Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Zu, já sice klahotokové totsbots neznám
, ale Popolinky, které výrobce také doporučuje předeprat, jsem prala 2× na 40° a pak už jsme je používali…
Panebože já jsem pako!!
![]()
To by ani nešlo napsat znovu, to se mi fakt povedlo.
Dík Ti,
Ty mi odpovídáš tu i na missorce, jsi hodná! ![]()
Hurá, tak máme Popolíny taky, teda paka spletly objednávku, takže mi ještě dopošlou, co mi chybí, ale vypdají super. Jsem zvědavá na použití, už je peru ![]()
Faninko , a nechceš ještě počkat na ty Hajpa Dajpa, co se chystají na www.vbavlnce.cz ? Vypadají docela zajímavě.
Zu - Tots bots jsem vyprala jen jednou a počítala jsem s tím, že zpočátku nebude ta savost nic moc a postupně to bude lepší…
Zu, kdybys věděla, jak jsem se nachechtala
- takže díky za zlepšení nálady. A klidně se ptej i jinde
.
Pomlenko, tak až vyzkoušíte v provozu tak dej vědět, jak Koaly zvládají, já pořád bádám, jestli ještě něco dokoupím nebo ne, tak ať mám informace pěkně pohromadě
.
Tak se mi konečně s vypětím všech sil podařilo do albíčka vložit fotky na téma Pohyb dětí v látkovkách.
Pimpo, zrovna Ti chci napsat, jak jsem se pobavila. Krásné. Šikovný klouček
.
Jahodo děkuju
. Já se ale moc nebavila, když začal poprvé z vajíčka prchat
. Teď už jsme poučení a vážeme ho, má smůlu útěkář
.
Pimpa, komiks „Kterak latkovky…“ je squely ![]()
Este keby tam tie komentare boli v takych tych bublinkach… Super.
Jééé, děkuju, fakt jsem moc ráda že se vám to líbí
. Až se pýchou dmu
.
Pimpa píše:
Tak se mi konečně s vypětím všech sil podařilo do albíčka vložit fotky na téma Pohyb dětí v látkovkách.
Pimpo to je úžasný
to je šikula
Droping
,
najdeš je v albíčku v albu K čemu všemu jsou dobré látkovky
Hm,
taky jste mohli rict, ze na rodine
![]()
Ale jinak je Max skvelej, tohle Aldu nejak nikdy nenapadlo, ale to byl jeste bulicek. Ted si to za to vynahrazuje ![]()
Jinak uz jsem na missorce taky ![]()
Holky, věřte tomu, že jsem na něj zírala, když s tím začal, protože ani jeden sourozenec si tohle nedovolil
. Tak mě napadá, kdybych byla stejnej demagog jako jednorázovkáři, tak bych mohla tvrdit že „papírový“ pleny zpomalujou ve vývoji
.