Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
31.3.07 11:11

Elizo co jsem to zkoumala, prezentují perlan jako 100% odbouratelný, šetrný materiál… Ta manipulace si myslím ani třeba u hedvábných separaček nebude o moc jiná, než u papírovek, tam mě zase vyhovuje, že tak leží na pleně a nikam se nerolují, nic… Hedvábí mi přijde klouzavé Přemýšlím, přemýšlím, ale jiná látková varianta mě nenapadá. :(

ashin IV 2v1 se mi jeví jako prudce návykové, jak zkusíš jednu, chceš další a další… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
31.3.07 11:23

To máš pravdu, asi to hedvábí bude klouzat. Mě se ty separačky v plence hrozně muchlají, mám pocit, že mi vůbec nedrží na místě. Perlan by měl být odbouratný, používám ho v domácnosti, ale na zadeček mi připadá trochu umělý, no musím si něco o tom zjistit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
31.3.07 11:23

no a to mě jěště teď hlodají babylegs :-) Ještěže zvýšili ten rodičák! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
31.3.07 11:40

Elizo mě to teda zatím jde, mám popo v roli… Jinak www.pervin-perlan.cz

Ashin nějak mě babylegs obešly… Ale zase mě neobešlo nosítko Ergo, což je horší… :oops: :lol: Manža neumí pořádně vázat a já když jedu pro Káju a potřebuju Daníse do šátku, tak mi trvá dlouho ho tam v autě namotat a pak zas vymotat, když vylezu, courám cípy po zemi a je to na 10 minut - Káju oblíknu, dám na kočár a dovezu k autu. Takže na toto bude lepší Ergo..... Na léto jsem chtěla slabší šátek, tak mám asi už smolíka, bude Ergo, aby mohl nosit i taťka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.07 12:25

Sajso, tak mě napadá :-) já čekám miminko na červenec a ještě mi něco do plenkové výbavičky chybí :-) měla bysi nějaké malé velikosti na prodej? konkrétně bambusky, a imse vimse 2v1? :-) taky bych brala svrchni imse vimse :-) M, jen se tak ptam, mozna bych vzala :-)
díky, hanelik

• Citovat
  • Upravit
3417
31.3.07 12:31

Ashin, i já se přikláním k Organic. Zvlášť když dáváš čtverce, protože Organic jsou podšité látkou a zátěr se proto nedostane přímo na tělíčko. Soft snad podšité nejsou, takže by celé boky byly na tělíčku.

Foxíky mají asi nejkvalitnější vnější látku - pořád vypadají jako nové (nemám je sice dlouho, ale porovnávám s ostatníma). Jsou ale o trošku silnější a o chlup déle schnou než Organic.

Petro, ještě před časem jsem propagovala kalhotkovky jak o život :lol: a teď jsme plně ve čtvercích. Důvod - schnutí. Přece jenom čtverce schnou mnohonásobně rychleji než kalhotkovky. A složený to na obdélník máš během pár vteřin. Takže teď bych se přikláněla k část těch a část těch.
Protože když zapomenu všas vyprat, tak nehrozí že zůstaneme bez plen, navíc čtverce jdou v nejhorším vysušit žehličkou.
Zkrátka, kdybych měla pořizovat výbavu na další prtě, tak ideální se mi jeví čtverce na doma a kalhotky ven a to by mohly být ty tolik opěvované IV 2v1. Ale to je jenom nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
31.3.07 12:45

Haneliku těžko říci, jak se naše hmotnost do léta vyvine. Určitě budu mít na prodej 5 bambusek (1 z toho je modrá), 4 Imse biofroté newborn, 1 imse flanelku newborn. Na tyhle malé plenky krásně pasují foxíky NB, takže ty taky, pak Imse bumpy day ve velikosti S (5-8 kg) dvoje a jedny S soft. Jednu malou, neoužitou fluffle. Pak podle toho, kolik bude vážit - bamboo mám S/M a IV 2v1 7-10kg, ty nám zatím jsou dobře, je ale možné, že za dva, tři měsíce už nebudou…

Pimpo foxíci vypadají stále super, to je fakt. :wink: Taky je mám ale málo prané, z našich plenek se na kalhotky nic nedostává… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.07 13:01

Sajso :-) tak já si nechám kdyžtak nějakou rezervu a případně, až to bude aktuální bych si z toho určo něco vybrala :-)

• Citovat
  • Upravit
6954
31.3.07 13:21

Rezervu si nech určitě, pořád něco přibývá. :wink: Až budu prodávat, stejně to hodím sem, tak sleduj… :D Mini pleny předpokládám tak v dubnu, max. začátek května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.07 13:41
Sajsa píše:
Rezervu si nech určitě, pořád něco přibývá. :wink: Až budu prodávat, stejně to hodím sem, tak sleduj… :D Mini pleny předpokládám tak v dubnu, max. začátek května.

tak já to budu hlídat :-) :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
31.3.07 13:42

Sajso, máš krásné číslo příspěvků :wink:

• Citovat
  • Upravit
6954
31.3.07 13:50

Jasně… :D 3333… No, bohužel už nemám. Kecám ještě na prosinci, takže to přibývá… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
31.3.07 14:14

Mně to skládání taky někdy nebaví, ale souhlasím s Pimpou, že to schnutí je dost veliká výhoda. Já taky ráda přebaluju dost často a u těch kalhotovek by mi to přišlo líto po dvou hodinách hned prát, když mají omezenou životnost. Kdybych měla pořizovat znova výbavu, tak koupím Imse čtverce na doma a IV 2v1 na ven, bambusky na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
31.3.07 16:15

Jo Elizo, těma bambuskama´s to ještě zdokonalila :wink: . Já pro změnu vymyslela, co udělám se starýma českýma čtvercema, který se už různě třepěj a jsou flekatý a ohavný. Já z nich totiž našiju vkládací vložky 8O .
Nebude to sice kdovíjak sát, ale budou se hodit do těch IV čtverců. U těch mi totiž jeden připadá málo a dva moc, takže jeden s vložkou by měl být akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
1.4.07 08:53

Další tip, cp dělat se starýma čtvercovkama; kámoška je rozstříhá na 4 čtverečky, ty nabatikuje a dává je chlapečkovi kolem krku jako bryndák, je to hezčí, rychle se to pere a suší a mladej vypadá fakt akčně, prostě šátek je pro chlapy a bryndák pro mimina… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure