Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
siloenka
21.2.07 09:19

ahojky.tak koukam,že tahleta diskuze taky celkem jede :o)…moc jsem vás nečetla, akorát tu poslední stranu. Zavazovačky Hemp hour mám, jsou super,i když jsem si na ně musela delší dobu zvykat , dávám do nich buď ručníček ikea+čtvercovku, nebo 2 čtvercovky, máme je hlavně na ven a na noc. Sajou o něco více než zavazovačky disana. Nečekala jsem, že budou sát nějak extra,bylo mi jasné, že se musí dovycpat. Mimochodem,kdyby se někdo chtěl jedné zbavit, tak jsem zájemce :o))
malý váží asi tak něco kolem patnácti kil, máme imse soft xxl. Jsou mu akorát, velikostně jsou stejné jako Tots wrap č.2 takže nijak extra velké mi nepříjdou.

• Citovat
  • Upravit
2682
21.2.07 12:52

Tak už ty konopky mám a překvapilo mě jak jsou veliký!!! :D Ale to je dobře, hlavně jsou vysoký. Rovnou jsem si objednala i jedny IV fox L a ty jsou tak krááááásný a měkoučký. A skvěle padnou. Ta látka je opravdu moc příjemná, až budu objednávat čtverce IV tak tu deku teda možná koupím, no.. :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
21.2.07 13:13

eliza:a jak velké máš mimi? protože nám jsou ty konopky tak akorát, spíš bych řekla, že už malé, protože víc, než ty dvě čtvercovky do nich fakt nedám :o)

• Citovat
  • Upravit
2682
21.2.07 13:40

Má skoro 8měsíců a něco přes 8kg. Jsem ráda že jsou veliký, aspoň mu vydží dlouho. Ale musím se naučit to rychle vázat. Kluk se mi pořád otáčí při přebalování na břicho a jde to těžko.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
21.2.07 15:01

eliza: hm, a až začne chodit tak bude ještě hůř :wink: alel zase jde dítko možná lépe zabavit, když najdeš to správné zabavovadlo :o)…Danys je hodně živé dítě, ale zavazovat nám šlo vždy s nějakou mastičkou případně i mobilem vždy dobře.Akorát poslední týden ho nějak nejde zabavit ničím a to pak ty zavazovačky nejdou moc dobře uvázat :(

• Citovat
  • Upravit
3417
22.2.07 20:00

Tak mi přišly vícevrstvé od Popo. Jsou podle mě slabší než vícevrstvé BM, nemůžu to už přímo srovnat, BM už nemám, ale jsem o tom přesvědčená. Takže chápu tu nižší cenu. Docela jsem zvědavá, jestli nám tohle může stačit na noc (teda ještě s něčím - ale stejně) :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
24.2.07 11:12

Tak vícevrstvé Popo nám ale vůbec nedostačují. Jsou vhodné spíš pro méně močící děti, na den by to ještě jakž-takž šlo, ale na noc pro nás absolutně o ničem.

Takže zvažuju prodej - neměl by někdo zájem? Mám jich 6 kusů, dvě jsou nepoužité, čtyři použité jednou. Stály 65,–-, dala bych je za 60,–- a poštovné hradím sama.

Jinak ušité jsou pěkně, bílou nití, ne jako na obrázcích černou 8O . Jsou docela měkké. Líbí se mi, ale jsou pro nás celkem zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.2.07 13:12

mam tu zbyly balik novych moltexek midi (4-9kg) - nechcete nekdo za 350? (postovne ceske od 18 do 30kc) - rada bych vedela, jestli se od tech puvodnich nejak lisi :wink: a nez mi sestra bude moct referovat, bude to jeste tri mesice ci dyl (nez se mimis narodi a nez doroste :) )

a ke konopkam: kdyz prebalujete, tak mate dupacky svlecene, zejo? dovedete si predstavit variantu, kdy ta konopka je spojena gumkou a predni dil se proste protahne a drzi? muselo by se to oblikat jako spodary, pres nozicky, ale pak by se nemuselo honit dite na zavazovani, to „zaklapnuti“ jde i v poklusu i vestoje i vsede 8) my kdyz jsme balili na toho sumistu (za pouziti mokomini) tak jsme byli docela sikovni a rychli. no a ta gumka by musela byt nastelovatelna, nebo na druk nebo na knoflik, nebo tak neco… doufam, ze jsem se vyjadrila jakztakz srozumitelne. asi si budu muset nakou poridit a predelat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.07 14:14

koupiím bambusky vel.1

milé maminky,
pokud už nepotřebujete, koupiím bambusky vel. 1, onesize biobavlna, nebo biofroté plenkové kalhotky, za rozumnou cenu, děkuji.

haneleka@centrum.cz :D

• Citovat
  • Upravit
3417
28.2.07 15:35

Vícevrstvé Popo už nejsou k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.07 16:52

biofroťáčky...

Pimpo:

prosím, prodala jsi už ty biofroťáčky? díky, Hanka.

• Citovat
  • Upravit
3417
28.2.07 17:59

Hanko, už jsou pryč, zapomněla jsem to napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.07 19:08

biofrotacky...

hmmmm…skoda…myslela jsem si to…, miminko sice čekám až v červenci, ale ráda bych ušetřila tam, kde to jde, proto se ptám, díky. :D

• Citovat
  • Upravit
3006
3.3.07 21:58

Holky,
prosím o radu…už vás asi nebaví neustále dokolečka odpovídat na stejné dotazy, ale pomalu se probírám diskuzemi(je toho strááášně moc) a zatím jsem nabyla určité představy. Čekáme mimi až v srpnu a chci každopádně látkovky. Zatím se mi zdá (i finančně) dobré použít ikea ručníčky jako plenky se snappy sponkou a přes to disana vlňáčky, střídat třeba s BM kalhotkama…vejde se ikea ručníček i do BM? A je to vůbec vhodný nápad pro novorozence s řídkým kakáním? Ještě jsem moc nepronikla…chtěla bych nasměrovat, abych od začátku neměla mylné představy.Díky moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
4.3.07 22:36

Tak já sice nevím jak ten ručník vypadá, ale o pár stran dál někdo psal, že to do kalhotek BM používá (viz anonymní)
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí