Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2682
16.3.07 15:31

No je pravda, že když někam jdu, tak s sebou tahat pleny znamená nějaké objemnější zavazadlo. Tak jestli ty 2v1 jsou skutečně tenké, možná o nich popřemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
16.3.07 15:43

Siloenko jsou jako Imse soft kalhotky (tedy navrch) a uvnitř je biobavlna a dvě takové chlopně - jedna má navrch biobavlnu a jedna fleese - každá je napevno všitá jen na jednom konci plenky (jsou tedy proti sobě) a ty si můžeš vybrat, jestli na prdelku přijde biobavlna, nebo fleese - tu zvolenou dáš prostě navrch.

Elizo v batohu je to proti kombinaci kalhotky, plena opravdu poznat. Takové vycpanější kalhotky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
16.3.07 17:22

Holky mně ty Imse 2v1 hrozně lákají. Jednak pohodlné při přebalování na procházkách a hlavně máme teď taky období, že nejsem schopná normálně přebalit, je to boj, utíká mi, ležet v klidu nebude. Škoda, že nebyly dřív, když jsem plenky nakupovala, ty popolinkové 2v1 jsem nechtěla právě kvůli materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
16.3.07 19:39

Popolinkové 2v1 jsem taky nechtěla. :roll: Ale těchto bych si uměla představit mít i víc, než 3… :wink: Až nám nebudou bambusky č. 1, nebudu už na doplnění brát bambusky č.2, ale Imse 2v1. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
16.3.07 20:20

Ty se máš. Ale možná na zkoušku taky objednám a když se osvědčí, tak přikoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.3.07 19:06

Ahoj holky, píšu dodatek k té mé nabídce mojí plenkové výbavy. Už nic z toho nemám, vše už je odeslané nebo připravené k odeslání. Děkuju moc za zájem a přeju,aby všechno dobře sloužilo.

Petra

• Citovat
  • Upravit
6954
21.3.07 14:24

Ahojky,
tak já jsem zjistila, že mám na dně šuplíku plenky, které nepoužívám, takže nabízím k odkoupení:

1× fluffle velikost 1 (novější materiál) za 220
1× Disana vázací za 50 korun
1× fleesáčky duhové velikost 1 za 200

vše nepoužité, pouze vyprané ve slizu

sajsa.h@tiscali.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
21.3.07 17:05

A já obráceně - nemáte někdo na prodej bambusky vel. 2? . Na stavu moc nezáleží, pokud se zrovna nerozpadaj :lol: , hlavní je cena. Chci něco savého na spaní, ten náš Bivoj zase nějak moc čůrá 8O. Stačilo by mi do 5-ti kusů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
23.3.07 16:19

Tak protože pořád špekuluju o těch nočních plenách, tak jsem došpekulovala k bambusovým ručníčkům 8O 8O 8O . Prodávají se v rozměru 32×50 (sluneční žena a ještě jedna firma) - ty jsou dost drahé, cca 205 - 230 korun.
A ve Scan Quiltu mají Bamboo Soft, což je 30% bambusové vlákno 70% mikro-bavlna a rozměr 30×50 stojí 95,–- korun. Otázka je, jestli to bude taky tolik sát.
Asi na ně budu muset kouknout 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
23.3.07 22:23
Pimpa píše:
Tak protože pořád špekuluju o těch nočních plenách, tak jsem došpekulovala k bambusovým ručníčkům 8O 8O 8O . Prodávají se v rozměru 32×50 (sluneční žena a ještě jedna firma) - ty jsou dost drahé, cca 205 - 230 korun.
A ve Scan Quiltu mají Bamboo Soft, což je 30% bambusové vlákno 70% mikro-bavlna a rozměr 30×50 stojí 95,–- korun. Otázka je, jestli to bude taky tolik sát.
Asi na ně budu muset kouknout 8O .

Asi budeš :D :lol: :lol: :lol: a pak dej vědět jaký jsou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
23.3.07 22:48

Taky mě to Pimpo zajímá, třeba by z toho šlo i šít pleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
25.3.07 15:52

Tak jsem se stala majitelkou žínky a dvou bambusových ručníčků ze Scan Quiltu (70% bavlna 30% bambus, 95 korun). Jsou měkčí než obyčejné bavlněné, ale určitý rozdíl oproti těm drahým bambusům je patrný. Teď je několikrát seperu a pak vyzkoušíme, jestli budou mít nějaký význam.
Ty drahé bambusové asi budou savější, ale zase dost dlouho schnou (můžu porovnat včera pověšené prádlo - ta bambusová žínka je pořád dost mokrá, froté pleny suché). Takže by jich bylo potřeba víc a to už je zase pálka…
No uvidíme, až se mi tyhle levné podaří vyzkoušet, tak napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.3.07 22:23

Už nevím kdo se tady ptal na výhodu Imse 2v1 ale já ji hlavně oceňuju u prevetivky u doktora, když chvíli mimčo prohlíží na rozbalené pleně, pak mi ho už dovolí zabalit a nemusím tam prostě pytlíkovat s plenkou a kalhotkama - tohle prostě jen zapnu. Mám doma i jednu Komfort 2v1 a nedá se to srovnat - Imse jednoznačně vede na plné čáře. Malý má 6,1kg a já koupila vel. od 9kg a sedí taky dobře :D Dandy

• Citovat
  • Upravit
42
27.3.07 13:05

holky, odkud máte Imse 2v1 na pišišvorovi ani na látkovkách je nemůžu najít? K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.3.07 13:12

Kacabo S :-)

tady na mamaje je mají:

http://www.mamaja.cz/…s/hledej.php?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...