Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky já už mám měsíc objednané kalhotky z www.latkovepliny.cz zaplatila jsem je hned a nic se neděje docela radost třeba mi přijdou až bude mít Kája svoje dětičky
Jdu jim zkusit napsat.
Ahojky,
tak zejména pro mamči-čekatelky :
prodám: 4 ks Imse biofroté velikost newborn cca 10 x vyprané buď vcelku za 400,– , nebo po jedné á 120,–
1 ks Imse bioflanel velikost newborn jedenkrát vypraná 100,–
Bambusky nám zatím jsou, už přibývá celkem pomaličku, takže ještě chvilku vydrží (pro Hanulíka
)
Sajso
díky, že na mě ještě myslíš
pravidelně nakukuju, ale bohužel už mám plný stav pleneček, ba přímo nad stav
takže tě dám jako tip na jinou diskuzi, jiným maminkám, které jsou ještě ve stadiu nakupování
pokud dovolíš, ano? děkuji a měj se pěkně ![]()
Sajsa píše:
Hanuliku, jasně.A přijď pak říci, jak jsi spokojená…
Sajso
tak to vypada, ze jsem si u tebe v albicku precijen neco vybrala
pokud to tedy neni velika nahoda…a uz jsem ti i psala
ohledne tricka noemova archa se zviratky
vidím, že plenečky dnes asi prodáš ![]()
Ahoj holky,
není v mých silách číst celou diskuzi od začátku
, snad mi někdo poradíte. Doteď jsem používala celulózové separačky Popoliny, ale už dochází a celkem mě zaujaly separačky Imse Baby (je jich víc a jsou levnější). Nemáte je někdo? Jaké separačky používáte u téměř ročních dětí?
Pár stránek dozadu jste řešily jestli bambusky na sucháč nebo na patentky. Já mám oboje - se suchým zipem používám asi půl roku a už pomale přestává držet, přestože důsledně při každém praní zipy zapínám
. Tu na patentky mám ani ne 2 měsíce, je taková hebčí (má i trošku jinou barvu než ta starší bambuska na suchý zip) a i když nedrží na tělíčku tak pěkně, už bych volila radši jen patentky.
Mimochodem nalomily jste mě na Imse 2v1, tak je objednám taky ![]()
Já se teda musím přiznat že separačky nějak moc nepoužívám, jen občas, ale o těch Imse jsem snad někde četla, že nemají takovou trvanlivost pr další použití jako Popolini. Ty jdou prát znova a znova..
Ale zkušenost s tím nemám, snad ti odpoví někdo kdo ji má. Já zase dneska poprvé zkouším od lotties „přítele prádla“ na odvápnění plen. Mají být potom nadýchané a měkké. Tak jsem velmi zvědavá co udělají s našema struhadlama..
Sedire, separačky imse baby používám já na přerostlé 14. měsíční dítě
. Je fakt že jsou menší a někdy se shrnou a už si nepamatuju, jestli se stejně shrnovaly i větší velikosti. Ale za vyzkoušení nic nedáš. Mě právě nalákala ta nižší cena, nechtělo se mi pořád zvedat výdaje za pleny
.
A k té trvanlivosti - mě se zdá, že ji mají stejnou jako ostatní. Možná BM jsou o něco trvanlivější, ale i IV peru opakovaně. I když je to naše kadidlo docela úspěšně likviduje.....
pimpo tak to jsme na tom s tou likvidaci podobne
Poslední dobou máme snad každou druhou separačku na odpis, a když jsem se zmínila manželovi, tak jen poznamenal, že si mám vzpomenout na ty začátky, kdy se malá nemohla vykakat, museli jsme rourkovat a naším jediným zbožným přáním byla pořádně pokaděná plína
No, pro jednou měl zas pravdu… ![]()
Ještě tak přemýšlím, že bych vzala na zkoušku i ty IV čtvercovky… Ty máš myslím Pimpo taky ty, že? Já používám hlavně český čtvercovky, mám jich dost, ale ráda zkouším nové věci. Jsou opravdu IV o tolik lepší než ty naše?
sedire píše:
Ještě tak přemýšlím, že bych vzala na zkoušku i ty IV čtvercovky… Ty máš myslím Pimpo taky ty, že? Já používám hlavně český čtvercovky, mám jich dost, ale ráda zkouším nové věci. Jsou opravdu IV o tolik lepší než ty naše?
Já už jich mám dvacet, úplně mě dostaly ![]()
Holky, vy mě zruinujete
Já snad ani ten PC nebudu zapínat…
A to chci ješte zkusit látkový vložky a mám ještě napsaný seznam věcí, co chci další měsíc objednat z biosféry a eoné.
Elizo stačí dávat jedna ta čtvercovka?
sedire píše:
Holky, vy mě zruinujeteJá snad ani ten PC nebudu zapínat…
![]()
A to chci ješte zkusit látkový vložky a mám ještě napsaný seznam věcí, co chci další měsíc objednat z biosféry a eoné.Elizo stačí dávat jedna ta čtvercovka?
Tan náš kluk docela dost čůrá (11 měsíců) takže dávám dvě - ale jednu Imse a druhou obyč, dvě Imse by byly zase moc. Dvě dávám jen na noc, fakt docela dost sajou.
Elizo, tak to máme podobně staré děti (naše má 10,5 měsíce) a je taky dost čúrací, takže to budu řešit asi stejně jako ty. ![]()