Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Pomněnko - některé dr. fakt vyhodit do koše a pěkně za nimi zvysoka zavřít víko! Takovýho vola aby svět pohledal - jako nechápu jaký je rozdíl jestli ti nožičky roztahuje papírovka + dvě plíny, nebo ty dvě případně tři plíny bez papírovky
Nikam manžela pro papírovky neposílej
a dr. změň - v:,–(ím se, že ti jinej ani preventivní balení nedoporučí, když nemáte nález - u nás se taky žádné preventivní balení nedělalo a čtvercovku jsem dávala jednu !!!
Holky včera mi došel balík s Moltexkama, bohužel šotek zaúřadoval a popletl Boru a tak mi poslala mi špatnou velikost, do které se už nevejdem. Takže pokud byste měli zájem o dva balíky Moltexek vel.3, 4-9kg, tak se mi ozvěte SZ. Cena by byla 340/jeden + poštovné 35kč nebo 700 za oba včetně poštovného
Klaris
klaris, tak to byla rychlovka!
o moltexky se klidne hlaste, ja vam je budu s radosti posilat coby osoba soukroma, tabulky uz mam spraveny, abych velikosti nepletla ![]()
Holky,
když bych chtěla koupit missivu - to můžu jako normální zákazník na missiva.cz?
Nebo se musím nějak registrovat nebo co?
Nebo přes jejich dodavatele?
Poraďte prosím!
Booze muj,
Pomnenko , to teda hnup. Pochop, ze jsou proste lidi, ktere desne stve, kdyz nekdo nejde s davem. A bohuzel i doktori. O nic jinyho mu podle me neslo. Jak psaly holky, taky nechapu rozdil mezi 2 latkovkama pres papirovku a latkovkama jen tak. My nalez meli, meli jsme gatky Marwell, do zavinovacky jsme davali spat a ve 3 mesicich bylo vse OK. A mozna by bylo uz v 6 tydnech, kdyby mi to preventivni baleni poradili uz v porodnici, protoze maly byl KP a tam se to pry stava casteji. Takze pokud mate v 6 tydnech vse OK, nic neres a najdi jinyho dr.
Ahojte!
Používáte někdo Mommy´s touch na ani ne pětikilové dítě? Kámoška s tím má problém - nedaří se jí nandat plínu, aby to nebylo moc volné kolem nožiček
- bydlí daleko, tak se k ní dostanu až o víkendu, tak abych věděla, jestli jste to už někdo neřešil
a s jakým výsledkem (eventuelně fíglem)?? Díky!
Adriano,
na www.misorka.cz diskuse látkovky je amazonka, co používá mommmys, ale koukala jsem, že její malá má už 11 měsíců, tak nevím, od kdy je používá…
A neděs mě, protože já je mám nakoupené taky, a ty díry okolo nožiček se mi zdají veliké už od pohledu! Na miminko, i když jsou jednovelikostní.
Prd jsem Ti poradila, co? ![]()
Taky mám z toho ale hlavu…
Holky s Mummyś, poradím jen tak na polovinu, na úplně malé miminko neím, al používám je na našeho drobka, je sice starej, ale má cca 10kg a PoPoWrap používáme M. A jeho „problém“ jsou zrona tenoučký stehýnka a Momm používám nesložený a na bříšku má dva druky volný, takže je to asi individuální, ale Maxovi by asi byli i jako miminku.
Pa Mia
Ahojky, jednu Mommys mám, tak můžu napsat své zkušenosti. Začala jsem ji používat na 6ti měsících. Dcerka je drobnější - 6,6 kg, stehýnka spíše hubené naž tlusté
. Teď máme 7,5 měsíců. Ze začátku jsem taky měla pocit, že budeme muset počkat a dorůst, ale pak jsem zkoušela a zkoušela… No a teď ji nandavám s tím přehybem nahoře na dolní řadu patentů, u stehýnek se to pořád rozlízalo a měla jsem strach, že kakání proteče, tak to vždycky pojistím - je tam opravdu velké množství druků, tak zapnu co jde, klidně halabala a ono to drží! ![]()
Dokonce si myslím, že na nejmenší miminko je to snadnější, protože to by mělo stačit zapnout ty boční díly k sobě - jsou tam na to přímo druky, ale to zase může trošku tlačit na stehýnka (podle toho jak jsou buclaté). Na tu střední velikost už je to moc malé, jedině na úplné hubeňoury. No, myslím že opravdu ideální jednovelikostní kalhotková plína to teda není, ale každému může vyhovovat něco, takže je to o tom zkoušet, zkoušet, zkoušet. ![]()
Díky moc za rady ohledně Mommy´s, budeme to o víkendu zkoušet, snad se to poddá
Já si je chci taky pořídit, ale má dcera už má rok a rozhodně neřešíme problém hubených nožiček
. Dáváte někdo Mommy´s i na noc? A čím ji nacpáváte?
AdrianoB, Klárce je třináct měsíců a za noc pročůrá dvě BM vel. 2 a ty se do Mommys nevejdou, ale já bych je stejně ani nedala, protože u nich to netěsní okolo nožiček a Klárka by se stoprocentně pročůrala ven.
Jany
Ahoj maminy,
vloudím se k vám do diskuze. Kdysi jsem si díky této diskuzi koupila a používala na syna plenky Popoliny i BM. A byla jsem spokojená.
Teď už je nepotřebuju,tak vám je chci nabídnout.Doufám,že to někomu nebude vadit.Vím,že od toho jsou inzeráty,ale přeci jen si říkám, lepší nabídnout přímo u vás. Já osobně neznám nikoho,kdo by tyto pleny (a jakékoliv jiné látkové) používal.
BM: pleny velikost 3 8×, kalhotky Mio soft obrázkové XL 4×, kalhotky na pleny do 5kg 1× a jedny 5-7kg, prášek na praní a dezinfekční prášek - nové nerozbalené, separační pleny
Popoliny: 2×
a Organic - woolwrap L 6×,Easy fix L 1×, woolwrap XL 2×, Popowrap XL obrázkové 1×, Ultrafit soft obrázkové 1×, pytlík na pleny
Celkem mě to stálo 7500kč, používala jsem je asi 6 měsíců. Většina plen je pěkná,nezničená, jen pár kousků je flekatá - nejde mi to vyprat.
Chci to prodat za 3500kč,radši bych to prodala jako celý set, ne po kouskách.
Mějte se pěkně a kdyby někdo měl zájem,tak mi napiště SZ.
Jarča
Ahoj,
prosim o radu, kdo pouzivate imse bifroté na batolatech… Nějak se mi nedaří se s tím popasovat:
Batoleti je 15 měsíců a váží 13 kilo…
díky.
Bumbi