Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj všem,
přemýšlím jak ozvláštnit svou okoukanou vizáž. Jsem (prý) typický letní typ, tzn, šedomodré oči, světlá pleť a takové ty myší hnědé vlasy. Dávala jsem si vždy mahagonový přeliv, ale teď mi přijde, že mi vůbec nepasuje. Kadeřnice mě tlačí do blond nebo melíru, ale to já nechci (nechci barvu, ale přeliv). Chci se tedy zeptat těch, které jsou podobné typy, jalou barvu vlasů volí?
Díky.
Aby ti někdo mohl poradit, tak by to chtělo, abys sem dala svoji fotku.
On i každý letní typ je jený a sedí mu něco jiného.
Já jsem taky „letňák“ a sluší mi jen hodně tmavě hnědá.
@Chocolate píše:
Aby ti někdo mohl poradit, tak by to chtělo, abys sem dala svoji fotku.
On i každý letní typ je jený a sedí mu něco jiného.
Já jsem taky „letňák“ a sluší mi jen hodně tmavě hnědá.
Fotku se mi moc dávat nechce, jen jsem chtěla inspiraci…
Já mám Garnier naturals desítku. Blond. Jinak jsem vyzkoušela většinu blond od Welly, tahle mi sedí nejvíc. Kvalita vlasů po barvení taky dobrá, mají ji normálně v drogerii. Máma je kadeřnice a všechny zákaznice nad 40 chtěly mahagon, tak k tomu mám trochu odpor. Jsem letní typ modré oči, popelavá blond(myšina).
@simona.00123 Ale když jdeš na blond, tak musíš zesvětlovat, ne? Já sev tom tedy moc nevyznám, ale mám hodně jemné vlasy, tak si je nechci poničit.
Jsem typ jako ty a přes černou, červenou, hnědou, jsem pak poslechla kadeřnici a šla do blond melíru a postupem času jsem na úplně blond konečně jsem spokojená. Taky mám jemné vlasy a když pak používáš jednou týdně masku(já třeba glisskur),tak ani vlasy nijak extrémně netrpí…
@Kača.M Hm,já pořád té blond vzdoruju a ona by byla možná nejlepší. Já si říkám, že bych si jí dala tak za 10 let, teď chci ale nějakou tmavší, ale přijde mi, že vše dělají v teplých odstínech, bych potřebovala nějaký studený…
Ne, je to barva. Barva s pomocí peroxidu zesvětlí vlasy. Teda o pár tónů, na nějakou Řekyni by se zesvětlovač vzít musel. Přeliv ne, ten by udělal jen barevný nádech. Takhle mě barví léta. Blondorem(zesvětlovačem) jsem měla jenom jednou melíry. Vlasy mi přijde, že mám lepší než původní, jemné, jednou se mi stalo, že jsem měla delší odrost, 2 měsíce, a měla jsem splihlé vlasy, po barvení se jakoby narovnaly.
@Limona
Mrkni na mé fotky. Já jsem taky léto. Nosím to už třetím rokem a prý mi to sedí. Taky jsem nosívala mahagony, ořechy a polodlouhé vlasy. Jednou mi kadeřnice řekla, že to chce radikální změnu a já do toho šla ![]()
Ahoj, máte někdo zkušenost s modrým přelivem či šamponem? Mám teď tmavší hnědé vlasy (odrostlé a vymyté po černý z drogérie). Tak kdybych si dala modrý přeliv, vypadalo by to jak černomodré. Když jsem používala černomodré dlouhotrvající barvy z drogérky, efekt modré se hned vymyl a černá zůstala. Proto chci teď modrý přeliv. Díky za odpovědi ![]()
Ahoj, chtěla bych si dát na vlasy nějaký šedý přeliv, zatím jsem žádný nenašla.. a tak přemýšlím jak to udělat.. svoje vlasy mám hnědé, ale mám je už hodně promelírované.. takže ted spíš blond.. a na tu blond si chci dát šedý chladný odstín.. a mě zajímá, když seženu šedý odstín a na nesu i na své přirozeně hnedé vlasy jak to chytne? odbarví to do žluta nebo ty moje vlasy ztmavnou? a co kdybych si koupila černý přeliv a rychle nanesla a rychle umyla.. blond vlasy chytnou do šeda? nebo i po chvilce do černa? přihodím foto pro představu
Doma toho nedosáhneš, to je úplná loterie. Jdi za dobrou kadeřnicí.