Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s tímto zimním pytlem - Zimní pytel Combi 3 v 1 od Emitexu
http://www.emitex.cz/view.php?…
díky za odpovědi,
Terka
Ahojky taky jsem o tomto fusaku uvažovala,ale nakonec jsem dala na rady zdejších a zkušenějších maminek,které mi doporučili Asthetic 3v1. Je teda o něco dražší (2.000,–) ale jsem s ním velice spokojená.Krásně se udržuje,je teploučký a byla možnost vybrat si jakoukoliv variaci barev. Tak nevím jestli jsem pomohla,ale každá reakce je dobrá.Ahojky
Zuzík+Anička
Taky se pridavam ke spokojenym uzivatelkam Aestheticu. Uz se budu opakovat, ale kupovala jsem ho do golfek Quinny ZAPP a pasnul do nich jak prdel na hrnec ![]()
Ale ja byla nadsena - jednak z nepreberneho mnozstvi barevnych kombinaci, pak v mekkosti a skladnosti a neposledne v teplosti. Nemel chybu a ze byl pouzivanej loni v tech nejvetsich mrazech. ¨
Emitex mne nevyhovoval z duvodu „naducanosti“, jinak funkcne bude asi stejny - krom toho, ze je na rozdil od Aestheticu promokavy a taky mi nepasovalo tech par barev, ktere loni byly na trhu…
tak dobry vyber! neprihlasena Hanka1
My ho máme, teda tu starší verzi, kde se nedá utahovat pod bradou a maximální spokojenost. Kratší verzi jsme měli do autosedačky a hlubokého kočáru (delší by se tam nevešel), dlouhou verzi do sporťáku. I když je promokavý, nepromokne za chvilku (nemáme pláštěnku), takže se to dá. Za mě: doporučuju!
Tak my ho máme, stál mi 990, barev bylo na výběr nespočet. Malá (velká) se do něj bez problému vleze, perfektně pasuje do kombinace, vejde se přes to i nánožník (danny sport). Ale máme ještě do auta a města malý kočárek (free line rolly) a tam se celý moc nevejde, je dlouhý. Ale dá se použít bez spodního dílu, tak to by šlo, dítko je zaplé a koukají boty. Já jsem zatím max. spokojena, uvnitř mam šedivou barvu a špínu moc neřeším
nebo nevidím
Splnil moje očekávání.
Já mám sice loňský model, ale jsem s ním maximálně spokojena, využiju ho i do autosedačky a v kočárku je super, už totiž nemáme hluboký kočárek, ale sporťák a malé je v něm krásně teploučko a je v něm pěkně schovná, protože v kočárku zatím ještě leží. Vřele doporučuji
ahoj, mám letošní model a je naprosto parádní, kočárek mám x-lander a do hluboké korbičky je přesně akorát, do autosedačky maxicosi je taky výborný
dobře vyber
děkuji moc za odpovědi.
Ještě by mne zajímalo jaké máte barevné kombinace ?
Ahoj, já mám barvu kombinaci světle modrá tmavě modrá, aby pasoval do kočáru. Příště už bych asi vybrala tu vnitřní barvu nějakou tmavší, sice takhle světlá modrá je nádherná, ale bude tam asi dost vidět pak zašpinění. Jinak jsem s ním moc spokojená, 2000 Kč se mi už dávat nechtělo. Ondrovi je 8 měsíců a do kočárku - kombinace ho dávám i s tím spodním dílem a kouká mu jenom hlavička a je mu krásně teploučko a ještě si vyhraje s těma šňůrkama
. Je delší a je fakt, že možná pro některý kočárek až moc, já jsem z kočáru radši sundala to ukončovací účko(mám Deltim travel soft) a je to super, navrch nánožník, ten to krásně přidrží. Golfky mám PP Aria a tam jsem ho měla bez toho spodního dílu.
Jo a některý moje kamarádky mají mimčo ve vložené tašce a ještě ve fusaku, tak ale do vložné tašky by se asi tenhle nevešel - můj názor. Ahoj a dobře nakup.
My máme černočerný Emitex, sice na něm bude vidět každý drobek, ale barev moc na výběr pravda nebylo (kupovala jsem ho v kamenném obchodě, chtěla jsem ho nejdřív vidět a právě porovnat s Aestheticem). Je fakt, že není tak měkký jako Aesth., ale podle mě cena odpovídá a hlavně, že je v něm teploučko. Ta tisícovka navíc za Aesth. mně nepřijde adekvátní.
Já mám šedo -šedý. Líbila se mi i kombinace s černou, ale zas mít pak třeba druhý malý mimčo v černým se mi moc nelíbí. Je fakt bomba. Budu ho u druhýho dítka užívat i v autosedajdě.
My máme kombinaci šedo-černou a jsem moc spokojená. Jediný problém je ten, že na tohle teplé počasí je zatím skoro až moc teplý, mám ještě fleesovou kombinézku a občas se stane, že je malý zplavený, ale taky to má hodně od breku, než dorazíme domů, tak tak řve, až je jako myš. Už jsem začala i litovat, že není okolo nuly, aby ten fusak byl využitý tak jak má. Ale já zase nemám nijak slabší, takže tak. Jinak bych řekla, že je fajn, ten fusak.
My máme tmavě modrý, zatím ho dáváme do autosedaček, do kočárku je na něj ještě teplo. Ale jsem moc spokojená!
Ja mam zimni pytel od Red Castel…jsem s nim moc spokojena,uprostred je zip,ze se da otevrit,kdyz je tepleji,da se pouzit do autosedacky i do kocaru a je nepromokavy.Muzes ho prizpusobit jako fusak nebo i jako kalhoty(ze tam strcis ty nozky.
Muzes se tu na nej podivat…
http://www.baby-eshop.cz/…tle-combizip