Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2682
27.3.07 17:14

Tak jsem využila nějaké slevy na Sluneční ženě a koupila si tři bambusky. Jsou teda opravdu pěkný a taky pěkně těžký po vyndání z pračky. Taky nám začal hošík nějak moc čůrat. Včera měl na ven onesize a disaní vlnáčky natahovací a po hodině měl mokrý kalhoty zvenku :twisted: . Tak sázím na bambus :idea: . Společně s tím jsem si objednala i Imse čtverce a jsou vážně dobré. I ta barva. Možná už nebude potřeba ani žlučové mýdlo :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.3.07 22:45
kacaba s píše:
holky, odkud máte Imse 2v1 na pišišvorovi ani na látkovkách je nemůžu najít? K.

třeba tady:
http://www.latkovky.cz/…ducts_id/283

jana

• Citovat
  • Upravit
648
27.3.07 23:00

Já mám Imse 2v1 přímo z www.pisisvor.cz Paní Hoskovcová ji ještě nestihla dát na net, ale na skladě ji má. Vlastně všechno od ImseVimse co je v ostatních e-shopech, mají i na pišišvoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.3.07 10:42

Ahoj maminy látkoplenkařky. Taky bych se k vám v tom látkoplenkování chtěla přidat a už jsem si i vybrala plenkové kalhotky, jsou to Imse vimse soft, ale nevím, co do nich dát, aby to nestálo moc peněz a bylo dítěti příjemný a aby to tyhle kalhotky udržely. Jo a hlavně aby mimčo mělo co nejmenší zadeček(proto neuvažuju o vlňáčcích). Manžel o tom moc nechce slyšet, tak jsem dost bezradná, protože ucelený plenkový systém si nemůžu dovolit. Doma mám 60×60 cm froté plínky Popolini, ale fakt nevím, jak je složit. Když je složím podle návodu, tak je to plínka bokovka :-). Vícevrstevné plenky a čtvercovky vůbec nevím, jak to v praxi vypadá? Asi bych se to tady v té diskuzi někde dočetla, ale tolik stran asi nepřelouskám.

Poradí někdo něco? Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.3.07 11:53

Peti, zkus navstivit i jine diskuze, ono se to ted vsechno presouva tam :-) a tam ti maminky urcite poradi :-)

treba :

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

nebo:

http://www.rodina.cz/…se/novep.asp?…

:-)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.3.07 12:17

aha, dík :-)

• Citovat
  • Upravit
2682
29.3.07 13:18

Petro, jinak ti mohu vřele doporučit do Imse soft taktéž Imse čtverce (80×80). Jsou cenově přijatelné a jemnější než obyčejné čtverce. Objem je také akorát. Jsem s nimi moc spokojená. Není to tak velká investice když pro začátek zkušíš třeba 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
29.3.07 13:20

Jo já je skládám dvě najednou, prostě jak to jde, aby to právě nebyla bokovka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.3.07 13:50

Ahojky, nemáte některá možnost mi poměřit tréninkové kalhotky Imse a Popoliny vel. S a M? Váhám mezi nimi a hlavně mezi velikostmi. Máme doma Popoliny vel. S a i když kilově by měly odpovídat a Kubajz je žížala hubená, tak ho škrtily a musela jsem je okolo nožiček i bříška přešít.
Děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.3.07 13:51

Elizo, dáš dvě na sebe a složíš je spolu do takového toho trojúhelníka s tlustým pruhem uprostřed? Akorát to velikostně sedne, když se to dělá z těchto 80×80 plínek? Není to moc objemné? Budu potřebovat tu snapi sponku?

• Citovat
  • Upravit
2682
29.3.07 14:05

Do tří měsíců jsem skládala jen jednu, pak dvě. No já se teda s nějakýma sožitýma skladama moc nepářu :D na to jsem moc pohodlná a dítě příliš živé. Pokusím se popsat můj sklad /> vezmu jednu plenu a složím ji na polovinu. Vezmu druhou a udělám totéž. Pak je přiložím k sobě (dávám to tak, aby ruby nebyly jen na jedné straně). Pak je dohromady přepůlím a následně po délce složím, myslím, na třetinu. Takto složím cca 60plen za 10 minut a v komínkách si to poskládám pod přebalovák. Vložím do kalhotek a zapnu.
Vím, že dost mamin dělá, hlavně u novorozenců s řídkou stoličkou, ty sklady, ale já bych na to neměla trpělivost. :P Tohle mi vyhovuje tak akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.3.07 14:08

aha, tak děkuju, hm hm, vidíš to by mě nenapadlo..

ahoj Petra

• Citovat
  • Upravit
3417
29.3.07 21:37

Petro, já také používám ty Popo čtverce 60×60 na dítě 11,5 kila a jsou velikostně v pohodě. Skládám jenom na obdélník a takhle je to použitelné i pro velké dítě. Ale zase se zamažou kalhotky. Druhá možnost je vložit takhle složenou plínku do obyčejné české čtvercovky na draka, zasnappkovat a kalhotky se ochrání. Jinak asi lepší než IV soft budou Organic, i když o něco dražší. Ale není to o tolik.

Dnes mi přišly IV čtverce, vypadají slibně :-), už se perou. S bambusovým ručníčkem zatím jedna zkušenost a nevalná - po čtyřech vypráních teda moc nenasál :( . Dál se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
30.3.07 01:19

Holky,

mě se moc líbí ty špendlíčky na plínky, dávám je pravda i se snapkou. U snapiny mi občas nedržel ten spodní háček a třeba TB original se takhle skoro dala použít u BKM (spodek jen odklopit :wink: :lol:) takhle to super drží i bez svrchních gatí.

http://rodina.cz/…00_066_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.3.07 09:02

Pimpo, no jo, takže lze použít tahle froté jako vnitřní do větší čtvercovky. no teda holky, vy jste fakt hlavy. Vidíte, moje kreativita je na nule :-)

Petra

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure