Batole autobusem k moři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
16.4.17 13:37
@Šarlota4 píše:
Jedine autem nebo letadlem. Busem rozhodne ne! Ale ty sve dite znas nejlip, tak vis jestli to zvladne nebo ne. Popr jestli zvladnes nas… spolucestujici :lol:

jak nás? Jeden malý řvoun dovede otrávit dalších nevinných lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
16.4.17 13:37
@Burj Chalifa píše:
tohle je přesně utrpení pro okolí.

a proto se rodina s malým dítětem nikam nedostane a budou doma sedět na perdeli do jeho 6 let?… :think: ale je pravda, že mě by spíš vadily ty vražedný pohledy okolí, než že malej řve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
16.4.17 13:41

Moje děti jsou zvyklé cestovat od mimina, právě jsme v zemi, kam jsme doletěli po 6 hodinách prvního letu a druhém hodinovém. Dokážu je zabavit, jsou zvyklé, cestovat. Ale do autobusu bych je fakt na takovou dálku nevzala.
Vloni jsem udělala nepochopitelné rozhodnutí, že pojedeme autobusem do maďarských lázní (já fakt nejsem autobusový typ). „Naštěstí“ dcera dostala angínu v den odjezdu, takže se nejelo a byla jsem ráda, přeci jen rozespané dítě v noci v autobuse plném lidí, je peklo.
To by byl stres pro mne a pro okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.4.17 13:43

Pokud je dítě kliďas a zvyklé cestovat, tak bych to zkusila

• Citovat
  • Upravit
7228
16.4.17 13:50

@Danulinka16 ja bych jela radsi autem nebo letadlem, v aute muzete delat prestavky podle vlastni predstavy, bus stavi max. jednou za 4 hodiny, ale da se to zvladnout, ja letela s malou do recka letadlem v jejich 2, tam naprosto ok, ale cesta zpatky se mi dost vymstila, narvane letiste k prasknuti, letadlo zpozdeni vic jak 2 hodiny, holka pretazena protivna, bylo to vecer, muj plan byl ze v 9 nastoupime do letadla a ona usne, ale trceli jsme na letisti uz za kontrolama, kocarek odbaveny a veskera sedadla zabrana anglickymi a nemeckymi duchodci… Kdyz jsme se konecne po cekani dostali do letadla, tak uz byla protivna, urvana, proste unavena a baba na sedadle prede mnou si spustila na pul pusy ale abych to slysela, jak je to strasny, bla bla bla jak si neumim utisit dite, jsem neschopna matka atd. uz jsem to nevydrzela a uplne neslusne na plnou pusu, jsem ji poslala kam slunce nesviti… Prijde mi ze cesi jsou v tomhle dost netolerantní tak abys v tom buse nenarazila na nejakou takovou, ktery bude vadit i 5 minut revu za celou cestu…
Ted jsem cestovala s 2 detma necely 2 a 5 let letadlem sama se dvema prestupama, na ceste cca 16 hodin, syn 2 si taky chvilku porval, ale dost mi pomohli lidi co sedeli okolo, misto reci ho proste zabavily, delali na nej opicky mluvily na nej, prestal behem vteriny, na jednom letu 5 hodin, byla skoro pulka pasažérů děti a ano obcas tam nejaky zabrecelo, ale nic co by se proste nedalo vydržet, zadny dite prece nevydrzi rvat hodinu nebo 6 hodin v kuse :lol:

Radim vzit mu hodne veci k jidlu a na hrani, treba i tablet s pohadkou, myslim ze pokud nepojedete az k Dubrovniku, tak se to da

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
16.4.17 13:54

@Danulinka16 záleží jak se chová… s mým synem je horor dojet autobusem do 30km vzdáleneho města protože neposedí, řve, vzteká se… takže my máme ten limit těch 30 km :-D ale jsou děti ktere nekam posadíš pustis jim tablet a oni 4hodiny vydrží koukat…pak je duležitý pořešit čurani a kakaní…autobus nebude zastavovat každý 2 hodiny kvuli batoleti že jo…tak pokud vydrží anebo má jeste plínky…proč ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.4.17 13:55
@Burj Chalifa píše:
jak nás? Jeden malý řvoun dovede otrávit dalších nevinných lidí.

Ne nás, ale nasra.ny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.4.17 14:03
@welovefashion píše:
@Danulinka16 ja bych jela radsi autem nebo letadlem, v aute muzete delat prestavky podle vlastni predstavy, bus stavi max. jednou za 4 hodiny, ale da se to zvladnout, ja letela s malou do recka letadlem v jejich 2, tam naprosto ok, ale cesta zpatky se mi dost vymstila, narvane letiste k prasknuti, letadlo zpozdeni vic jak 2 hodiny, holka pretazena protivna, bylo to vecer, muj plan byl ze v 9 nastoupime do letadla a ona usne, ale trceli jsme na letisti uz za kontrolama, kocarek odbaveny a veskera sedadla zabrana anglickymi a nemeckymi duchodci… Kdyz jsme se konecne po cekani dostali do letadla, tak uz byla protivna, urvana, proste unavena a baba na sedadle prede mnou si spustila na pul pusy ale abych to slysela, jak je to strasny, bla bla bla jak si neumim utisit dite, jsem neschopna matka atd. uz jsem to nevydrzela a uplne neslusne na plnou pusu, jsem ji poslala kam slunce nesviti… Prijde mi ze cesi jsou v tomhle dost netolerantní tak abys v tom buse nenarazila na nejakou takovou, ktery bude vadit i 5 minut revu za celou cestu…
Ted jsem cestovala s 2 detma necely 2 a 5 let letadlem sama se dvema prestupama, na ceste cca 16 hodin, syn 2 si taky chvilku porval, ale dost mi pomohli lidi co sedeli okolo, misto reci ho proste zabavily, delali na nej opicky mluvily na nej, prestal behem vteriny, na jednom letu 5 hodin, byla skoro pulka pasažérů děti a ano obcas tam nejaky zabrecelo, ale nic co by se proste nedalo vydržet, zadny dite prece nevydrzi rvat hodinu nebo 6 hodin v kuse :lol:Radim vzit mu hodne veci k jidlu a na hrani, treba i tablet s pohadkou, myslim ze pokud nepojedete az k Dubrovniku, tak se to da

já se té paní nedivím. Uřvané děti jsou peklo a dalších x nevinných chudáků nemá před řevem kam utéci. Zabavovat cizí dítě, když to neumí sama matka, není ničí povinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
16.4.17 14:07
@Burj Chalifa píše:
já se té paní nedivím. Uřvané děti jsou peklo a dalších x nevinných chudáků nemá před řevem kam utéci. Zabavovat cizí dítě, když to neumí sama matka, není ničí povinnost.

ale je to v jejím zájmu :mrgreen: často se mi stává, že je malej v blbé náladě, kňourá, řve…a stačí pár vět nebo grimas od cizí paní v metru a je úplně v pohodě. Holt maminka je okoukaná a ty triky zná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.4.17 14:18

Myslím, že záleží hodně na dítěti :nevim: V rodině máme 3leťáka, se kterým bych jela úplně bez obav…A pak 5ti letou, se kterou bych nechtěla jet ani 20 minut autem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
16.4.17 14:27
@Danulinka16 píše:
Ahoj holky, moře(Chorvatsko) s čerstvým dvouleťákem busem asi blbost, že? Máte někdo zkušenosti? Jako maminka dítěte a ne rozhořčený spolucestující :)

zažila jsem to kdysi dávno jako spolucestující a bylo to peklo, věř mi. Jeli jsme na noc, bylo tam asi tříleté dítě a nekecám prořvalo půlku noci. A maminka se taky jinak dušovala, že je hodné a zvyklé :lol: Každé dítě má občas svůj den.

Já mám děti zvyklé cestovat, ale do autobusu na tak dlouho bych je nevzala.. Znám pohodlnější způsoby, jak se k moři dostat. Jela bych autem

Ale jestli nakonec ten bus dáte, tak prosím tě, ani ránu bez autosedačky. Autobusy jsou pojízdné skleníky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
16.4.17 14:46

Proč blbost? Jezdím od malinka dětí - s nejstarší dcerou jsem byla poprvé když jí byl rok a půl, s dalšími dětmi postupně tak jak se narodili, takže v rozpětí od 6 týdnů (to bylo ale letecky), přes 8 měsíců (to už autobusem)… Za mě autobus byl u 3 malých dětí a jedné dospělé osoby mnohem lepší cestování než letadlo. V 18 hodin jsme vyjížděli z Prahy, kolem 6 hodiny jsme vysedali v Itálii. Jednou jsme jeli busem i Španělsko, děti v pohodě, já zničená. To bych víckrát nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
16.4.17 14:46
@Danulinka16 píše:
Kdy už tam budem :D tak naštěstí malej ještě není zdaleka takovej řečník, aby mohl klást tuhle zabijáckou otázku…malej je klidas, nebrečí nic, ale člověk nikdy neví…

To je otázka hrozná. A nejlepší je, že ji naše děti začínají pokládat cca na Dolním Dvořišti :mrgreen: tzn. po hodině cesty z domova :mrgreen: a 7 hodin před námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
16.4.17 14:47
@bartoel1 píše:
Tak já bych nejela ani omylem. Můj dvouletý syn nevydrží sedět v klidu na zadku ani půlhodinovou cestu autobusem, chtěl by běhat uličkou, ale to je nebezpečné, takže smolík. Nejvíc zvládneme bez řevu asi dvě hodiny k babičce. A já jsem úplně hotová, protože jsem cestou jásala nad milionem aut, nakrmila všechny myši na smetišti kašičkou ze zeleného rendlíčku, pokusila se uplatit dítě křupkami, ovocem, kindervajíčkem, tyčinkami, tatrankou, čokoládou, rohypnolem, přezpívala písničky, vydržela cinkání na nos, tahání za vlasy, útok na prsa, protože když je nuda, tak se hodí aspoň mléko, stopadesátkrát bafla za nepranou záclonkou, třikrát poprosila pána před námi, jestli by nám nepodal spadlé autíčko… A to vše v tiché atmosféře autobusu, kde si připadám jako neschopná matka. :mrgreen: Vlakem je to mnohem lepší

Rosekala si mě :mrgreen: velmi živě jsem si to představila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
16.4.17 14:53

Tak samo, že by určitě bylo auto lepší prostředek, ale máme takovýho veterána a manžel by si asi netroufl na tak dlouhou cestu…letos penízky nejsou na leteckou dovču, ale budu se vracet do práce tak příští rok bysme to už dali s přehledem letadlem…asi se na to vyprdneme…Jinak doufám, že alespoň v letadle budou lidi tolerantnější než je tady burj chalifa, protože opravdu nehodlám sedet v létě doma na prdelce dokud nebude malej v pubertě, aby náhodou nerušil :p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí