Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
V roce vylučují úměrně příjmu
. Někdy víc.
My máme biobavlnu od Popo a na nich snappka sice drží, ale nijak dobře. Takže rozepnutý by to zřejmě měl hned. Mám v úmyslu ho nechávat co nejvíc nahatýho, ale až uvidím jak se bude chovat a taky ne za všech okolností
.
Holky,
došly mi teď separačky a napadlo mě jestli by místo nich nešel použít nastříhaný Perlan.Je to taky viskoza.Možná už jste to tu řešily,ale nenašla jsem to.
Ten perlan by asi musel být nějaký tenký.
Holky zvažuju prodej Popo biofroťáčků. Mám jich 14 kusů a nabídla bych je za 1550,–-. K tomu bych přidala hodně používaná Venta XL a vlňáčky XL. Jsou sice už fakt hodně používané a je to na nich vidět, ale když se pořádně naimpregnují, tak slouží v pohodě dál. Venta mají zátěr v pořádku, akorát je už zažloutlý a asi na dvou místech je prasklá nit na lemu - tj. žádný vliv na funkci. Navíc se to vůbec nepáře, už dlouho je to pořád stejně popárlé.
Zatím se ptám spíš tak informačně, jestli by někdo zájem měl.
Jo holky a kde se dá ten Perlan koupit? Na Seznamu jsem našla Perlan jako kuličky do zateplení nebo co. . . ![]()
Perlan se myslím dá koupit ve zdravotnických potřebách. Já ho zkoušela dávat jako separačku před tím, než jsem je přestala používat úplně.
Moc rozdíl jsem v tom neviděla- trochu silnější než ty obyčejné viskozové. Tak uvažuju, že je snad začnu konečně používat ![]()
Já Perlan koupila tady http://www.lekarna.cz/shop.php?…
Koupila jsem tu velkou roli,takže mám zásobu.
Zitra ho zkusím místo tý separačky.
jo taK . . .
tak to se potom vyplatí, holky prej z toho dělají ubrousky.
Já dělám taky ubrousky.Jsou bezva.To stříhání mě taky nebaví ,ale co se dá dělat
.Ubrousky mám v krabičce na sucho a ve sprejíku si smíchám lžičku mandlového oleje,lžičku hydrofilního oleje a kapku levandulového nebo heřmánkového éteráčku a zaleju to převařenou vodou(asi tak 80 ml).Pak nastříkám na ubrousek nebo zadeček nebo obojí,podle stupně znečištění.
No a ty použité ubrousky,které jsou jen od počůraného zadečku peru s plínkama,takže ta role vůbec neubejvá.
Taky jsem to tak dělala. Teď už chodíme do umyvadla. Ale je pravda, že to vydrží i několik vyprání. Taky mi to moc neubývá a tak ten perlan používám i na domácnost. Škoda že jsem o něm nevěděla dřív ![]()