Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Jůlinka T. píše:
@nikita066 Počkej a to jako na tři věci potřebuje batoh vyztuženej a podobný kraviny? Beru do školy pro prvňáčka, ale do školky???
tak jako když už ho kupuji, a my hodně jezdíme i mimo - k rodičům busem, ke kámoškám… doteď jsem vše naházela pod kočár, ale já si myslím, že je dost starý, aby si své náhradní botky a oblečení a sváču nosil sám, a když už kupuji batoh tak pořádný.
@nikita066 Já jsem spokojená a malej ho má rád taky. Myslím že se vyplatí do něj investovat.Je pěknej a když porovnám co mají obyč batůžky tak už mají jinej protože ten obyč se i hned rozpadne. A myslím že je akorád. Syn když šel do školky měl 2 roky a 8 měsíců. A může ho nosit i ještě letos.
@Edita27 nmemáš prosím otečku jak je veliký na zádičkách? a jak to má ve předu na chlapečkovi? klidně do sz prosím.
Líbí se mi i ten ergobag z odkazu pro předškolní děti, ale to už mi příjde zbytečné aby měl přesku i nahoře i dole, nic těžkého tahat nebude. Je to spíš, aby se naučil nosit své věci a na výlety
@Edita27 a proísm co tam vše dáš? No míry jsou podobné jak u toho co máme doma, ale teda o polovinu větší objem ![]()
@nikita066 Stačí zítra? Nemám ho ted u sebe a asi nemám žádnou fotku kde bych syna s ním měla. mrknu a kdyžtak ještě pošlu.
@nikita066 No pláštěnku, pití-dávám půl litru, nějaký kokinka, sváču. A kdybych to chtěla mít narváno tak i ještě něco, ale s tím pitím se mi to zdá už i tak dost těžký.
@Edita27 myslíš, že bych tam dala papučky, 2je tepláčky, slipeny, ponožky, tričko a pyžamko? jj stačí zítra
děkuji moc
@Jůlinka T. píše:
My to máme stejně. Když někam šli, tak max půl dne a do obyč batůžku pláštěnka, svačina a pití bohatě vleze. Oblečení měl ve školce ve skříňce. Na dlouho jezdili jen do školky v přírodě, tam měl velký batoh na věci tam a na výlety s batůžkem „obyč“.
Každý má jiné nároky, že?
Moje řeč ![]()
Tak jasně, záleží, jak často se batůžek používá, kolik se toho do něj má vejít a jaké nároky mají rodiče.
U nás se batůžky použijí dost, se školkou děti chodí a jezdí na výlety docela často - někdy na půl dne, někdy na celý, občas se hodí, že si můžou svoje věci nést samy, i když jdou s námi.
Ještě jak tu někdo psal s tím zapínáním - naše děti si ten hrudní popruh zapínají samy, moc se jim to líbí a už přišly na to, že jim pak batůžek líp drží a neklouže. Zvládá to i ta nejmladší (necelé 3 roky).
@nikita066 dcerka ten batoh dostala ke 2nar. Prisel mi vetsi. Ted ve 2,5 je akorat, pekne sedi. Omlouvam se ze az ted.
@al3da píše:
@nikita066 dcerka ten batoh dostala ke 2nar. Prisel mi vetsi. Ted ve 2,5 je akorat, pekne sedi. Omlouvam se ze az ted.
a který to máte prosím? a můžu poprosit taky fotečku? děkuji moc
Pro Kačku máme Deuter Kikki:
http://www.hudy.cz/…29459-zelena. html
Vybrala si ho sama, já měla vybraný ten Boll Bunny:
http://www.hudy.cz/…,55840-Zluta. html
a jako další možnost Deuter Schmusebar - ten je trošku větší, má objem 8 litrů, ty dva předtím jen 6 litrů.
Teď koukám, že admini změnili název diskuze a trochu se netrefili.
Hned je to o něčem jiném, co?
@Titty píše:
Teď koukám, že admini změnili název diskuze a trochu se netrefili.Hned je to o něčem jiném, co?