Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2682
29.5.07 23:54

Tak po prvním vyprání v odvápňovači mám takovéto výsledky: na superhrubých vícevrstvých plenách se to moc neprojevilo, ale relativně nové bambusky jsou o poznání měkčí. Tak nevím, jestli to na ně více působí, nebo mám v těch vícevrstvých velké nánosy vápna :) a projeví se to později (po několika praních).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
30.5.07 08:56

Sedire, i já jsem s nima spokojená (čtverce IV). Jedna ani mám nestačí, tak někdy přidávám jednu froté čtvercovku 40×40 - to je óbrbalík, nebo mám z Ikey takové čtvercové žínky a někdy dám tu. Zkrátka přidám podle potřeby.
Jinak když je srovnám s froté Popo čtvercema 60×60 - ty mě moc vyhovujou, stačí nám jedna, je hned složená, nemusím nic přidávat. Jsou ale dost hrubé (přírodní zdá se hrubší než modré, které mají asi 15% polyesteru; modré ale nemám tak dlouho). IV čtverce jsou pořád měkké a příjemné, je s nima ale víc skládání (lépe řečeno přikládání).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
30.5.07 10:39

Holky, tak díky moc, objednám i pár těch čtvercovek IV. Mám taky froté Popoliny- růžové a přesně jak říkáš Pimpo, jsou takové hrubší na prdelku (ještě víc než Ikea ručníky),ale zase dobře sají, taky dávám jen jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.5.07 12:13

Holky nabízím za 290 Kč vlněnou přikrývku Popolini používanou krátce, ona hned zažmolkovala, jak to vlna dělává, ale odmáčený lanolin určitě nemá, protože je jen asi dvakrát vypraná, ručně v marseilleském mýdle. Platbu předem nepotřebuji. Kdyžtak se ozvěte na p.halamkova@seznam.cz

Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.6.07 09:29

Peti :-) písla jsem ti mailík :-) Hanka. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.6.07 09:32

holky deka už je od včera pryč

Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.6.07 15:54

Imse newborn

Sajso, nabizis jeste ty IV newborn? Jsem sice cekatelka teprve 8 tydnu, ale riskla bych to :)

Daba

• Citovat
  • Upravit
6954
4.6.07 16:16

Dabo bohužel, jsou pryč. :( Z malých už mi zůstaly jen bambusky, ty ale zatím ještě nosíme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.6.07 16:23

Sajso

Sajso, to neva, mam jeste 7 mesicu cas, on jeste nekdo urcite vyroste :)

Dasa

• Citovat
  • Upravit
6954
4.6.07 16:35

No, během půl roku se to určitě dá očekávat. :wink: My malé bambusky určitě do té doby prodávat budem, netroufám odhadnout přesně kdy, ale v průběhu 2 měsíců už určitě ano.

Holky, už jste někdo testoval ty Kissaluvs? snad to píšu dobře… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.6.07 17:10

Sajso :-) juju, kissa plenečky se už testují ve velkém :-) na diskuzi na rodině i na baby café :-) všichni jsou náramně spokojení :-) jsou prý jako plyšoví medvídci :-)

• Citovat
  • Upravit
6954
4.6.07 17:13

Já už je mám taky objednané. :oops: :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
5.6.07 22:01

Tak dejte pak vědět, jak jste s nima spokojeni, taky mám na ně zálusk, hlavně ta fialová mě dostala :wink: :lol: . Ale zrovna jsem udělala objednávku, tak se musím krotit :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
6.6.07 00:47

Ahojky, dlouho jsem tu nebyla (jsem ráda, že tak tak stíhám BC :roll: :lol: :lol:

Pimpo, co to máš za obrázeček v podpisu, mě se tam nechce nic vejít, už ani ty // :roll:

a taky koukám na tu reklamu na J&J nahoře :roll: teda ale psát, že je jemná protože jí používaj ve většině porodnic grrrr :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.6.07 10:39

nabízím vlňáčky na druky, Popolini, vel. S a M, kdyby byl zájem…

vel S snad jednou použité, čisté, vel.M nikdy nepoužité, tj, stav dá se říci že uplně nové, cena za oboje 700 i s postou.

kalhotky jsou vyrobeny ze dvou vrstev 100% vlněné tkaniny, zapínají se na druky umístěnými ve třech řadách, čímž dosáhnete perfektní padnutí kalhotek, pás je nařasen gumičkou, v okolí nožiček jsou měkké elastické lemy, vlněné kalhotky ve spojení s látkovýma plenama vytvářejejí maximálně prodyšný přebalovací systém, čímž zabraňují opruzení zadečku, „Nepromokavost“ kalhotek zajišťuje lanolin obsažený ve vlně, lanolin zabraňuje množení mikroorganismů, vlna zachovává přirozené prostředí v okolí zadečku - v létě chladí, v zimě hřeje. ** ** mail:haneleka zavinac centrum.cz

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí