Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3417
16.2.07 12:33

My jsme dupačky vůbec nenosili, prcek je od začátku v kalhotách. Bodýčka nosí nadměrný, rukávy skoro u všech ohrnuju. U těch kalhot taky vybírám široký pas. Teď se to trochu zlepšilo, co jsme jen v těch čtvercích - to se hned líp vejde a nosí i džíny :lol: .

Ty Hemp hour plíny jsem měla. Strašně moc se mi líbily, vzhledem i materiálem, ale savost mě nějak neoslnila. Možná byly ještě málo prané, ale nevím jestli se u nich praním savost zvyšuje. Koupila jsem je z druhé ruky jako skoro nové, pak sama párkrát použila. Celkově jsem je vyhodnotila jako pro nás nepotřebný, ale krásný jsou, to je pravda :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
16.2.07 13:42

Tak s těma konopnýma teda nevím no..dneska mi pročůral babylucy durch- ale je to jen M :D .
Dívala jsem se na ty stránky Loany a vypadá to dobře, díky. Taky koukám hlavně po kalhotech, používání dupaček mě nijak nenadchlo :? Viděla jsem katalog 2007, ale ještě ho nemají v prodeji. Taky tam mají pěkný bavlněný ponožky. Včera jsem hledala merino přízi a narazila na tenhle obchod: www.merino.cz . Znáte někdo jejich výrobky? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
16.2.07 15:46

Ty jo - já toho pana Mizeru znám 8O :D . Setkala jsem se s ním několikrát na veletrhu v Křemži, i když je to už delší doba, už tam nejezdí. Měla jsem od nich ale snad jenom polštářek, víc si nepamatuju. Koukám že mají dobré ceny, nakoupit u nich bych se nebála.

Ty konopky nevím. Rozhodně je to krásný materiál a vycpat určitě jdou. Já jsem možná jenom čekala, že konopí bude sát nějak opravdu hodně. Co mě ale možná víc vadilo, že pokud se pečlivě nenainstalovaly, tak moc netěsnily - jednou se mi z nich vykutálel bobek :roll: . Takže jako kalhotkový pleny moc nefungujou (někomu třeba jo) a jako čtvercový je s nima víc práce…
Ale odrazovat tě nechci, mě dost bolelo když jsem je prodávala :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.2.07 19:07

ja mam zkusenost z konopkama jen z doslechu z nemeckyho fora, a prej sajou uplne silene dobre. ale chvalu peli konkretne o hemp hour. predpokladam ze babyidea bude sat stejne dobre, ma to stejny slozeni. a cim vic peres, tim vic sajou. doporucuje se 4 - 6 krat pred dosazenim maximalni savosti.
me se ty babyidea libi, kdybych balila, asi je vyzkousim ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
16.2.07 20:10

No popřemýšlím, jsem nahlodaná :D ..Taky se trochu bojím té instalace. V poslední době mám na našeho kroutícího se hada dost problém navléct zavazovací Disanu, aby aspoň trochu seděla. I když tyhle gaťky vypadají více „tvarovaně“. Tak díky Pimpo, některý věci z merina se mi velmi líbí, takže časem asi něco vyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
16.2.07 20:15

Ta konopka se určitě instaluje líp než Disana, tím jak je pevná a drží tvar. Z Disanou jsem bojovala, tohle se mi vázalo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
16.2.07 20:34

Pimpo, já koukám, že IV Fox mají i XXL, máte je? Když už to budu kupovat tak chci najednou a bojím se, že XL nebudou pak stačit, když teď má L…Jsou hodně veliké, nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
16.2.07 20:54

Elizo IV máme zátěrovky XL a vlňáčky XXL.

Ty zátěrovky dávám jenom na čtverce. Prcek může mít něco mezi 11 a 11a1/2 kily (už bych ho chtěla zvážit, snad se příští týden povede) a má v nich poměrně velkou rezervu. Myslím že na chození by mu ty XXL byly moc velké a padalo by to.

Vlňáčky má jenom na spaní, takže je víc vycpávám a balím draka a vůbec ta větší velikost nevadí - naopak jsem ráda že jsem je vzala, ty menší by na tohle asi byly moc malé.

Snad ti to takhle pomůže, až budu vědět kolik váží tak upřesním. Jo ale na kalhotkovky jsem je nezkoušela. Myslím ale že by mohlo platit - pokud je chceš na čtverce, tak bych brala podle kil, jestli na kalhotkovky, tak by ty větší nemusely vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
16.2.07 21:11

Na čtvercovky. Dík, trochu jsem si to myslela, že jak začne chodit, potřebuje to víc na pevno. Ze začátku jsem měla pocit, že jsem nakoupila šíííleně moc kalhotek, který musejí stačit tak na 10let, no a najednou mám před sebou jen dvoje kalhotky větší velikosti. Hrozně bych chtěla ještě ty větší vlnáčky IV, ale srdce a svědomí krvácelo již při prvním nákupu.. :D Tak dám na tebe a koupím jen XL. No co, v nejhorším to dokoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
16.2.07 22:36

Hele vždycky je možný to vyměnit, kdyby byla velikost špatná.
Jinak ale nesmutni - kdybys viděla moje utrpení, když jsem zvažovala velikost, aby mi z toho zase rychle nevyrostl...... :twisted: . A holt jestli se konečně nezarazí, tak za pár měsíců zase prodám a koupím větší. Teda pokud se náhodou nepodaří nočník…

Ještě ti ty XL můžu změřit:

šířka té zadní části po natažení 60 cm
délka od zadu do předu 49 cm

Vlňáčky XXL zítra, budit se mi prcka nechce :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
17.2.07 15:04

Elizo, my máme Imse organic L a XL. Prcek má 14 měsíců a něco málo přes 9 kg. Ty L jsou mu s jednou čtvercovkou akorát. Ty XL jsou mu volnější, ale do těch dávám Imse biofroté, onesize nebo bambusku, takže to sedí dobře. Velikost XL nám vydrží hodně dlouho. Ještě napíšu, že v 8 měsících měl přes 8 kg a myslela jsem, že z L brzy vyroste. No ještě teď mu jsou. On už prostě přibírá míň než když byl miminko. Takže XXL snad ani kupovat nebudu. Vlňáčky Imse máme taky XL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
17.2.07 17:54

To je právě ono, nemám zkušenost jak děti v kterém období rostou. Tak asi opravdu koupím jen dvoje XL. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
17.2.07 18:11

No, teoreticky by se měly zarazit, prakticky se taky většinou zarazí, otázka je kdy :? . U Maxe to už vypadalo, ale po dalším vážení, kdy měl opět o kilo víc, jsem propadla lehké beznaději.....
Nicméně asi okolo roku by to mělo přijít, někdo dřív, někdo později, ale přijde to. Taky jak začnou běhat, už není tolik času na jídlo… :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
17.2.07 19:03

No ono se to dá u nás těžko odhanout. Naše dítě totiž mělo, když se narodilo jen 2,4kg a pak hodně rychle přibíral a příbírá vlastně stále. Tak nevím kdy to hodlá zarazit. :) :) Měla jsem pro něj nachystaný BM S, ty mu byly hodně veliký, tak jsem musela kupovat XS. Jenze pak rychle vyrostl a S prakticky nenosil :) . Tak aspoň mám nenošenou zásobu na (případné) další děti. Ale podle toho, co jsem tu teď přečetla, se k těm XXL asi opravdu nedostaneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
20.2.07 01:30

na www.rosa.ecn.cz/ekodite jsou už k dispozici ke stažení plakátky a další materiály nejen pro TOP :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure