Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte maminky čo ste tento film videli…napíšte mi svoj názor naň. Ďakujem
ahoj, videla jsem a libil se mi moc
i kdyz bych nektere sceny teda s chuti vynechala-treba tu,jak potratila toho chlapecka a nebo jak pak po maliri chtela, at ho nakresli-a vytahla ho z te skaly v kusu ledu-to mi az vhrkly slzy do oci…
ale celkovy dojem-fakt dobry ![]()
Ahoj,
me se film libil. Po dlouhe dobe, jsem ani jednou nestihla mrknout na hodinky.
Ale pokud se ptas, jestli vyklada historii popravde…to nevim… kazdopadne to bylo zajimave podano.
Terik
Film se mi taky líbil. Ke konci to byl i doják, měla jsem fakt slzy v očích (loučení se synem).
Mne sa tiež veľmi pačil, len muž nadaval, že hovadina.....preto sa pytam. Aj keď to bolo iné ako hovorí legenda, bolo to super… ![]()
Mě se to líbilo. Zvlášť ty historický „inlajny“.
![]()
Bylo nás tam 6. 5 ženských a 1 chlap. 3 včetně mě byly spokojené, chlap se nevyjádřil a 2 řekly, že dobrý, ale příliš brutální. Jsou mladý, tak toho ještě asi moc neviděly. ![]()
Nám se film taky moooc líbil. Moc pěkně zpracovaná legenda .. resp. jakubisko natočil na základě známích faktů film, jak to mohlo být. Můj přítel čekal, že tam tedy bude jasně ukázáno, zda čachtická paní vraždila nebo ne … takže v tomto směru byl zklamán, ale jinak se mu to líbilo.
S tím potratem … ehm … myslím že potratila dost brzo na to, aby pak měla tak veliké dítě … ale to nic
No peckou byli teda ti 2 mniši (polívka-mádl) … jejich super vynálezy … to nemělo chybu
.
pro zajímavost - ten malíř se ve skutečnosti s bathory nikdy nesetkal ani jí nemaloval … je to skutečná postava, a za svůj život nikdy neopustil itálii, natož aby jel do Uher.(mmch to nemám ze své hlavy, kamarádka je kapánek blázen do historie, a protože o tom malíři něco ví, tak jí to vrtalo hlavou a hned si to musela ověřit)
Ahoj,
nam se film docela libil, ale az bude televizi, tak na nej koukat nebudu, stacilo mi to.
NAm se moc nelibili ty vynalezy a i nam prislo, ze to nekteryma pasazema natahovali, ale jinak to byl pro nas prijemne straveny vecer.
Ahoj,
film se nám moc líbil. Perfektní herecký obsazení a výkony, krásný kostýmy, děj se nám líbil. Taky mi to stačilo jednou, ale stálo to za to, vidět to na velkým plátně, v kině. Hi, tak nám se ty vynálezy teda taky líbili, nejlepší byli ty lyže ![]()
Nam se to taky libilo, byli jsme na tom s manzelem (prvni kino po porodu, tak mozna by se mi libilo vse
, ba neee
.
Prislo nam prave dobry, ze tam nebylo presne receno, jestli se opravdu koupala v krvi nebo jen v bylinach..
Kdyby se o tom filmu nemluvilo 2 roky dopredu, jak byl drahy a tak, tak si myslim, ze by to lidi brali normalne, ted se o tom mluvi, jestli to jako uspokojilo ocekavani a nebo ne, bla bla..
Podle me je nejlepsi na to zajit a udelat si vlastni nazor…
I kdyz to bylo dlouhy a nektery pasaze zdlouhavy, tak jsem se koukala na hodinky jen jednou a to proto, kolik je a jestli uz mamka dala Domcovi asi napapkat
![]()
ahojky,
tak film byl docela dobry.Tesila jsem se na nej a ocekavala a chtela jsem po odchodu z kina kricet krasa!
Lec to se nekonalo a ja rikam jen:„ale jo,dobry“.
Kdyz to vezmu od nejhorsiho,co se mne osobne nelibilo k tomu nejlepsimu,tak uplne desive byly bytvy.To byl fakt brak jak do beckoveho filmu.Pak by nasledovaly vynalezy(ac vidim,ze ostatnim se to libi),pac podle me by se takovy historicky velkofilm bez nich uplne obesel a misto odlehceni to na me pusobilo vice nez trapne.
Dle meho at si pribeh a legendy vyklada kazdy svym vlastnim zpusobem,ale nektere dokazane hist.skutecnosti mohly byt aspon zachovany(napr.jiz zminovany malir,ci smrt hrabenky v ohni?nemoc bez tela tezko dokazati,ale budiz no.)
Ale co me nadchlo byly krasne kostymy a interiery a vubec co nejskvostnejsiho na celem filmu byly herecke vykony.Samozrejme hlavni predstavite byli famozni,ale skvele hrali snad vsichni.
Ja se teda bohuzel na hodinky divala asi petkrat,vubec me dej nemohl pohltit,ale scena louceni matky se synem byla dojemna(to me poprve zamrazilo)
Takze ano,dobre,ale zadny trhak.Skoda,ze to netocil jiny reziser a kdyby jen mohl vypravec byt treba R.Lukavsky bylo by to jine(uplne slysim ten jeho hlas)…ale je to jen muj pohled a nazor.
Any
Ahoj, doufám, že si to dobře pamatuji, akorát mi tam začaly kontrakce a pak ráno jsme jeli rodit… ![]()
Moc jsem se na ten film těšila už dlouhou dobu, ale musím říct, že tak nějak neurazil, ale ani nepřekvapil. Byl to krásný obrazový zážitek, výborná kamera a bylo vidět, že se na něm nešetřilo..... ale celkem se můj názor schoduje s recenzenty, že to bylo místy dlouhé (v jednu chvíli se ke mě přítel naklonil a říká: „mít to na videu, tak teď to přetáčím“) a docela dramaturgicky jim to ujíždělo… Přišlo mi, jakoby se každou chvíli režisér snažil o nějaký jiný film - jednou historický až faktografický, jednou si pohrával spíš s fantasy (nedala se nepřehlédnout inspirace z Jméno růže) místy romantika nebo humor za každou cenu… Prostě tam chtěl mít všechno a celek působil nesourodě.
Když to shrnu, tak se mi to líbilo, ale moc to ve mě nezanechalo.
Teď bych ráda viděla ten MÁJ, co je na něj reklama v TV, ale vzhledem k malému to nějak nemá řešení… ![]()
chtela jsem na nej jit a bohuzel mam peska. Manzel mel tu cest a byt na jednom jednani s pani producentkou Deanou Horvathovou (manzelkou Jakubiska) a rekl, ze nikdy vice ac Jakubiskovi filmy se mu libi… Takze ja si budu muset pockat az to bude na DVD a pustit si to doma, coz oproti kinu nebude ono, i kdyz mame domaci kino a plasmu jako kravu…
ahoj
tak jsem se konecne od porodu dostala do kina na Bathory.Na tento film jsem se tesila uz od minuleho roku kdy mel mit premieru v listopadu a pak z toho seslo.
Cetla jsem knihu a tu zboznuji.Byla jsem zvedava jaky bude film.
Kdyz jsem vysla ze salu tak jsem si rekla ze tak skvely film jsem uz dlouho nevidela.
Zpracovani super,na nicem se ve filmu nesetrilo,skvele herecke obsazeni.
Vubec mi nevadilo ze trval 140minut,ani jsem neodbehla na toaletu jak mam ve zvyku.