Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mně se líbí i ty tréninkové kalhotky. Ale já hlavně čekám na Imse plavečky
. Doufám, že někdy budou, ty popo ani BM nechci. Jsem zmlsaná značkou Imse.
Tak abych se taky přidala k ódam na Imse- mám i jedny vlněný gaťata imse (ta cena
), ale jsou super. Dívala jsem se na jejich stránky jestli by to nebylo levnější přímo kupovat u nich a bylo to ještě dražší než u nás
.
Holky a na jaký sklad dáváte ty čtvercovky do těch BM nebo Imse Vimse kalhotek? Taky mám pár ikea ručníčků.
Ahoj všem,
tak já se taky hlásím ke spokojeným uživatelkám Imse… Fox fibre mi dorazily tento týden, spolu s mrňavými NB plenkami na vyzkoušení… Jsou úžasné. ![]()
Pimpo na foxlíkovou deku jsem taky natěšená. Měla by být o trošku levnější, než vlněná deka od Disany, ale ne o moc…
Rozměr snad stejný - 80×100…
Sajso to se dalo čekat
, to asi neobhájím
. No uvidíme.
Jinak jsem Foxíky konečně vyprala, víceméně ze zvědavosti, protože se je pořád ještě nepodařilo zašpinit - a jsou ještě krásnější než předtím
. Trošku jsem očekávala, jaká že to zelená ve výsledku bude, a je to khaki, kterou mám moc ráda
. Suší se na sušáku společně s Organiky a zatím jsou o chloupeček pozadu, ale snad to nebude tak hrozné. Horší to bude, až přestanem topit - pak možná nastane ten správný čas si koupit ještě jedny
.
Pimpo jojo, luxusní materiál je holt luxusní materiál… ![]()
Já jsem foxíky vyprala už taky, jsou opravdu krásné, další určitě koupím, budeme potřebovat větší velikost a to je pádný důvod k nákupu… ![]()
Holky, tak koukám, že stejně neušetříme, holt v látkovkách je větší výběr než v papírovkách
![]()
![]()
No jo, 800,–-
. Tak na to asi nebudu mít. Možná kdyby byl prcek miminečko maličkatý, ale takhle.....béééééé. Nechcete se na mě složit?
![]()
Pimpo
![]()
ale rodičák se zvýšil, ne? Tak si to zdůvodni, že vlastně dostaneš pár tisíc navíc.
Jahodo,
plavečky IMSE budou odcela brzy na pišišvoru!
Už mám taky vyhlídnuté ![]()
Jahodo, obávám se, že zvýšený rodičák padne na důležitější věci
.
Holky, pokud máte některá batole a kalhotkovky na sucháč - asi si je rozepíná že? Uvažuju, jestli je mám prodat a plně přejít na čtverce, nebo si je nechat na léto a nechat ho chodit jen v pleně bez kalhotek. Ale bojím se, že by se to rovnalo holému zadku
.
Cha cha Pimpo, zrovna dneska jsem pozorovala jak si kluk rozepíná sucháč na kalhotkách a přemýšlela co budu dělat až bude šikovnější?!
![]()
Na léto mě taky napadlo, že bych ušila něco jako koala popolini se snapkou, aby v tom lítal(no lítal..
) jen bez kalhotek. Ale fakt nemám zkušenost jak moc v roce vylučují
, jestli to bude vůbec k něčemu..