Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
chci se zeptat, jakou barvou máte vyspárované obklady zakuchyňskou linkou a jak jste spokojené? Máme koupené světle béžové obkladačky 10×10 cm se širokou spárou a já teď řeším, čím to vyspárovat. Koupili jsme spárovačku v barvě podlahy (viz foto), ale mně to pořád nějak nesedí. Řeším, zda dát béžovou jako jsou obklady, tuhle koupenou, nebo nějakou úplně jinou? Bojím se světlé kvůli údržbě.
Poradíte? Předem děkuju ![]()
Jo, bojíš se správně.
Máme bílou spárovačku v koupelně, naštěstí jen na stěnách a vraždila bych. Prostě vydrbat to je na půl dne ![]()
Dej tam něco tmavšího
Ideál - obyč šedivá spárovačka, jestli to nebude vypadat moc blbě, tak bych neváhala.
Kvůli údržbě jsem se vykvákla na obkladačky a za linkou mám lamino desku. Jenže pokud už máte koupené…
Taky bych se priklanela pro tmave hnedou…
pripadne nejakou kontrastni barevnou, oranzovou, zlutou…
@martina.se @lucka83 Holky a nemohly byste sem hodit foto? Jen abych měla představu. Děkuju
@Leona5 píše:
@martina.se @lucka83 Holky a nemohly byste sem hodit foto? Jen abych měla představu. Děkuju
nemůžu, v bytě už nebydlím - kdybych to věděla dřív, tak jsem to mohla dneska vyfotit - byla jsem tam - má to v bytě ex. Fakt je to i po letech moc pěkný - zrovna jsem dneska uvažovala, kdy jsme to spárovali a vyšlo mi, že téměř 8 let zpět
fotku můžu přidat, ale né dřív, jak za týden, až si pojedu pro dítko.
@martina.se To nevadí, budu za fotku ráda i za týden
Jinak obkladačky máme tyhle:
@Leona5 Kuchyňská linka a kuchyňské skříňky mají jakou barvu?
Máme taky béžové kachličky za linkou a spárovačku taky béžovou. Vypadá to hezky. Údržba žádný problém.
@Leona5 Tak bych se nebala dát tmavší spárovačku, alespoň ty obklady vyniknou a nebude to takové jednolité. ![]()