Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Lindo a víš co je největší sranda? že pro Loties plínky šije babylucy
, dříve Hamiko
Holky, kdyz tu tak chvalite Baby Lucy, mela bych dotaz.
Dostala jsem jednu flanelovou pleny, dcera ma rok a pul a necelych 11kg. Velikost pleny uz nezjistim, ale sedne ji dobre, spis je vetsi. Nicmene po jednom curani je plena durch mokra. Prosakne to az na BM kalhotky. V jejim pripade meji daleko vetsi savost 2 obycejne ctvercovky. Je to normalni? Mate nekdo podobnou zkusenost?
lenko,
a mas v ty pline i vkladaci plenecku? nebo jenom ty katata?
bez plenecky zkusenost stejna (jednou vyzkouseno ![]()
jenom ty katata. vkladaci plenecky nemam. Ale zkousela jsem tam poskladat minirucek (15×15cm) a dcera mi v tom odmitala chodit.
Zatim tu plenku pouzivam pouze na odpoledni spani, protoze v tu dobu necura.
Lenko, mě tu jednu BabyLucy prcek průčůrá taky durch, včera měl mokré triko tak, že jsem v první chvíli myslela, že nemá svrchní kalhotky. Prostě bylo do půlky jako bys ho ponořila do vody
. A bylo to bez vkládací plenky, ale i s ní mají menší savost, než třeba Popo biobavlna.
Tak holky diky. Uz jsem si zacala myslet, ze mam divne dite ![]()
Tak my tedy zustaneme u 4covek a vicevrstvych. Jeste budu delat pokusy s Pimpinymi zavazovackami a tim koncime ![]()
bora píše:
skoro pravda…
babylucy SILI a uz nesijou pro lotties
Jé tak to pardón
mám stré informace ![]()
Lindas,
ještě když stránky Babylucy fungovaly, nechala jsem si zaslat ceník a na něm byl i email: sales@babylucy.sk a telefon: 0910 949417. Určitě ti informace pošlou.
Jinak prodám tyrkysové svrchní kalhotky Haipa-Daipa vel. L - 9-15 kg asi dvakrát použité, ve 100% stavu, za 250 Kč plus 25 Kč postovné.
Ještě jednou k těm kalhotkám Haipa-Daipa mám email: martina.hosnedlova@seznam.cz
ahoj anonymni,
diky za tip
jsem ten e-mail zkousela a vratilo se mi to jako nedorucene ![]()
ale to telefonni cislo by fungovat mohlo
jinak ja male pridavam mezi plenkove kalhotky BL a vkladaci plenku jeste takove ty frote zinky z Ikey ![]()
myslim Krama 10ks/99,– kc
a docela to jde
![]()
Ahoj maminky,
narazila jsem na webu na plíny haipa-daipa. Máte s něma některá zkušenost? Uvažuju, že bych tak dvě tři dokoupila k mým popolini a totsbots - hlavně kvůli tomu, že prý rychle schnou… (?)
Díky za info ![]()
Domi
Tak jsem konečně mohla uveřejnit tu plenkovou fotosoutěž v deníku, celé se to ale do článku na rodině nevešlo
(málo místa
), takže si zbytek můžete přečítst na stránkách www.rosa-fotosoutez.wz.cz
Ptala jsem se taky jestli nebude básnická soutěž
klidně můžeme posílat i básničky a jiné věci, tak klidně můžem, budou rádi ![]()
Jen chci zase připomenout plenkovou fotosoutěž , kterou pořádá Rosa
do 15. února 2007 zaslat jeden (max. 2 ks) fotografií související s „plenkovým" tématem (a dětmi). Poslat můžete jakoukoli fotku, o které si myslíte, že je pěkná, jste na ní hrdí. Možná již někoho pobavila či situace na ní zachycená se Vám zdá být veselá.
Na druhou stranu fotografie, prosím, připište Vaše jméno a kontakt na Vás (poštovní adresu, telefon či e-mail). Fotku můžete sami pojmenovat, můžete uvést i křesní jméno/a hlavních aktérů na ní zachycených. Vzpomenete si na měsíc či alespoň rok, kdy jste ji pořídili, též to připište. Fotografie by neměla být starší více než 3 roky (není to však podmínkou).
Prosíme o přiložení čestného prohlášení, že jste autorkou fotografie či že to maličké na ní je Vaše ratolest (fotit mohl dědeček, kamarádka…atd.). Uveďte také svůj písemný souhlas se zveřejněním Vaší fotky na webu Rosy. Fotografie budu též použity pro výstavy a propagaci šetrných plen např. v rámci Týdne opravdových plen.
Pošlete-li Vaši fotografii v „papírové" podobě poštou, obdržíte malou „plenkovou" pozornost z Rosy (brožuru Pleny pod lupou). Naskenovaný (kvalitní) obrázek či lépe vyvolaná fotografie by měl mít nejméně 21×29,7cm (formát A4). Fotografie zaslané v elektronické podobě fotografie posílejte ve formátu .jpg a s rozlišením 300dpi.
Fotografie posílejte na adresu: Rosa - společnost pro ekologické informace a aktivity o.p.s., Senovážné nám.9, 370 01 Č.Budějovice, elektronicky na soukupova@rosa.ecn.cz.
více na www.rosa-fotosoutez.wz.cz a webu Rosy
Ahoj holky,
nejspis uz tu podobny dotaz byl, ale projizdela jsem diskuzi par stranek dozadu a nenasla, tak bych vas chtela na zaklade vasich zkusenosti poprosit o radu:
Mam dvoumesicniho chlapecka, pouzivam jednorazovky. Chtela bych prejit na latkovky, ale je jich ted tolik, ze se v tom nevyznam. Maly ma 5,5 kg. Zajimalo by me, zda se latkovky daji susit v susicce? A jaky system byste mi doporucily - chci, aby byly plenky co nejmene objemne a co nejmene narocne na „instalaci“ - proste sup sup a hotovo, nic sloziteho. A na zaver, kolik ceho koupit?
Diky moc!