Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:Mahja píše:
Ahoj Katy, tak co Eli, je to lepší?Koukněte na tu plenkuJééé co je to zač? Tak je dobrá
To je ona…
http://www.fill-your-pants.com/…buggies.html
Bruni horečky nemá, jen že nepije už ani mlíko a to ho v nemocnici pila, čaj bere stále jen po lžičkách, ale je schopná to co do ní dostanu za dvě hodiny vyhodit, tak nevím co je špatně, mám hlavně strach aby ty ledviny blbě nefungovaly, včera i hodně málo čůrala. ![]()
Bruni co se týče očisty, tak bych doporučila být opravdu co nejvíce důkladná, otírala bych řádně i po počůrání, ono stačí trošku a je s toho zánět ledvin, tak že u holek bych si vážně nezahrávala, já teď budu dodržovat hygienu opravdu jen co to půjde.
Katy2 píše:
Bruni horečky nemá, jen že nepije už ani mlíko a to ho v nemocnici pila, čaj bere stále jen po lžičkách, ale je schopná to co do ní dostanu za dvě hodiny vyhodit, tak nevím co je špatně, mám hlavně strach aby ty ledviny blbě nefungovaly, včera i hodně málo čůrala.
Bruni co se týče očisty, tak bych doporučila být opravdu co nejvíce důkladná, otírala bych řádně i po počůrání, ono stačí trošku a je s toho zánět ledvin, tak že u holek bych si vážně nezahrávala, já teď budu dodržovat hygienu opravdu jen co to půjde.
Myslíš, že to může mít z toho?
Mahja píše:Katy2 píše:Myslíš, že to může mít z toho?
Bruni horečky nemá, jen že nepije už ani mlíko a to ho v nemocnici pila, čaj bere stále jen po lžičkách, ale je schopná to co do ní dostanu za dvě hodiny vyhodit, tak nevím co je špatně, mám hlavně strach aby ty ledviny blbě nefungovaly, včera i hodně málo čůrala.
Mahjo hele primář se nevyjádřil uplně přesně s čeho to ELi má, ale říkal z čeho to mít může, nejběžnější je zánět ledvin právě z bakterii ze zažívacího traktu, tak že důkladna očista především u holčiček je vážně na místě.
Katy2 píše:
To je blbý, to by možná stálo za to do ní zas nalít infuzi. Jakže dlouho je ze špitálu doma? Ona jak byla zavodněná, tak nemusí mít potřebu pít.
To mě strašíš! Zánět ledvin z neutřené prdelky po čúrání? ![]()
A stačí jenom otřít mokrým hadříkem nebo bys koupila třeba toho medvídka?
Mahja: Ty fakt objednáváš někde z Británie plíny?
To jsi dobrá, ale he krásná, to zas jo. ![]()
Bruni ne ne, nechci tě strašit, já jen píšu to co nám bylo řečeno, tak že důkladnáí hygiena, po pokakáni nejlépe sprchovat.
Kapačky u nás nebyly žádná sláva, ona s nich otékala, sice né moc, ale otékala. Teď ráno zatím vypadá lépe, dokonce něco pojedla, kousek chleba s máslem, doufám, že už to bude lepší a nebudeme muset ještě dnes jet na pohotovost. Já se nejvíce hrozí toho, že tam pro mě zase nebudou mít místo a Eli by tam musela být sama.
Katy2 píše:
Bruni ne ne, nechci tě strašit, já jen píšu to co nám bylo řečeno, tak že důkladnáí hygiena, po pokakáni nejlépe sprchovat.
Kapačky u nás nebyly žádná sláva, ona s nich otékala, sice né moc, ale otékala. Teď ráno zatím vypadá lépe, dokonce něco pojedla, kousek chleba s máslem, doufám, že už to bude lepší a nebudeme muset ještě dnes jet na pohotovost. Já se nejvíce hrozí toho, že tam pro mě zase nebudou mít místo a Eli by tam musela být sama.
Neměla bys návod, kterak dítě držet jednou rukou pod sprchou? Já utírám, v umyvadle se mi nevejde pod kohoutek a náklon nad vanu nezvládám, to nevím, jak ji chytit.
Když byla menší, tak to šlo, teď fakt nevím.
Brunifid píše:Katy2 píše:Neměla bys návod, kterak dítě držet jednou rukou pod sprchou? Já utírám, v umyvadle se mi nevejde pod kohoutek a náklon nad vanu nezvládám, to nevím, jak ji chytit.
Kapačky u nás nebyly žádná sláva, ona s nich otékala, sice né moc, ale otékala. Teď ráno zatím vypadá lépe, dokonce něco pojedla, kousek chleba s máslem, doufám, že už to bude lepší a nebudeme muset ještě dnes jet na pohotovost. Já se nejvíce hrozí toho, že tam pro mě zase nebudou mít místo a Eli by tam musela být sama.Když byla menší, tak to šlo, teď fakt nevím.
Bruni no těžko radit, my s tím problém neměli, vždy jsem jí nějak ve vaně omyla pod tekoucí vodou. ![]()
Holky, co děláte s dítětem, když usne 3/4 hodiny před odchodem
? Ač jsem se sebevíc snažila, prostě se nedal udržet v bdělém stavu ![]()
Katy - to je mi líto, že Eli není líp. At je to brzy lepší.
![]()
Bruni - po kakání sprchuji. TEd už sama stojí, tak je to bez problémů, ale když byla menší, tak jsem držela na ruce. PRoblém jsem s tím neměla. Ale je fakt, že máme v koupelně velké umyvadlo a kuchyňskou baterii, takže v porovnání s tím, jak jsme myla Tobíka to je mnohem pohodlnější. Ale fakt se neboj a zkus ji držet na ruce.
Jinak když přebaluji, tak mám u přebalováku rozprašovač s vodou a POlinku umyji látkovým ubrouskem.
Pomeranco - to znám
A pak taky, když potřebuju, aby spali déle, tak vstanou brzo a naopak. Poli obvykle spí po obědě od jedné do tří. Tuhle jsem potřebovala na rehabilitaci od 16 hod. V půl čtvrté jsem jí musela vzbudit, abych to stihla.
Barbulka píše:
mě by se tááák líbila ta proužkovaná modrá anavka a nikde ji nemají
Provokace

Katy ja bych do nempcnice jela, uz hlavne proto, ze ti vyhazuje antibiotika…a kdyznepije mleko,tak urcite jedte,pac to uz urcite nedate ten litr a pul tekutin
preji hodne stesti a doufam,ze tam misto mit budou
to si nedovedu predstavit,ze by tam byla sama- broucek ![]()
Mahjo krasna plena
,ja po ni pokukovala,ale ty prachy a neozkousena vec
![]()
Mirii no jako ty ATB do ní vždy pak nějak dostanem, dnes ráno relativně v pohodě, od půlnoci má vypito 400ml čaje, tak snad to bude už dnes trošku lepší, nechci prostě plašit a hlavně, nechci jí tam nechat samotnou, což by asi zůstat musela, protože opravdu jsou tady nemocnice napráskány po vrch. ![]()
Já taky přebalím a po počúrání nemeju. Po kadění utírám hadříkem nastříhaným z plíny namočeným ve vodě, co mám na přebalováku.