Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
poraďte, kde na netu seženu pěknou a ne moc drahou kojící podprsenku.
Investovala bych do ní tak maximálně 400Kč.
Mám anita, ta je drahá a už bych koupila levnější, prej ty v Lidlu jsou super, pak mám ještě cariwel a a bílá už není bíláá
stála 700Kč.
Nej podprsenku co mám a hezky vypadá i sedí je je Naturana, je fakt i sexy a příjemná cena, mám ji po první a teď na druhé kojo a je stále krásná ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
@Kacenka1987 V H&M mají pěkné. Koupila jsem černou a bílou, obě za 399.
Nejlip mi sedely podprsenky z Lindexu, dobra cena a i pekne vypadaji ![]()
Mám taky jednu od Naturana, už dlouho, bavlněná, bílá s barevnýma kytičkama, i přes to, že jsem ji měla na starší děti a teď 6 let ležela v šuplíku, vyprala se do bíla a myslím, že moc drahá nebyla. Jinak Anita, ta je drahá, ale dobrá. Pak jsem měla ještě dvě, hned zešedly, jedna měla navíc moc složité zapínání na košíčkách, rozhodně to nešlo jednou rukou, ty jsem po starších dětech vyházela.
Koukala jsem na ty v Lindex, jenže nerozumím moc těm velikostem… Mám 75B a tam je velikost 1,2,3… Tak nevím ![]()
Mám podprsenky z HM, byl to pack dvou - bílá a černá, obě stály něco přes 600,– Jsou strašně fajn, pohodlné, dobře se nosí a to říká ta, co podprsenku ze srdce nesnáší.
V těchto jsem celý den a i v nich spím, sundávám jen na praní a do sprchy. ![]()
@Barrru to máš pravdu a to ak HM miluju
mám vlastně jen klasické a jsou také parádní ![]()
Já koukala jinam:-) Už to vidím, velikosti tam normálně jsou:-))))
Objednávala jsem z netu z BEXY. Měly tam kojící prádlo od 200,– a fakt pěkný. Zkusím najít odkaz
EMMA-JANE, jsou to bezešvé podprdy a jsou supééér.
www.johany.cz
Mám z HM, je pohodlná, nikde neškrtí a není to jen kus hadru jak často kojící podprsenky bývají ![]()