Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
3.10.07 08:19

Jen doufám, že se mi beruška s tím maxizadkem vejde alespoň do oblečení vel.62 :D . Asi si koupím jedno balení moltexek, ať jí aspoň párkrát můžu dát ty krásné oblečky v 56 :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
3.10.07 20:42

Do 62 by se vejít měla, pokud ovšem nebude pětikilová :? . Ale zřejmě to nebude na dlouho.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
6.10.07 21:20

No, to těžko říci, vzhledem k tomu, že Davídek měl 4 kg 8O :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
10.10.07 11:49

Ahoj holky, tak po delší době zas nakukuju a zjišťuju, že za chvíli se tady bude rodit ostošest :D Toto letí…
Musím se s váma podělit o radost - nechala jsem si uplést vlňáčky z merino vlny a jsou fakt tak úúúúžasně heboučké a jemňoučké, úplně jsem z nich unešená, chjo :D :D
Jinak jsem doplnila výbavu o P´titku toudou bio (je jemná, saje dobře,ale schne nejdýl ze všech plínek), HHS zavazovačku (je bezva, ocenila jsem ji hlavně v těch teplech,kdy jsem dávala bez svrchních kalhotek), kalhotky IV foxky (hned jsem se do nich zamilovala, tak doufám, že mi nezačnou provlhávat, jak mají organiky ve zvyku) a teď mi přišla už i růžová BL bambuska, tak se těším až ji testnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
10.10.07 11:51

Sajso ty jsi přes ty Swaddlebees, nemáš náhodu ty jejich PUL kalhotky?? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
21.10.07 17:23

Nabízím:

• IV 2v1 vel. L , leží mi tu nevyužitá v přebalováku už delší dobu… Nějak mi k srdci nepřirostla tím, že nám párkrát poškrábala bříško. Sucháče se mi přešívat nechce, používaná asi 1,5 měsíce, za 300 Kč i s poštovným.
  • dvoje kalhotky BM vel. M 7-9 kg . Jsou zánovní, v té době jsem dávala přednost vlňáčkům a flícáčkům. Mají vzor barevných kroužků. Původně jsem je schovala na další mimi, ale teď při tom množství novinek, je schovávat nebudu. Jedny za 200,– včetně poštovného, oboje za 370,– včetně poštovného.
    V případě zájmu pište SZ.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
21.10.07 17:31

Sedire , teď jsem si všimla tvého dotazu na swed..atd. (vždycky zapomenu jak se píšou) a já jedny mám. Na omak nejsou špatné, ale někde kluka škrábou - nejdřív jsem musela odpárat jeden vnitřní sucháč (má být na zapnutí při praní). Ale stejně ho někde dřou. Podle mě nejsou asi moc na čtverce, ale na kalhotovky by byly asi dobrý. Jinak SW 2v1 jsou fajn, narvala jsem do nich akorát jiné vycpávky a taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
24.10.07 11:42
Eliza píše:
Sedire , teď jsem si všimla tvého dotazu na swed..atd. (vždycky zapomenu jak se píšou) a já jedny mám. Na omak nejsou špatné, ale někde kluka škrábou - nejdřív jsem musela odpárat jeden vnitřní sucháč (má být na zapnutí při praní). Ale stejně ho někde dřou. Podle mě nejsou asi moc na čtverce, ale na kalhotovky by byly asi dobrý. Jinak SW 2v1 jsou fajn, narvala jsem do nich akorát jiné vycpávky a taky dobrý.

Díky :wink:. Ale vypadají krásně… ty pastelové barvy mě fakt berou :lol:. Ale bezva jsou prý ty jejich flícáčky, údajně lepší než TB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
2.11.07 11:15

Ahoj holky omlouvám se že vám sem lezu používám klasické bavlněné čtvercovky a na ně kalhotky bambinomio… ty mi ovšem začali propouštět peru je v ruce. Nevíte co s tím, hlavně mi neříkejte že už jsou na vyhazov. Imse nás škrábali a ted jsem koupila ještě jedny popoliny warp.
Když už bych byla nucená koupit nové s jakými máte zkušenost?
Díky moc Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
2.11.07 11:20

Na to propouštěni v lemech prodávají v eshopech s plenama takový vosk. Mám ho doma, ale vyzkoušeno nemám.
Pro Sedire - Ty kalhotky SW už neškrábou, jsem s nimi docela spokojená (na čtverce). Nevím čím to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
2.11.07 16:30

Pavlo na čtvercové pleny jsou nejlepší snad jen tyhle kalhotky, které jsi vyjmenovala. Alespoň o jiných nevím.
S tím propouštěním - jestli je zátěr v pořádku, tak jedině máznout švy tím voskem (též ho mám doma a též jsem nezkoušela :lol: ), nebo jestli ti dítě o hodně víc nečůrá - to pak často kalhotky nezvládnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
2.11.07 16:48

sedire je to neuvěřitelné, ale nemám ŽÁDNÉ SWB kalhotky. :roll: :lol: Mám ale zálusk na fleesáčky. :wink: Jinak SWB super, fakt bych si z nich uměla představit výbavu. P´titky taky mám, ale jsou míň vykrojené a Daník má baculatá stehýnka, tak mu dělají kroužky. SWB jsou na nožičkách vykrojené víc, sedí prostě super. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.11.07 20:14

Protože jsem Lalwen (Lalwen_ka, Kačka) taky chodila,tak přidávám info. Zítra jde celkem neplánovaně na císaře kvůli tlaku… zatím jsou oba - ona i miminko v pořádku, tak držíme palečky, aby to bylo OK.

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

Ivca79

• Citovat
  • Upravit
319
20.11.07 20:06
Sajsa píše:
sedire je to neuvěřitelné, ale nemám ŽÁDNÉ SWB kalhotky. :roll: :lol:

Není možná :lol: :lol: .

Gratuluju Lalwence k překrásné Elišce! http://smajlici-1.ic.cz/flora/1/036.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
22.11.07 00:33
Sajsa píše:
sedire je to neuvěřitelné, ale nemám ŽÁDNÉ SWB kalhotky. :roll: :lol: Mám ale zálusk na fleesáčky. :wink: Jinak SWB super, fakt bych si z nich uměla představit výbavu. P´titky taky mám, ale jsou míň vykrojené a Daník má baculatá stehýnka, tak mu dělají kroužky. SWB jsou na nožičkách vykrojené víc, sedí prostě super. :srdce:

Sajso zdár ;) tak SWDB flísáky mám, jsou fajn, jen ten sucháč na bříšku jsem musela zakulatit, škrábal a píchal ho do bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure