Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jiřina84
Jinak já kupuji samé jednovelikostní plíny, kupovala jsem to už pro rok a půl staré dítko. Takže doufám, že mi budou stačit i pro naše budoucí mimi.
Mirii píše:careynka píše:Ano,ano. Prevelice rada se k poprave pripojimMahja píše:ivuska.h píše:petka.konecna píše:Už nemá, byl jen jeden kus a jistá nejmenovaná zdejší osoba už ho koupilaMahja píše:Mirii honem máš tam Tůt
Holky, doplněny ANAVY!![]()
![]()
![]()
Že bych to byla já?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
budes nemilostrdne popravena
Já muzikant. ![]()
Kdo lapl zajíčky? ![]()
Mirii píše:ivuska.h píše:Neeeeeeeeeeee!!petka.konecna píše:Už nemá, byl jen jeden kus a jistá nejmenovaná zdejší osoba už ho koupilaMahja píše:Mirii honem máš tam Tůt
![]()
ze to byla Maja
![]()
![]()
Jsem se aspon uklidnila nakupem dvou velurek
No vidíš, přece jsi nakoupila. A velurky jsou lepší.
![]()
jirina84 píše:
Jinak k těm plínkám ještě další zkušenosti, vzory krásné na tom odkaze co jste mi sem hodili…![]()
![]()
Jsem dychtivá po informacích..
Látkování jsem propadla a to dokonce tak, že nakujuju na www.sijemedetem.cz a šiju. Takže jestli jsi trochu zručná, ušetří ti to spoustu penízků za plíny a vkládačky.
Upozornění na začátek: rozhodně nekupuj celou sadu od jedné značky, nemusí to sedět!
Holky tady mají rády kalhotky (např. Anavy co ti dávaly odkaz taky doporučuju) a přes to svrchňáčky (pul nebo flís nebo vlňáčky). No ty mám taky, ale používám, jen když vím, že malý vytvoří něco hustějšího - ty dvoje kalhotky to na oblečení prostě nepustí. Ale podle mě to dělá příliš velkou prdku a u malých miminek vůbec.
Já mám radši kalhotky vše v jednom - ty neprotečou a už navrch nic dávat nemusíš. Prostě je věechno sešité (AIO - all in one) a nebo se tam vnitřní vkládačky dají na aptentky (SIO Snap in one) - ty jsou lepší, když to neproteče durch, dáš nový vnitřek a nemusíš prát celé. V odkazu jsi měla pop-in. Jednu mám a docela to jde, ale můj favorit to není. Mám radši Itti bitti http://www.ditezeskatulky.cz/…n-one-vel--l ale vem rovnou M nebo radši L, číslování neodpovídá. (M budu prodávat kdybys chtěla). A taky jsou dobré http://www.latkovky.cz/…ize-novinka/ nebo http://www.latkovky.cz/…ovana-edice/
prostě kup pár různých kousků a zkus co ri vyhovuje a když si objednáš ten materiál že šijemedětem a ušiješ si jenom několikavrstvé obdélníky na výměnu dovnitř (nejlepší je bambusový flís nebo aksamit) tak to bude levnější.
naživo se na plínyk můžeš jít podívat a osahat si je na http://www.branakdetem.cz/kurzy.php
teda ja si rikala co zase kde resite za diskuzi ohledne latkovech a ted jsem ji asi nasla tak si jdu zase pocist ![]()
Mahja píše:petka.konecna píše:Mahja píše:To je bohužel pravdaAž vyzkoušíš Anavu, jinou chtít nebudeš
To jsou doslova mazlící plíny, cokoli koupíš na těch stránkách, tak neuděláš chybu.
- mám různorodou výbavu a momentálně nakupuju jen Anavy a některé které využívám minimálně se snažím prodat, protože mi fakt nesedí tak jako Anavy nebo šijemedětem.
NO, jsou bezkonkurenční, já se taky už nějakých zbavila, některé odvezla k našim, kdyby náhodou došla moje zásoba, tak jako náhradní.
Jirina84
Jestli chceš nějaké recenze na plíny, tak najdi tady příspěvek Achdarka v podpise má odkaz, kde si píše recenze na plenky.
Děkuji za tip ![]()
Mirii píše:careynka píše:Ano,ano. Prevelice rada se k poprave pripojimMahja píše:ivuska.h píše:petka.konecna píše:Už nemá, byl jen jeden kus a jistá nejmenovaná zdejší osoba už ho koupilaMahja píše:Mirii honem máš tam Tůt
![]()
![]()
Že bych to byla já?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
budes nemilostrdne popravena
Co kdybych ty plíny začla dražit? To by byla teprv jízda
![]()
ivusko, ty asi neposíláš balíčky, viď? já posílala v pondělí peníze za objednávky a čekám, kdy to přijde - v sobotu totiž mizím na 14 dní pryč, tak se bojím, aby z pošty ten balík neposlali zpátky ![]()
Jirino - vítej
V podpisu mám odkaz na stránky s recenzema plenek, tak se podívej. Mně osobně třeba Anavy nesedí, mám ráda plenky ze šijemdětem nebo Kisy A pak samozřejmně moje vlatní šité.
Každopádně nedoporučuji jednu sadu od narození po nočník. Je fajn si vyzkoušet různé druhy plen. Také existuje půjčovna plenek .
Šití plenek: pěkné stránky o šití plenek jsou tady
Sufik píše:jirina84 píše:
Jinak k těm plínkám ještě další zkušenosti, vzory krásné na tom odkaze co jste mi sem hodili…![]()
![]()
Jsem dychtivá po informacích..Látkování jsem propadla a to dokonce tak, že nakujuju na www.sijemedetem.cz a šiju. Takže jestli jsi trochu zručná, ušetří ti to spoustu penízků za plíny a vkládačky.
Upozornění na začátek: rozhodně nekupuj celou sadu od jedné značky, nemusí to sedět!
Holky tady mají rády kalhotky (např. Anavy co ti dávaly odkaz taky doporučuju) a přes to svrchňáčky (pul nebo flís nebo vlňáčky). No ty mám taky, ale používám, jen když vím, že malý vytvoří něco hustějšího - ty dvoje kalhotky to na oblečení prostě nepustí. Ale podle mě to dělá příliš velkou prdku a u malých miminek vůbec.
Já mám radši kalhotky vše v jednom - ty neprotečou a už navrch nic dávat nemusíš. Prostě je věechno sešité (AIO - all in one) a nebo se tam vnitřní vkládačky dají na aptentky (SIO Snap in one) - ty jsou lepší, když to neproteče durch, dáš nový vnitřek a nemusíš prát celé. V odkazu jsi měla pop-in. Jednu mám a docela to jde, ale můj favorit to není. Mám radši Itti bitti http://www.ditezeskatulky.cz/…n-one-vel--l ale vem rovnou M nebo radši L, číslování neodpovídá. (M budu prodávat kdybys chtěla). A taky jsou dobré http://www.latkovky.cz/…ize-novinka/ nebo http://www.latkovky.cz/…ovana-edice/prostě kup pár různých kousků a zkus co ri vyhovuje a když si objednáš ten materiál že šijemedětem a ušiješ si jenom několikavrstvé obdélníky na výměnu dovnitř (nejlepší je bambusový flís nebo aksamit) tak to bude levnější.
naživo se na plínyk můžeš jít podívat a osahat si je na http://www.branakdetem.cz/kurzy.php
Děkuji za typy a pokud budeš prodávat a vážně jsi byla spokojená, možná bychom se mohly domluvit ![]()
zuzanecka81 píše:
ivusko, ty asi neposíláš balíčky, viď? já posílala v pondělí peníze za objednávky a čekám, kdy to přijde - v sobotu totiž mizím na 14 dní pryč, tak se bojím, aby z pošty ten balík neposlali zpátky
Prověřím, moment…
Achdarek píše:
Jirino - vítejV podpisu mám odkaz na stránky s recenzema plenek, tak se podívej. Mně osobně třeba Anavy nesedí, mám ráda plenky ze šijemdětem nebo Kisy A pak samozřejmně moje vlatní šité.
Každopádně nedoporučuji jednu sadu od narození po nočník. Je fajn si vyzkoušet různé druhy plen. Také existuje půjčovna plenek .
Šití plenek: pěkné stránky o šití plenek jsou tady
Takových informací, super holky děkuji, ale nějak je nestíhám všechny vstřebávat a dočíst hlavně řádně prostudovat. Určitě bych chtěla něco našít i doma, jsem krejčová, tak myslím, že to nebude zas takový problém, akorát nevím proč mě to nenapadlo už dřív a u dcerky jsem se nechala odradit
![]()
Achdarek mrknu na recenze, jsem zvědavá
![]()
zuzanecka81 píše:
ivusko, ty asi neposíláš balíčky, viď? já posílala v pondělí peníze za objednávky a čekám, kdy to přijde - v sobotu totiž mizím na 14 dní pryč, tak se bojím, aby z pošty ten balík neposlali zpátky
Tak dnes jsme to posílali.
jirina84 píše:Achdarek píše:Takových informací, super holky děkuji, ale nějak je nestíhám všechny vstřebávat a dočíst hlavně řádně prostudovat. Určitě bych chtěla něco našít i doma, jsem krejčová, tak myslím, že to nebude zas takový problém, akorát nevím proč mě to nenapadlo už dřív a u dcerky jsem se nechala odradit
Jirino - vítejV podpisu mám odkaz na stránky s recenzema plenek, tak se podívej. Mně osobně třeba Anavy nesedí, mám ráda plenky ze šijemdětem nebo Kisy A pak samozřejmně moje vlatní šité.
Šití plenek: pěkné stránky o šití plenek jsou tady![]()
Achdarek mrknu na recenze, jsem zvědavá![]()
No, tak to si za vodou!
Pro tebe to šití půjde levou zadní, pak můžeš šít i pro nás. ![]()