Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
22.8.07 16:58

kdyby měl někdo chuť vyzkoušet lotties soft L, prodám jednu…
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.8.07 19:54

tak lotties už je zadaná…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
31.8.07 16:22

merino...

koupím jakýkoli z merino výrobků pro mimísky, deku, spací pytel, i jakékoli další věcičky…čepičky, bodynka atd. v použitelném stavu, rozhoduje slušná cena a vzhled, nabídněte, děkuji.
Značky Disana a In bio.
haneleka zavinac centrum.cz

• Citovat
  • Upravit
260
23.9.07 20:59

Ahojky, dlouho jsem tu nebyla :oops:

koukaly jste na plienka.sk mají už konečně ty bambusky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.07 21:28

Lalwen_ka, práve som chytila depku. Sú tam také krásne vložky a ja ich mám doma už dosť :cry:
 http://www.plienka.sk/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
23.9.07 21:54

jojo :D :D akorát, že ty jejich vložky jsou flanelový, já radši froté :wink:, doufám, že budou časem šít i bambusový :wink: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
23.9.07 22:08

Ahoj holky, zkoušela jsme přijít na kouzlo látkovek,ale nějak se nedaří, takže je prodávám :oops: Mám Imse Vimse, tak jesli někdo budete chtít, tak písněte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.07 22:56
Lalwen_ka píše:
jojo :D :D akorát, že ty jejich vložky jsou flanelový, já radši froté :wink:, doufám, že budou časem šít i bambusový :wink: :D :D :D

To si potom budem musieť otvoriť obchod, aby som ich mala kam dávať :D
A to ešte nemám detičky. Myslím, že látkové plienky ma chytia minimálne rovnako :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
24.9.07 08:47

A co je to za bambusky? Cena je podezřele nízká, navíc je to i s vložkou 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
24.9.07 21:08

Pimpo, to jsou Baby Lucy :D jo a budou i v ČR na www.slune.eu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
25.9.07 15:31

Ahoj holky,
zdravím známé i neznámé a prosím o radu: Mám koupené pro mimísku bio bavlněné a froťáčkové Popolini (celkem 22 ks) a k tomu dvoje vrchní kalhotky - klasické, ne vlňáčky, vel. S. Ty plenky snad budou stačit, ale nejsem si jistá těmi kalhotkami. Co myslíte, stačí dvoje, nebo mám přikoupit? Davídek byl na látkovkách až od půl roku, takže si nejsem jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
25.9.07 23:27
Siamina píše:
Ahoj holky,
zdravím známé i neznámé a prosím o radu: Mám koupené pro mimísku bio bavlněné a froťáčkové Popolini (celkem 22 ks) a k tomu dvoje vrchní kalhotky - klasické, ne vlňáčky, vel. S. Ty plenky snad budou stačit, ale nejsem si jistá těmi kalhotkami. Co myslíte, stačí dvoje, nebo mám přikoupit? Davídek byl na látkovkách až od půl roku, takže si nejsem jistá.

No já bych možná ještě tak 2 přikoupila a možná by mohly být i větší, mě se Míša v 5 týdnech (kdy jsme začínali) dobře vešel i do vel. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
26.9.07 12:35

Siamino já měla jen dvoje, ale k nim jedny vlňáčky. Ty jsme ale používali myslím hlavně na spaní, zátěrovky na den. Takže já bych ti doporučila dokoupit jedny - podle mě to na kalhotkovky stačí. A zvolila bych větší - takže M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
1.10.07 12:04

Díky moc za rady, tak já koupím ještě 2× vel. M a bude hotovo.

Pimpo ,
Ty už končíš 24.týden 8O ? To je neskutečné, jak to utíká :o :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
1.10.07 21:18

Siamino, a je to sotva pár dnů, co jsme se bavily o blijónování, což? :wink: A ty už pomalu balíš..... :D
Moje zkušenost - na ležícím miminku větší kalhotky vůbec nevadily, takže rozhodně M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure