Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dcera byla po porodu černovlasá, teď v 6,5 letech je blondýnka. s manželem máme oba spíš světlé vlasy (taková ta myší šeď - ani blond, ani hnědá), jako děti jsme byli blonďatí oba.
Když jsem se narodila měla jsem úplně černé vlasy. Do půl roku mi pak narostly světlé vlasy. Kolem puberty pak začely tmavnout.
Dcerka měla při narození taky úplně černé vlasy a teď je má hnědé.
Řekla bych, že je to docela častý. Spousta mimin má ty první vlasy tmavý. Mne se 2 ze 3 deti narodily s tmavymi vlasy. Starší je blonďák, ale nejspíš bude postupně tmavnout. Mladší je zatím mimino, ale ty první tmavý vlasy jsou fuč a rostou teď taky světlý.
@chaela píše: Řekla bych, že je to docela častý. Spousta mimin má ty první vlasy tmavý. Mne se 2 ze 3 deti narodily s tmavymi vlasy. Starší je blonďák, ale nejspíš bude postupně tmavnout. Mladší je zatím mimino, ale ty první tmavý vlasy jsou fuč a rostou teď taky světlý.
mě už začíná štvát otázka,,a po kom má ty tmave vlasy?,, ![]()
@Anonymní píše:
mě už začíná štvát otázka,,a po kom má ty tmave vlasy?,,
aby se tě pak dcera neptala sama
já jsem měla černé vlasy jak uhel zesvětlali až do blond. Oproti sourozencům a rodičům kteří mají úplně tmavé vlasy. Taky jsem je párkrát provokovala když jsem se ptala po kom mám blond vlasy ![]()
@Anonymní píše:
mě už začíná štvát otázka,,a po kom má ty tmave vlasy?,,
Nojo, to se mě u syna ptali taky, po kom má černý vlásky? Já i manžel jsme oba špinavý blonďáci. A když v létě vyšisoval skoro do běla, tak se zase ptali, po kom má tak světlý vlásky. TAk si vyber ![]()
@smajlik345 píše:
aby se tě pak dcera neptala samajá jsem měla černé vlasy jak uhel zesvětlali až do blond. Oproti sourozencům a rodičům kteří mají úplně tmavé vlasy. Taky jsem je párkrát provokovala když jsem se ptala po kom mám blond vlasy
[/cit
Jo no, mám syna. Tak uvidíme.
@PapeJ píše:
Nojo, to se mě u syna ptali taky, po kom má černý vlásky? Já i manžel jsme oba špinavý blonďáci. A když v létě vyšisoval skoro do běla, tak se zase ptali, po kom má tak světlý vlásky. TAk si vyber
Syn má spise blond vlasy a oba jsme jako děti byly taky světlovlasý a teď máme tmavě hnědé vlasy. Dcera když byla mimino tak měla skoro až černé vlasy a na sluníčku je má velmi svetle hnědé ![]()
@Anonymní píše:
Jo no, mám syna. Tak uvidíme.
Promiň měla jsem domnění že čtu dcera. Promiň ![]()
Zdravím, chci se zeptat zda je tady někdo komu se narodilo tmavovlase miminko ikdyz rodiče jsou blond. A pak barva vlasů zesvetlala.