Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9534
24.5.07 12:14

Holky já už mám měsíc objednané kalhotky z www.latkovepliny.cz zaplatila jsem je hned a nic se neděje docela radost třeba mi přijdou až bude mít Kája svoje dětičky :evil: :twisted: Jdu jim zkusit napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
27.5.07 13:47

Ahojky,
tak zejména pro mamči-čekatelky :

prodám: 4 ks Imse biofroté velikost newborn cca 10 x vyprané buď vcelku za 400,– , nebo po jedné á 120,–
1 ks Imse bioflanel velikost newborn jedenkrát vypraná 100,–

Bambusky nám zatím jsou, už přibývá celkem pomaličku, takže ještě chvilku vydrží (pro Hanulíka :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.5.07 06:20

Sajso :-) díky, že na mě ještě myslíš :-) pravidelně nakukuju, ale bohužel už mám plný stav pleneček, ba přímo nad stav :-) takže tě dám jako tip na jinou diskuzi, jiným maminkám, které jsou ještě ve stadiu nakupování :-) pokud dovolíš, ano? děkuji a měj se pěkně :-)

• Citovat
  • Upravit
6954
28.5.07 08:55

Hanuliku, jasně. :D A přijď pak říci, jak jsi spokojená… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.5.07 18:26
Sajsa píše:
Hanuliku, jasně. :D A přijď pak říci, jak jsi spokojená… :wink:

Sajso :-) tak to vypada, ze jsem si u tebe v albicku precijen neco vybrala :-) pokud to tedy neni velika nahoda…a uz jsem ti i psala :-) ohledne tricka noemova archa se zviratky :D vidím, že plenečky dnes asi prodáš :-)

• Citovat
  • Upravit
319
29.5.07 11:10

Ahoj holky,
není v mých silách číst celou diskuzi od začátku :roll: , snad mi někdo poradíte. Doteď jsem používala celulózové separačky Popoliny, ale už dochází a celkem mě zaujaly separačky Imse Baby (je jich víc a jsou levnější). Nemáte je někdo? Jaké separačky používáte u téměř ročních dětí?
Pár stránek dozadu jste řešily jestli bambusky na sucháč nebo na patentky. Já mám oboje - se suchým zipem používám asi půl roku a už pomale přestává držet, přestože důsledně při každém praní zipy zapínám :( . Tu na patentky mám ani ne 2 měsíce, je taková hebčí (má i trošku jinou barvu než ta starší bambuska na suchý zip) a i když nedrží na tělíčku tak pěkně, už bych volila radši jen patentky.
Mimochodem nalomily jste mě na Imse 2v1, tak je objednám taky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
29.5.07 11:19

Já se teda musím přiznat že separačky nějak moc nepoužívám, jen občas, ale o těch Imse jsem snad někde četla, že nemají takovou trvanlivost pr další použití jako Popolini. Ty jdou prát znova a znova.. :D Ale zkušenost s tím nemám, snad ti odpoví někdo kdo ji má. Já zase dneska poprvé zkouším od lotties „přítele prádla“ na odvápnění plen. Mají být potom nadýchané a měkké. Tak jsem velmi zvědavá co udělají s našema struhadlama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
29.5.07 11:20

Sedire, separačky imse baby používám já na přerostlé 14. měsíční dítě :lol: . Je fakt že jsou menší a někdy se shrnou a už si nepamatuju, jestli se stejně shrnovaly i větší velikosti. Ale za vyzkoušení nic nedáš. Mě právě nalákala ta nižší cena, nechtělo se mi pořád zvedat výdaje za pleny :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
29.5.07 11:22

A k té trvanlivosti - mě se zdá, že ji mají stejnou jako ostatní. Možná BM jsou o něco trvanlivější, ale i IV peru opakovaně. I když je to naše kadidlo docela úspěšně likviduje.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
29.5.07 11:35

pimpo tak to jsme na tom s tou likvidaci podobne :lol: Poslední dobou máme snad každou druhou separačku na odpis, a když jsem se zmínila manželovi, tak jen poznamenal, že si mám vzpomenout na ty začátky, kdy se malá nemohla vykakat, museli jsme rourkovat a naším jediným zbožným přáním byla pořádně pokaděná plína :lol: :lol: No, pro jednou měl zas pravdu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
29.5.07 11:42

Ještě tak přemýšlím, že bych vzala na zkoušku i ty IV čtvercovky… Ty máš myslím Pimpo taky ty, že? Já používám hlavně český čtvercovky, mám jich dost, ale ráda zkouším nové věci. Jsou opravdu IV o tolik lepší než ty naše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
29.5.07 12:02
sedire píše:
Ještě tak přemýšlím, že bych vzala na zkoušku i ty IV čtvercovky… Ty máš myslím Pimpo taky ty, že? Já používám hlavně český čtvercovky, mám jich dost, ale ráda zkouším nové věci. Jsou opravdu IV o tolik lepší než ty naše?

Já už jich mám dvacet, úplně mě dostaly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
29.5.07 12:12

Holky, vy mě zruinujete :lol: Já snad ani ten PC nebudu zapínat… :lol: :lol: A to chci ješte zkusit látkový vložky a mám ještě napsaný seznam věcí, co chci další měsíc objednat z biosféry a eoné.

Elizo stačí dávat jedna ta čtvercovka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
29.5.07 12:16
sedire píše:
Holky, vy mě zruinujete :lol: Já snad ani ten PC nebudu zapínat… :lol: :lol: A to chci ješte zkusit látkový vložky a mám ještě napsaný seznam věcí, co chci další měsíc objednat z biosféry a eoné.Elizo stačí dávat jedna ta čtvercovka?

Tan náš kluk docela dost čůrá (11 měsíců) takže dávám dvě - ale jednu Imse a druhou obyč, dvě Imse by byly zase moc. Dvě dávám jen na noc, fakt docela dost sajou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
29.5.07 12:23

Elizo, tak to máme podobně staré děti (naše má 10,5 měsíce) a je taky dost čúrací, takže to budu řešit asi stejně jako ty. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure