Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak po prvním vyprání v odvápňovači mám takovéto výsledky: na superhrubých vícevrstvých plenách se to moc neprojevilo, ale relativně nové bambusky jsou o poznání měkčí. Tak nevím, jestli to na ně více působí, nebo mám v těch vícevrstvých velké nánosy vápna
a projeví se to později (po několika praních).
Sedire, i já jsem s nima spokojená (čtverce IV). Jedna ani mám nestačí, tak někdy přidávám jednu froté čtvercovku 40×40 - to je óbrbalík, nebo mám z Ikey takové čtvercové žínky a někdy dám tu. Zkrátka přidám podle potřeby.
Jinak když je srovnám s froté Popo čtvercema 60×60 - ty mě moc vyhovujou, stačí nám jedna, je hned složená, nemusím nic přidávat. Jsou ale dost hrubé (přírodní zdá se hrubší než modré, které mají asi 15% polyesteru; modré ale nemám tak dlouho). IV čtverce jsou pořád měkké a příjemné, je s nima ale víc skládání (lépe řečeno přikládání).
Holky, tak díky moc, objednám i pár těch čtvercovek IV. Mám taky froté Popoliny- růžové a přesně jak říkáš Pimpo, jsou takové hrubší na prdelku (ještě víc než Ikea ručníky),ale zase dobře sají, taky dávám jen jednu.
Holky nabízím za 290 Kč vlněnou přikrývku Popolini používanou krátce, ona hned zažmolkovala, jak to vlna dělává, ale odmáčený lanolin určitě nemá, protože je jen asi dvakrát vypraná, ručně v marseilleském mýdle. Platbu předem nepotřebuji. Kdyžtak se ozvěte na p.halamkova@seznam.cz
Petra
Sajso, nabizis jeste ty IV newborn? Jsem sice cekatelka teprve 8 tydnu, ale riskla bych to ![]()
Daba
Dabo bohužel, jsou pryč.
Z malých už mi zůstaly jen bambusky, ty ale zatím ještě nosíme. ![]()
Sajso, to neva, mam jeste 7 mesicu cas, on jeste nekdo urcite vyroste ![]()
Dasa
No, během půl roku se to určitě dá očekávat.
My malé bambusky určitě do té doby prodávat budem, netroufám odhadnout přesně kdy, ale v průběhu 2 měsíců už určitě ano.
Holky, už jste někdo testoval ty Kissaluvs? snad to píšu dobře… ![]()
Sajso
juju, kissa plenečky se už testují ve velkém
na diskuzi na rodině i na baby café
všichni jsou náramně spokojení
jsou prý jako plyšoví medvídci ![]()
Tak dejte pak vědět, jak jste s nima spokojeni, taky mám na ně zálusk, hlavně ta fialová mě dostala
. Ale zrovna jsem udělala objednávku, tak se musím krotit
.
Ahojky, dlouho jsem tu nebyla (jsem ráda, že tak tak stíhám BC
![]()
Pimpo, co to máš za obrázeček v podpisu, mě se tam nechce nic vejít, už ani ty // ![]()
a taky koukám na tu reklamu na J&J nahoře
teda ale psát, že je jemná protože jí používaj ve většině porodnic grrrr
![]()
nabízím vlňáčky na druky, Popolini, vel. S a M, kdyby byl zájem…
vel S snad jednou použité, čisté, vel.M nikdy nepoužité, tj, stav dá se říci že uplně nové, cena za oboje 700 i s postou.
kalhotky jsou vyrobeny ze dvou vrstev 100% vlněné tkaniny, zapínají se na druky umístěnými ve třech řadách, čímž dosáhnete perfektní padnutí kalhotek, pás je nařasen gumičkou, v okolí nožiček jsou měkké elastické lemy, vlněné kalhotky ve spojení s látkovýma plenama vytvářejejí maximálně prodyšný přebalovací systém, čímž zabraňují opruzení zadečku, „Nepromokavost“ kalhotek zajišťuje lanolin obsažený ve vlně, lanolin zabraňuje množení mikroorganismů, vlna zachovává přirozené prostředí v okolí zadečku - v létě chladí, v zimě hřeje. ** ** mail:haneleka zavinac centrum.cz