Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2769
4.6.08 20:27

Dnes byla u mě kamarádka a měla s sebou novou SW kasovou plenu z biobavlny, vypadá moc pěkně a dá se vycpat čímkoli. Ale odolávám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
4.6.08 22:35

Rarelo
Tak ať si hočičky brášku hezky hýčkají.

Ajule
Taky pořád všemu odolávám, toho je tolik, co by stálo za to vyzkoušet. :wink: Ještě, že á hodného muže, který mi to toleruje, ba dokonce i podporuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
5.6.08 07:28

Ralelo Jé tak blahopřejeme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
5.6.08 09:56

Knoflice, tož to mě mrzí, jestli jsem ti pokazila těšení se na vlňáky. Na mě tolik nedej, já sama jsem cimprlich na kousavé věci, ale jiní je za kousavé vůbec nepovažují. I v hodnoceních té paní, co od ní vlňáky mám, jsem četla samou chválu a o hryzavosti nic. A vzhledem k dcerčině supercitlivé pokožce, kterou zdědila po mně, dávám si na tyto věci větší pozor. Tak ať jsi spokojená, jinak funkčně jsou gaťky perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
6.6.08 09:17

Včera mi dorazily i zavazovačky i vlňáčky. Ty jsem naimpregnovala a uvidíme. Poraďte - ten roztok můžu ještě použít příště nebo ho mám rovnou zlikvidovat?

Zavazovačku jsem mu zkusila na zadek a nechápu, jak tohle může sedět novorozenci, Vojta má přes 8,5 kg a nesedělo mu to. Chyba může být ve mně, zkusím najít návod, jak správně vázat, jestli jsem to třeba neudělala blbě.

Jo a ty vlňáčky jsem mu taky vyzkoušela, tak je zkoumal, on totiž teď se mnou při přebalování hraje takovou hru - já mu sucháče zapnu a on si je odepne. Já je zapnu a než přetáhnu bodýčko, tak má zase jeden odepnutý :lol: A myslím, že ještě chvíli potrvá než přijde na to, že ty vlňáčky jdou stáhnout :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
6.6.08 09:18

helmitko - koušou, koušou, jen kdybys mi to nenapsala, tak bych na to sama asi nepřišla, tak jsem na to přišla hned. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
9.6.08 15:46

A nás nekoušou a nekoušou :D .

Dorazily mi plínuše ze Slovenska, tak testím, ale jde to hůř, když najednou malá chodí celkem často na nočník :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
9.6.08 15:51

Tak to buď ráda, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
10.6.08 07:56

To víš, že jsem ráda :) , i když jí přibyla další zbraň na mučení maminky :lol: (poslední dobou mám pocit, že prodělala výcvik tajných služeb pro mučení :lol: , a nejhorší je, že mám podezření, že to dělá čistě plánovitě :evil: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
10.6.08 08:57

S vlňáčkama jsme zatím oba spokojení :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
10.6.08 22:07

ahoj holky latkarky, mela bych na vas veeeelikou prosbu :) …cekam druhe ditko…u prvniho jsem pouzivala svrchni kalhotky bambino mio na klasicke ctvercove pliny…ted se poohlizim co prikoupit, pac vetsina kalhotek uz neslouzi tak jak by mela…tzn.castym pranim uz prosakuji…jinak jsem s nimi byla max spokojena, jen jsem ted narazila na kalhotky baby lucy a ta cena se mi velmi pozdava :) tak jestli mate nektera zkusenost jake jsou…jestli to neni jen za malo penez malo muziky…nejlip jestli nektera mate primo zkusenost s BM i BL. dekuji dekuji :)

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
11.6.08 08:00

Jestli ti prosakují, tak je zkus naimpregnovat lanolinovou impregnací. Mě to fungovalo. Bambinomio mají perfektní střih, sedí asi nejlíp z těch, co mám doma, ale vadí mi na nich, že se jim ohýbá suchý zip, když nedám pozor. Od BL mám jen kalhotkové plínky a s těma jsem spokojená …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
11.6.08 09:36

naimpregnovat bych mohla to jo, ale i tak potrebuji prikoupit nove kusy at mame i nejake pekne nove kuáásnéé :wink: …o tech suchacich u BM jsem hodne cetla, ale my s tim teda nikdy problem nemeli… :roll:
zatim diky za rci a tesim se na dalsi vase postrehy díkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
12.6.08 07:05

Manulko mám zkušenost jak s BM tak i BL.
BM na čtverce dobře sedí, ale díky ohýbání suchých zipů byla malá dost často poškrábaná, takže z nich příliš odvázaná nejsem
BL cena velmi dobrá, ale střihově spíš na kalhotovky, pokud to i tak chceš zkusit, vem na čtverce o jednu velikost menší. Mám teď XL a na čtverce do nich nikdy nedoroste, na kalhotovky je to v pohodě.

Střihově na čč jsou fajn Imse organic či Fox, nevýhodou provlhávání a po delším čase opotřebování sucháčů.

Pak si dost chválí Bummies gatě, s tím, že mám vyzkoušené, že moje détě se ještě teď vejde do vel. M a Pimpa vel. M dává malému mimi bez problému, tedy jednovelikostní gatě na celou dobu plenkování a ty žabičkové jsou super. Já mám žabičkové vel. S, které čekají na ozkoušení na další mimi.

A taky si chválí kalhotky Thirsties. Ty jsem ale na živo neviděla.

Kamarádka koupila na MMB kalhotky Swadlebees a taky je s nimi spokojená, taky používá jen čtverce.

Snad jsem ti trochu poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
13.6.08 08:35

Tak podávám reference, včera mi konečně dorazily vlňáčky BI, bohužel dítěti ale střihově nesedí :( . Protože je chci výlučně na čč a vv (na kalhotovky mám natahovací), zdají se mi na zadečku zbytečně široké a i trochu dlouhé.
Napsala jsem paní, že je chci vrátit, tak jsem zvědavá jak to dopadne. Kdyby jste je některá měla ozkoušené a chtěla je, tak mi prosím napiště SZ, zatím je mám doma.

A máme návleky Mokobi, slaví velký úspěch, dítě je nechce sundat z nohou :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure