má krásně světle modré:po tatínkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
27.3.07 11:44

Jiřík se taky narodil s modrošedivýma kukadlama, a barva očí se mu mění pořád je mu 9. měsíců, teď se mu ustálila na modrou po tatínkovi a okolo čočky takové to hnědožluté sluníčko to má po mě, ale já mám ještě t tomu zelené tak je klidně možné že se to bude ještě měnit.Známa mi říkala že u jejich dětí se to změnilo ještě později asi okolo 3 let kdy jim oči zhnědli.Myslím že to je u každého děťátka jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.25 11:07

Myslíte, ze můžou zhnednout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat