Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
9.2.07 23:49

modni prehlidka

Ahoj holky, v ramci TOPu chceme v CB usporadat modni prehlidku a tak zaciname shanet vhodne „modely“. Kdo jste prosim z ceskobudejovicka, a mate zajem predvest vaseho maleho tvorecka v pred ostatnimi v plenkach, ozvete se mi prosim na mail ;-) To uz bych potrebovala vedet i velikost, plenky zapujcime. Jeste nevim konkretni den, ale bude to nejspise 16./17.3.

Sirte prosim tuto informaci dal, dik. A.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.2.07 23:54

modni prehlidka

jeste jsem zapomnela ten email: adela.chadimova@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
3417
13.2.07 18:38
:! :! :! :! :! :! :! :!

Holky na Vašich dětech je vyhlášená fotosoutěž k TOPuhttp://www.vasedeti.cz/clanky.php?…

Fotky může posílat každý, jediná podmínka jaksi je, aby na nich byla poctivá bavlnka :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
14.2.07 18:37

Pimpo, právě jsem se velmi pobavila nad fotkou vašeho dítka (na rodině) v babylucy velikost L(!!) ve třech a půl měsících..Co nosíte prosím teď??? :)
Právě totiž řeším velikosti svrchních kalhotek. Včera jsem vytáhla BM vel.L a zdá se mi, že moc dlouho nebudou pasovat přes náš velký pupek. Můžete mi někdo poradit, který kalhotky jsou opravdu veliké? Mě teda zatím vůbec neodpovídají ty orientační kila. V sedmi měsících máme 8kg a BM M už ho docela dřou…a přitom mají být do 10kg. Taky jsem si na těch fotkách všimla, že holčikám ty kalhotky sedí jinak - třeba je to jen dojem. Náš kluk má za chvíli všechno jak bokovky a to se mi nelíbí :) :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
14.2.07 19:34

:lol:
Teď už jsme jen ve čtvercích, ale ještě před pár dny jsme nosili Popo biobavlnu a byla nám dobře. No a ke čtvercům IV kalhotky 11-14 kilo, vlňáčky na spaní má ty největší od 13. kil. Tyhle kalhotky jsou opravdu skvělé, právě díky nim jsem se rozhodla jít už jen do čtverců.
Jinak ty BM jsou opravdu začarované, někomu sedí dobře a někoho dřou, je to sázka do loterie. Jestli ti můžu poradit, tak když vám BMka neseděj tak se na ně vybodni a zkus IV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
14.2.07 21:11

Uvidím jak poroste, naštěstí BM mám jen do L. Já jsem s nima byla spokojená, myslím, že na malý mimino jsou dobrý- rychle schnou a cena je přijatelná. Ale naivně jsem si myslela, že L vydrží až do konce, ha ha. Takže další budou asi jedině IV. Jsou takový dlouhý, že dobře drží v pase nepase :D .
K těm čtvercovým- máte někdo ty čtvercové Imse Vimse? Kdyby byly kvalitní, tak bych je chtěla zkusit.
Taky jsem si všimla od Popo twosize- to je nějaká novinka?? Že by MNĚ něco uniklo :D ? Je to fakt věda ty pleny… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
15.2.07 09:08

Elizo, ty Imse čtverce jsou prý krásný. Taky jsem je chtěla, ale protože je pořád nemají a já už musela něco dokoupit, tak jsem zase vzala Popo froté čtverce. Ty jsou taky dobrý, jsem s nima moc spokojená.

Two size - to jsem teda zírala, že o něčem nevím 8O :lol: . Včera jsem o nich hledala nějaké informace, vypadají velice dobře, ale prodávají se jen po deseti kusech.

A jak jsem tak brouzdala po plenách, našla jsem vícevrstvé Popo velikost L - od 11 kil 8O . No a protože náš prcek spí jenom na břiše, tak jsem mu je hned objednala - aby na tom břiše neměl takovej balík jako v těch froté čtvercích. Tak jsem na ně moc zvědavá, měli jsme BM plenky 7-16 kilo a ty mu už před několika měsíci moc nestačily......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
15.2.07 12:35

A kde jsou ty vícevrstvé popo? Taky bych o nich uvažovala. Ty imse čtvercový jsem našla jen na sluneční ženě. Překvapilo mě, že je nemá pišišvor..Trochu se bojím kolik by bylo na tý sluneční ženě poštovný- chtěla bych objednat i moltex.
Taky jsem si přivezla z Ikey ručníky za 59 tak z nich mám v plánu ušít něco jako haipa, ale větší. Další plán mám se spacáčkem Disana. Moc ho nepoužívám, protože v noci tak 3× přebaluju a dost blbě se obléká - v rozespalosti :o . Tak do něj nechám zespoda našít zip a budu ho používat na noc vlastně i jako svrchní kalhotky :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
15.2.07 13:28

Elizo, zkus napsat p. Hoskovcové (pišišvor). Ona je dovozce Imse Vimse, takže co mají ostatní e-shopy by měla mít i ona, jen to ještě nemá v nabídce. Na sluneční ženě měli víc věcí od Imse co jsem na pišišvoru ještě neviděla.

Pimpo, ty popo čtverce máš jaký rozměr? Mě se tedy 60×60 zdají dost velké, vůbec je nepoužívám (mám jen dvě na zkoušku, ale neosvědčily se), stačí mi 40×40. Kombinuješ to nějak s těma klasickýma? Třeba na spaní froté a jinak ty obyčejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
15.2.07 16:33

Tak mi paní ihned odpověděla, že by snad mohly být koncem měsíce..prý už od listopadu nejsou. Tak doufám, že to bude, docela potřebuju nějaký pleny. Ty co mám jsou malý a ne moc kvalitní. Mám asi 10 takových lepších- dostala jsem je a ráda bych zjistila jejich původ. Jsou mnohem lepší než ty co jsou u nás běžně k dostání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
15.2.07 16:44

Holky, ty čtverce Imse teď nemají ani na Sluneční ženě, je to napsáno když si je rozkliknete. Před pár dny jsem s paní Hoskovcovou mluvila a ptala se jí na ně - zatím snad platí ten konec února, ale už jsou na ně objednávky, takže se může stát, že se na všechny nedostane (ale třeba ne - nechci šířit paniku :lol: , ale takhle jsem to pochopila).

Jahodo popo čtverce máme 60×60 i 40×40. Ty menší používám jako vložku a nebo dvě na sebe jdou taky dát na jedno přebalení. Nebo dám jednu s jednou čč.
Jinak ty větší používáme normálně během dne i na noc, jednu samotnou, na noc doplněnou popo vložkou a přes to draka. To chci ale nahradit těmi vícevrstvými - právě kvůli tomu množství látky na bříšku.
Teď už mi velké nepřijdou, prcek má nevím kolik přes 11 kilo a asi 76 cm.
Jinak když dávám jen čč tak dvě a saje to míň, takže přebaluju častěji.

Vícevrstvé jsem zatím našla jenom tady http://www.plinky.cz/index.php?…
a tady http://www.pliny.cz/ - v sortimentu. Jinde je nemají, myslím že jsem prošla vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
15.2.07 16:46

Aha, tak než jsem to dopsala - Bivoj mi tu usiluje o nervy :evil: - tak jsi tam zavolala :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
16.2.07 10:39

Mám dotaz- právě jsem objednala kamarádce popovak-mini. Nevíte jak dlouho vydrží- myslím věk :) ? Mě ten veliký přišel moc veliký :D a já stejně od třech měsíců(možná dřív) nepoužívala žádné dupačky na doma.. Já jen jestli se do toho vejde novorozeně- podle těch rozměrů mi přijde že by mělo.
Další dotaz mám ohledně oblečení- mám problém, že s látkovkou klukovi téměř nic nesedí- většinou má obleček krátké tělo a dlouhé nohavice. Máte někdo nějaký tip (krom starých dupaček)? Napadlo mě to, protože jsem právě nadšená z jedněcj tepláčků z HaM, který byly docela levný a skvěle sedí i na látkovku, navíc mají široký pas. Jinak jsem často docela zklamaná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
16.2.07 11:05

Ještě jeden dotaz :) , máte někdo ty tvarované plenky babyidea z konopí? Cena mi připadá přijatelná ale zajímá mě savost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
16.2.07 11:27

Eliso, na látkovky dobře sedí oblečení z Loany, jak dupačky, tak třeba teď nosíme tepláčky. Výborné jsou na doma i jejich bavlněné punčocháčky.
 http://www.loana.cz/cz/detail.php?…

Jinak nakupuju hodně v sekáči a vybírám právě podle toho, aby to nebylo úzké. Taky moc nesedí kalhoty od ťamanů, mají nízký pas.
Jinak si holky myslím chválily C&A body, ale nevím, kde je kupují..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure