Barva vlásků

Anonymní
26.3.20 12:02

Barva vlasku

Zdravím, chci se zeptat zda je tady někdo komu se narodilo tmavovlase miminko ikdyz rodiče jsou blond. A pak barva vlasů zesvetlala.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5314
26.3.20 12:06

Dcera byla po porodu černovlasá, teď v 6,5 letech je blondýnka. s manželem máme oba spíš světlé vlasy (taková ta myší šeď - ani blond, ani hnědá), jako děti jsme byli blonďatí oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9794
26.3.20 12:08

Když jsem se narodila měla jsem úplně černé vlasy. Do půl roku mi pak narostly světlé vlasy. Kolem puberty pak začely tmavnout.

Dcerka měla při narození taky úplně černé vlasy a teď je má hnědé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
26.3.20 12:16

Řekla bych, že je to docela častý. Spousta mimin má ty první vlasy tmavý. Mne se 2 ze 3 deti narodily s tmavymi vlasy. Starší je blonďák, ale nejspíš bude postupně tmavnout. Mladší je zatím mimino, ale ty první tmavý vlasy jsou fuč a rostou teď taky světlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.20 12:19
@chaela píše: Řekla bych, že je to docela častý. Spousta mimin má ty první vlasy tmavý. Mne se 2 ze 3 deti narodily s tmavymi vlasy. Starší je blonďák, ale nejspíš bude postupně tmavnout. Mladší je zatím mimino, ale ty první tmavý vlasy jsou fuč a rostou teď taky světlý.

mě už začíná štvát otázka,,a po kom má ty tmave vlasy?,, :D

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
26.3.20 12:24
@Anonymní píše:
mě už začíná štvát otázka,,a po kom má ty tmave vlasy?,, :D

aby se tě pak dcera neptala sama :-D já jsem měla černé vlasy jak uhel zesvětlali až do blond. Oproti sourozencům a rodičům kteří mají úplně tmavé vlasy. Taky jsem je párkrát provokovala když jsem se ptala po kom mám blond vlasy :-D

• Citovat
  • Upravit
4218
26.3.20 12:27
@Anonymní píše:
mě už začíná štvát otázka,,a po kom má ty tmave vlasy?,, :D

Nojo, to se mě u syna ptali taky, po kom má černý vlásky? Já i manžel jsme oba špinavý blonďáci. A když v létě vyšisoval skoro do běla, tak se zase ptali, po kom má tak světlý vlásky. TAk si vyber :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.20 12:28
@smajlik345 píše:
aby se tě pak dcera neptala sama :-D já jsem měla černé vlasy jak uhel zesvětlali až do blond. Oproti sourozencům a rodičům kteří mají úplně tmavé vlasy. Taky jsem je párkrát provokovala když jsem se ptala po kom mám blond vlasy :-D [/cit
Jo no, mám syna. Tak uvidíme.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.20 12:30
@PapeJ píše:
Nojo, to se mě u syna ptali taky, po kom má černý vlásky? Já i manžel jsme oba špinavý blonďáci. A když v létě vyšisoval skoro do běla, tak se zase ptali, po kom má tak světlý vlásky. TAk si vyber :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.20 12:33

Syn má spise blond vlasy a oba jsme jako děti byly taky světlovlasý a teď máme tmavě hnědé vlasy. Dcera když byla mimino tak měla skoro až černé vlasy a na sluníčku je má velmi svetle hnědé :nevim:

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
26.3.20 14:02
@Anonymní píše:
Jo no, mám syna. Tak uvidíme.

Promiň měla jsem domnění že čtu dcera. Promiň :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure