Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
17.6.07 12:27

a ještě za 60 korun růžovou plenu v pěkném stavu 90×90cm popolini

Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.6.07 13:04

ahoj Peti, napsala jsem ti mail, vzala bych všechny 3 přebalovací podložky sonne. Hanka. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.6.07 17:54

Jenom napíšu, že už moje nabídka výše uvedená neplatí.

Petra

• Citovat
  • Upravit
319
23.6.07 20:22

Sajso tak co ty Kissaluvs, jak se ti osvědčily???

Holky díky moc za rady, s IV čtvercovkama jsem moc spokojená, jsou opravdu oproti čč krásně jemňoučké :lol: .
Z IV 2v1 jsem byla na první pohled nadšená, ale měli jsme je zatím na sobě jen 2×, a z toho jednou měla malá poškrabané bříško od sucháče :( . Tak uvidíme, snad to bude lepší, když jí plenku budu zapínat víc dolej.

Nemáte někdo vyzkoušené ty barevné bambusové žíňky na látkovkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
12.7.07 19:17

Ahoj holky,
chtěla by jsem jenom upozornit, že na mimiaukce.cz
prodávam ONE SIZE PLENY
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…
A VKLÁDACÍ PLENEČKY ZNAČKY MOTHER EASE
 http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…

KDYBY JSTE MĚL NĚKDO ZÁJEM.

Juliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.7.07 19:33

sedire Kissaluvs jsou fajn. Jsou poměrně štíhlé, slušně sají a celkem dobře schnou. Mám dvě, byla jsem v pokušení objednat víc, jenže jsem potkala Swaddlebees, tak jsem si počkala, až docestujou do ČR ty. :wink: Včera jsem si pro ně byla, mám dvě kapsovky z bio veluru, jednu konopnou kapsovku a jednu kalhotkovou plenu z bioveluru. Do kapsovek originál patří konopné vkládačky, nepřidávají objem a hodně dobře sají. Dnes jsem vkládala do albíčka na Rodině fotky, tak mrkněte. :wink: A tady na emimču v prosinci 2006 jsou vlastně taky. :idea:

Co se IV 2v1 týká, přišlo mi, že poškrabané bříško jsme měli párkrát - když jsme ještě neměli ty kila, na které jsou a hlavně když tam skládám ty vložky, pak celou plenu ještě natáhnu co nejvíc, zjistila jsem, že když ty vložky nějak nastavím a zabalím, převrací se kraj a dělá to v podstatě jen když tohle neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
24.7.07 09:37

Kikko

Vím, že to tu moc nežije, ale na jiné diskuse nemám tolik času, tak to zkouším zde. Nemáte nekdo zkušenost s plenkovými kalhotkami Kikko? Má se jednat o plenkové kalhotky s PUR zátěrem od českého výrobce. Cena úplně překvapivá, asi 130 korun? Jako záložní by se možná hodily…
Díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
24.7.07 10:52

Kikko kalhotky měla Amazonka, ta chodí na BC. Jestli dobře pamatuju, tak něco na nich bylo nešťastně vyřešeno, takže možná jenom jako záložní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.7.07 12:32

také bych kikko nebrala, to raději jakékoli jiné imse vimse, či haipa daipa z druhé ruky kolikrát ještě i za levněji…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.7.07 18:25

ahoj holky,
doufám, že se na mě nebudete zlobit, ale ráda bych tu prodala nějaké pleny a kalhotky. Bohužel jsem se k používání bavlněných plen nakonec neodhodlala. Takže vše je nové:
kalhotky Bambino Mio vel. S,M a L cena za 1 ks 175
Hemp Hour vkládací plenka Basic (celkem 2 ks) 1 ks za 70
Hemp Hour zavazovací plenka (celkem 2 ks) 1 ks za 100
konopná plenka Ellas House na patentky za 250
vicevrstevné Bambino Mio vel 2 za 50
vicevstevné Bambino vel. 1 za 30
Tots wraps jahůdky vel 1 za 175
Imse organic vel. M a S 1 ks za 250
IV Soft S za 200
Disana zavazovací za 50
IV bioflanel starý typ bez gumičky za 100
IV bioflanel nový typ za 150
IV biofroté za 200
IV bioflanel NB za 100
sep. vložky IV baby 200ks za 100
Disana celuloz. za 100
Doufám, že někomu ty plenky poslouží víc než mě.
Kontaktujte me nejlepe na mobil 607983030 nebo e-mail alena.paterova@centrum.cz ale nemam mnoho času takže to muže chvili trval.
Zboží zašlu na dobírku. Díky Alena

• Citovat
  • Upravit
155
20.8.07 09:05

Ahoj vsechny,
mam takovy dotaz. Chci pouzivat vv pleny od Popoliny a pripadne i nejake kalhotove pleny. Jake svrchni kalhotky jsou vhodne pro oboje druhy plen? Vetsinou pisi IV. Nemate nekdo zkusenosti s jinou alternativou? CHtela jsem jit do BM, ale tam se pry nevejdou ani dve vv.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
20.8.07 10:49

Beruško teď nevím co myslíš tím vv - čtvercové pleny? Jestli je to tak, tak na čtvercové a kalhotkové pleny se hodí snad opravdu jenom kalhotky IV. Bambina nejsou vhodné na kalhotovké pleny - mají jiný střih a plenka z nich čouhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.8.07 11:56

VV-vicevrstve pleny od Popoliny. Chci si poridit vrchni kalhoty, ktere se daji pouzit jak kalhotove tak bavlnené i vicevrstve pleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
20.8.07 12:47

Aha - každopádně odpověď bude stejná - Imse Vimse. Možná se na trhu objevily i nějaké další kalhotky o kterých nevím, už to delší dobu nesleduji.
Ale tyhle jsou opravdu vhodné jak na nezajištěnou čtvercovou plenu (stejně tak vícevrstvou), tak na kalhotkovou plenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
20.8.07 13:34

Jednoznačně Imse Vimse - všechny typy. Jsou to jediné kalhotky, které pasují jak na kalhotkové, tak na čtvercové i vícevrstvé velmi dobře. Zatím se žádné jiné líp neosvědčily, co tak sleduju diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure