Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
456
5.2.07 22:17

Díky holky za dobré rady, půjdu se zítra zeptat do naší lékarny. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
5.2.07 23:47

Pimpo, pokud dáváš čtvercovky, tak předpokládám, že s těma gaťkama Imse, které jsou na sucháč. Takže je to jasné. Bude to rozepínat. Náš prcek 14 měsíců má tendenci gaťky na sucháč rozepínat při přebalování, ale hned ho obleču, tak má utrum. Horší to bude v létě, ale to bude větší, a tak doufám, že už bude mít rozum. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
5.2.07 23:54

Jahodo na čtverce s Imsáčema právě chci plně přejít. Zdají se mi docela dobře držící, ty suché zipy. Kdysi nosila čtverce Alča, ale s kalhotkama BM a nerozepínala si je. Ale také byla starší, rok a půl.
To co by si rozepínal jsem měla na mysli kalhotkovou popolinu, ta jde i strašně snadno rozepnout, nelepí to tak dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
6.2.07 00:22

Aha, tak to jo. Jde to hůř rozepnout, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
6.2.07 00:43
Pimpa píše:
Elizo tak to chápu - s tou cenou :wink: .
Konopky na druky má Lalwen, tak počkej až se objeví. Nebo se zeptej na Látkovkách, Bumbi je taky má - ukazovala mi je. I když mám pocit že v tom byl fleece, ale asi to s něčím motám dohromady 8O . O fleecu u nich nic nepíšou.

Tak jsem tady :wink:

Konopky na druky jsou fajn, savé a štíhlé, Míša má cca 11 kg :?: nevím přesně tenhle měsíc se budeme vážit :wink: a konopky zapínáme na druhý druky. Sice dost tvrdnou, máme děsně tvrdou vodu, ale stačí je trochu promnout a je to v pohodě, flís tam není, musí se dokoupit vkládací vložečky. Kačka mi dávala na výběr z originál konopných myslím, žes flísem nebo bez, a TB froté nebo froté/flís. Já si vybrala TB froté protože byli nejlevnější :wink: a ten flís nevím, mám od Peťky flufly a ten flís mě vysloveně štve, vždycky mi to proteče stejně tak kapsovka :roll:

Ad léto, plánuju upozorňovat na čůrání a chození na nočníček či záchod, loni jsem ho v tom vedru nechávala často bez plíny nebo jsem mu zavázala (na doma) čč kolem pasu, protáhla mezi nožičkama a pod tim zavázáním, není to sice savé, ale alespoň nečůral po zemi a na sedačku (občas totiž napodoboval pejska zvedal nožičku a čůral třeba na sedačku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
6.2.07 00:49
sonka píše:
Holky a na jaký sklad dáváte ty čtvercovky do těch BM nebo Imse Vimse kalhotek? Taky mám pár ikea ručníčků.

Já skládala na kluka takhle
1,
http://rodina.cz/…xklukyxx.jpg

2,

http://rodina.cz/…luky_3_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
6.2.07 07:55

Díky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.2.07 09:30

Ahoj!
Už jsem se ptala na BC, ale hodím to i sem. Koupila jsem plavečky od Popolíny - Popínny a dost mě překvapilo, že nemají žádné vnitřní nohavičky a že jsou propustné. Asi jsem to nějak špatně četla při rozhodování. Máte je někdo pro větší dítě (1 rok)? Jde mi o to, že když půjdeme do bazénu a on tam bude capkat kolem bazénu (protože pořád být ve vodě nevydrží) a učurne si, (což je u vody hned), tak bude čurat na podlahu? To nás asi vyhodí..? Ještě si neříká, jen někdy ohlásí aa při činu.
Máte tyhle plavky někdo? Nebo jiné? No ptám se asi s křížkem po funuse :-(

Anavi

• Citovat
  • Upravit
427
6.2.07 09:38

To jsem byla předtím já, ne Marcela :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
6.2.07 09:54

Pro Sonku - taky skládám čtverce ve předu silnější a dávám je pouze na rovno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
7.2.07 00:14

Tak nám dosluhuje přikrývka (cca za 80,– :D ) a napadlo mě, že bych třeba zkusila popřemýšlet o něčem fajnovějším, jako o merino dekách, nebo foxfibre. Jaký je rozdíl (krom ceny :D ) v merino dece popolini a disana? A ta fox-bavlna je hooodně příjemná? Nepředpokládám, že tu má někdo zkušenost se všemi, ale kdyby… :) dky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
7.2.07 11:14

Elizo merino deky budou určitě velmi velmi příjemné, měly by v zimě hřát a v létě chladit (tak se to všude píše), na druhou stranu budou trošku náročnější na údržbu. I když se vlna nemusí často prát, tak pak dlouho schne. A dítko ji může cobydup upatlat od jídla, nebo to různě padá na zem z kočárku.
Bavlněná asi nebude tak hřát, ale bude na údržbu mnohem jednodušší. A bude úžasně měkoučká :wink: . Tož si vyber, nejlépě obě že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
7.2.07 14:31

Já mám pro Míšu tu bavlněnou popo deku, je moc příjemná takže si představuju že ta fox bude ještě lepší, merino deku od popo jsem měla v ruce je úžasná :D pokud máš popo natahovací vlňáky, tak si vzpomeň jaké byli nové a ta deka je taky tak úžasně příjemná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
7.2.07 16:04

Mám ten spacáček Disana. Bohužel se mi podařilo ho srazit (dala jsem na pračce program vlna a nevšímla si že je tam nastaveno automaticky 40) :(
Ale jestli je to jako jako vlňáčky a původně ten fusak, tak to by bylo moc příjemný. Ale asi taky těžký na údržbu. Takže nakonec opravdu zvítězí bavlna..Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
7.2.07 16:08

No, Lalwenko, to je ono, ty vlňáčky jsou jako nové super, jen by mě zajímalo jak dlouho ta deka vydrží takhle krásná.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure