Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1719
12.11.06 20:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
12.11.06 22:47

Klaris, díky za odkaz tak jsem je objednala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
13.11.06 10:24

Upřesnění toho mého inzerátu: už zbyly akorát

troje bílé svrchní kalhotky BM vel. 12 - 15 kg. Jsou opotřebované a je to na nich vidět. V provozu byly tři měsíce plně, potom na spaní a prcek je teď nosil několikrát. Pokud bude zájem, pošlu fotky. Cena by byla 90,–- Kč za kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.11.06 16:03

Hemp Hour strap

Ahoj holky,zkoušely jste už nekterá plenky Hemp Hour strap z mamaja? Vypadaji jako zavazovačky s gumičkama,moc se mi líbí,tak by mě zajímalo,jaké jsou podle zkušeností. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
20.11.06 22:52

ahojte,

hlasim se k „uzivatelkam“ bavlnenych plinek
mam zavazovaci od Disany, pak slovenske Babylucy, s kterymi jsem moc spokojena, ale…chtela jsem si objednat dalsi velikost a jejich stranky nefunguji :(

nevite nahodou, kde se daji tyto bavlnene plenkove kalhotky sehnat?

za tipy dekuju moc!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
20.11.06 23:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
21.11.06 11:14

droping

diky moc :D

a jeste dotazek
jake separacni plenky se vam nejvic osvedcily?
my meli od Disany, pak Popoliny - takove v te roli
(nevim, ktere jsou viskozove a ktere celulozove :oops: )
ale ted potrebujeme dalsi, tak se ptam, jestli existuji jeste nejake „dobre“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
21.11.06 11:31

Lindas, dobré jsou ještě od BM, možná míň jemné než obdobné od Popo (v krabičce - viskózové), ale jsou pevné a netrhají se (Popo se před časem trhaly, asi měli nějakou špatnou várku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
21.11.06 12:09

pimpo

dekuju!
vyzkousim a uvidime!!!

a neodpustim si dalsi dotaz :oops:
vy, ktere pouzivate vlnacky - v cem je perete? normalne s plinkama a obcas tu lanolinovou kuru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
21.11.06 12:33

vlnacky rozhodne ne s plinama, jedine v ruce a 1× za 1-2 mesice namocit do kury, lepsi namocit suche vlnaky, lip se naimpregnuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
21.11.06 12:45

Tak tak, já je dokonce peru ještě méně často, neb je používáme více méně jenom na noc. Jenom se ponoří do vody s lanolinovou kůrou, nechají asi 4 hodiny máčet, vymáchají a usuší. V pračce je neper vůbec, podle mě se tím zničí ta impregnace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
21.11.06 22:41

kajkav
rozdil je nasledny:
popoliny ma vkladacku vevnitr dilu, kteremu rikam kridelka, takze pri vymene se musi vymenit vsechno, vlozky babylucove maji vkladacku NA kridlech (prichycena vepredu a vzadu), pri vymene se vymeni jen vkladacka (podle situace, ze jo)
me ten druhy system prijde prijemnejsi, pere se toho min (pokud se kridla nezaspinila)

jak je to v praxi, nereknu, nevim, popolini jsem jednou videla (z rychliku ;-)

jinak srovnani kvality popolinove a babylucove (pleny! ale predpokladam i vlozky) od kamaradky: babylucy jsou lepsi a levnejsi… (proto je mam v shopu :-)

doufam, ze ti to nak pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
21.11.06 22:49

k rozkladani moltexek:
jsou na kompostu rok a vypadaji spinave 8)
nevim, jestli to uvadi irskypokus, ale v kazdem pripade se vyplati je na tom kompostu mit, protoze diky absorbcnimu jadru zadrzuji vlhkost a chrani tak kompost pred presusenim. vsecko ostatni zkompostovalo docela dobre, problem mozna byl i v tom, ze je tam kamaradka hazela srolovane, rozlozene by s nejvetsi pravdepodobnosti vypadaly trochu jinak

ja si myslim, ze je lepsi plenkovat ekologicky uz proto, ze je to setrnejsi ke zdrojum - tedy ropa, odpadni vody, nevim co jeste se vyroby tyce, neni to jen o prdelce bez chemie.

no a abych si nerypla: nejlepsi je plenkovat minimalne a chodit s mimi na zachod :-D

bora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
22.11.06 10:24

Boro máš SZ
Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
22.11.06 11:34

boro

pripojuji se k chvale plenek babylucy
rozhodovala jsem se mezi nimi a nemeckymi lotties, vyhrala nizsi cena a opravdu nelituji :D
babylucy jsou moc fajn :lol:

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky