Barvy pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
20.8.13 10:26

Moooc dakujem za nazory..akurat ste ma utvrdili v tom, co som nechela pocut..idem teda vybrat nejaku divocarnu divoku-tzv. Kockoidnu..to sa nam do interieru bude moooc hodit..a tych divocaren na nete je..co mne dalo prace nez som nasla tu deku od Roby..:-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
20.8.13 10:27
@alsem píše:
Jsem se zamilovala 8o http://www.baby-centrum.cz/…tterfly.html?…

nooo pekne..jak mas velkeo prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
20.8.13 10:27
@123l píše:
Stejně si s tím nebude hrát :-)

přesně tak, malá tuhle věc vůbec nevyužila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.8.13 10:31
@miisenka píše:
nooo pekne..jak mas velkeo prcka?

uz je trochu vetsi :oops: 16M ;) ale je to porad moje malutne miminesko :hug: :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
20.8.13 10:39

V těhotenství jsem mela predstavu, jak musi byt vsechno neutralni, decentni a nejlepe do bytu ladici… Chlapeckovi modrou davat nebudu… Apod. Byla jsem b*ba! :jazyk: Synovi jde modra ‚k pleti‘ a k ocim, miluje vse barevne a zarici a tak tyto nesmysly postupne vytlacily ‚vkusne‘ barevne hracky a pomucky a popravde vubec neresim, ze mi to neladi k designovemu bytu! Mame dite… Plno veci je jinak a jedine co resim je, aby bylo stastne… Mimochodem… Cela domacnost se rozzarila :mavam:

• Citovat
  • Upravit
820
20.8.13 10:41

Taky nemám ráda divočárnu a česká miminkovská kultura co se barevnosti týče je mo hodně proti srsti - z takovýho Fische pricu či jak se to píše mi vstávají vlasy hrůzou na hlavě, chápu tě, zakladatelko. Já bych vzala tu druhou hrací deku…

Přidám později nějaký typ… až bude čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.8.13 10:42

Mi se líbí víc ta první, že je barevnější, ale když si na tu druhu doplníš barevné hračky tak nemusí být taky špatná.
My máme doma oranžovou, bylo na ni málo hraček, tak jsem tam nějaké dodala co jsem doma našla a má to u syna úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
20.8.13 10:43

Sice mirne mimo tema, ale protoze nam vychazi finance jen na „nezbytne nutne“ veci, hraci deku jsem koupit nemohla a misto toho natahnu na vhodne misto nad zem satek na brisni tance a az se divim, jak to balou porad bavi se na to divat :palec: drive do nej bouchala a libilo se ji, jak to cinka, ted uz ma vic sily, takze to vesim jinym zpusobem tak, aby na satek vubec nedosahla a nemohla pripadne urvat ty male koralky a jen se kouka nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
20.8.13 10:44

Taky nejsem na divočinu ale to, že se nám nelíbí je vcelku šumák důležité co se líbí maličkým a ty milují divočinu

• Citovat
  • Upravit
74217
20.8.13 10:46

My máme doma takoovuhle divočinu, malý tam divočí už víc jak měsít, teď mu budou 4měs. jsem si to upravila, že na základní byly asi jen 4 hračky a to je málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
20.8.13 10:49

Děti vůbec nemají vkus a estetické cítění :mrgreen: čím větší „cirkus“ tím lepší :palec:
Dopřej prckovi hodně výrazných barev, je to lepší pro rozvoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.8.13 10:51

Taky mám raději na miminu tlumenější barvy. Teď nakupuji většinu oblečků v hnědé, šedé, béžové, světle žluté. Mám strašně ráda třeba výrobky v těchto barvách od firmy Lodger. Ale co se týče dětských hraček, tak tam asi opravdu spíše zaujmou ty barevné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
20.8.13 10:52
@Kies píše:
V těhotenství jsem mela predstavu, jak musi byt vsechno neutralni, decentni a nejlepe do bytu ladici… Chlapeckovi modrou davat nebudu… Apod. Byla jsem b*ba! :jazyk: Synovi jde modra ‚k pleti‘ a k ocim, miluje vse barevne a zarici a tak tyto nesmysly postupne vytlacily ‚vkusne‘ barevne hracky a pomucky a popravde vubec neresim, ze mi to neladi k designovemu bytu! Mame dite… Plno veci je jinak a jedine co resim je, aby bylo stastne… Mimochodem… Cela domacnost se rozzarila :mavam:

suhlas..preto googlim divocarny..:-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
20.8.13 10:54
@KlaraBoch píše:
Sice mirne mimo tema, ale protoze nam vychazi finance jen na „nezbytne nutne“ veci, hraci deku jsem koupit nemohla a misto toho natahnu na vhodne misto nad zem satek na brisni tance a az se divim, jak to balou porad bavi se na to divat :palec: drive do nej bouchala a libilo se ji, jak to cinka, ted uz ma vic sily, takze to vesim jinym zpusobem tak, aby na satek vubec nedosahla a nemohla pripadne urvat ty male koralky a jen se kouka nahoru

dobry napad.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
20.8.13 10:56
@Peppa Pig píše:
Taky mám raději na miminu tlumenější barvy. Teď nakupuji většinu oblečků v hnědé, šedé, béžové, světle žluté. Mám strašně ráda třeba výrobky v těchto barvách od firmy Lodger. Ale co se týče dětských hraček, tak tam asi opravdu spíše zaujmou ty barevné :?

noo my mame skoto vsetko biele, kremove, svetlo modre..od Lodger nemame nic, nakoniec zvitazil Red Castle, ale tie ich zavinivacky vyzerali dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí