Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, kupuji synovi DVD večerníčků, které vycházejí v sobotu v Deníku. Na obalech je vyobrazený box, do kterého by se daly DVD uložit. Nemůžu ale nikde najít, jak tento box získat. Nevíte to náhodou některá?
Díky ![]()
Ahoj,
koukám,že si lámem hlavu stejným problémem,ale my máme ještě jeden.
Dneska mělo vyjít DVD o medvídcích pana Chaloupky(alespoň podle reklamy na zadním díle DVD č.6),ale místo toho vyšel Mikeš.My se celý týden strašně těšili a dneska to bylo velkým zklamáním.Navíc nemají vyjít ani jako č.8,9,10.
Nevíte co se děje?Kde je sehnat?
nepřihl.STEPIK
Ahoj.Bohužel neporadím…ale…,že nevyšli Méďové,to nás také zaskočilo a rozladilo
.No a po tom boxu také toužíme
.Snad někdo bude vědět…
na www.zemepohadek.cz je rozpis, co vyjde - my čekáme na Krtečka, protože nic jinýho u nás není zajímavý
, ale o tom boxu tam není vůbec zmínka..
Milé maminky, pokud scháníte stále ještě box na pohádky - Večerníčky - tak ho naleznete na:
http://filmy.vltava.cz/…kt-filmy.esp?…
Mnoho štěstí(((-:
Naši ho sehnali v Albertu - měli ho tam v rámci týdenní akce. Ale třeba v našem Albertu ne a hlavně už je to docela dlouho. Taky máme známou trafikantku, a ta říkala, že čas od času jí nějaká krabička přijde, ale je jich vždycky jen pár. Tak snad se na tom odkazu dá ještě sehnat. My večerníčky nekupujem, Anežka je má u obou dědečků
), ale jsou moc prima.
V Plzni jsou asi 3 trafiky, kde se dají koupit téměř všechna DVD zpětně, zrovna nedávno mi to paní ukazovala, mají i ten box. Tak si myslím, že sem tam taková prodejna bude všude. Někdo nevrací zpátky distributorovi
ledňáček píše:
V Plzni jsou asi 3 trafiky, kde se dají koupit téměř všechna DVD zpětně, zrovna nedávno mi to paní ukazovala, mají i ten box. Tak si myslím, že sem tam taková prodejna bude všude. Někdo nevrací zpátky distributorovi
Nevíte někdo o podobné trafice v Brně??? Do Plzně to mám krapet z ruky ![]()
Lulje, na www.zemepohadek.cz si to muzes objednat a pokud si tam objednas jeste vic nez pet tech dvd, tak ji mas zdarma. Tak na to koukni.