Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
20.2.11 09:28
pomeranca píše:
Holky, co děláte s dítětem, když usne 3/4 hodiny před odchodem :think: ? Ač jsem se sebevíc snažila, prostě se nedal udržet v bdělém stavu :-?

Holt začnu převlékat a chystat do sedačky ve spícím stavu. Ona se v průběhu procesu vzbudí, pak v autě zas usne.

• Citovat
  • Upravit
22590
20.2.11 09:28

Pomeranca - kdyz malkcka usne,tak nebudim - pokud to neni dulezita vec jako doktorka apod…starsi jsem uz tak od 8 mesicu nejak probudila…ale snazila jsem se treba hlukem,jako hlasite sem se pohybovala po mistnosti apod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.2.11 09:29

Katy tak to potom jo…drzim palecky at poradne bumba,beruska malinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
20.2.11 09:34

zdravím
u nás se před odchodem hodněkrát podařilo právě usnuvší dítě neprobudit ani při převlíkání a přebalování :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
20.2.11 09:41

Ještě ke spaní: tuhle si Apolenka vynutila, že chce dát do postýlky. Myslela jsem si, že si chce hrát s medvědem, kterého má na spaní. Tak jsem jí tam dala a šla na záchod. Než jsem se vrátila, POli spinkala. Problém byl, že jsem musela pro Tobíka do školky. :zed: 15minut jsem řešila, jestli ji budit nebo ne, nebo zda se pokusit ji přendat do kočáru. Nakonec jsem ji nechala spát a pro Tobíka doběhla. Ale celou dobu jsme byla nervózní, jestli se náhodou neprobudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
20.2.11 10:17

Foto Apolenčiny nové plenky a mých látkových vložek. Mámě to sladěné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
20.2.11 10:29
Achdarek píše:
Foto Apolenčiny nové plenky a mých látkových vložek. Mámě to sladěné. :mrgreen:

Krásná :palec:

A taky se hlásím do klubu látkujících zdravotních sester :-D - já - ARO (severní Morava)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.2.11 10:37
ankasz píše:
Achdarek píše:
Foto Apolenčiny nové plenky a mých látkových vložek. Mámě to sladěné. :mrgreen:

Krásná :palec:

A taky se hlásím do klubu látkujících zdravotních sester :-D - já - ARO (severní Morava)

Hele když jsi teda ta zdravotní sestřička, nevíš kolik by mělo dítě vyčůrat, když má za den cca litr tekutin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
20.2.11 10:48

Katy ono se to strašně těžko hodnotí- tekutiny se nevylučují pouze močí, něco vypotí(i když nemá zvýšenou teplotu nebo horečku), vydýchá atd.záleží i na tom jaký máte doma vzduch.
Spíš se dívej při přebalování na to jaká je moč, na klas. čtvercích to jde poznat, pokud je moc hustá je výrazně žlutá a může až silně zapáchat, tak to je zle a už je riziko dehydratace, zkontrolovala bych i pusinku,jestli nemá sušší jazyk a sliznici, nevím jestli jsem Ti pomohla- dělala jsem na ARU u dospělých, dětičky jsme tam naštěstí nikdy neměli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.2.11 10:52
ankasz píše:
Katy ono se to strašně těžko hodnotí- tekutiny se nevylučují pouze močí, něco vypotí(i když nemá zvýšenou teplotu nebo horečku), vydýchá atd.záleží i na tom jaký máte doma vzduch.
Spíš se dívej při přebalování na to jaká je moč, na klas. čtvercích to jde poznat, pokud je moc hustá je výrazně žlutá a může až silně zapáchat, tak to je zle a už je riziko dehydratace, zkontrolovala bych i pusinku,jestli nemá sušší jazyk a sliznici, nevím jestli jsem Ti pomohla- dělala jsem na ARU u dospělých, dětičky jsme tam naštěstí nikdy neměli. :nevim:

No mě hlavně zaráží to, že od rána nečůrala, přitom už má v sobě 400ml čaje.......ach jo. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
20.2.11 10:54

Katy a má teplotu?To je už dost dlouhá doba od kolika Ti to vypila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.2.11 11:06
ankasz píše:
Katy a má teplotu?To je už dost dlouhá doba od kolika Ti to vypila?

Teplotu nemá, těch 400ml, teď už tak 470ml vypila cca od půl osmé a čůrala teď před chvíli a to jen 60ml. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
20.2.11 11:12

No tekutin Ti vypila dost( do malé tolik nedostanu a to je zdravá), ale té moči je fakt málo, jakou má tu moč hustou, tmavou nebo normální světlounkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
20.2.11 11:13

Katy, no já na ně měla furt chuť, takže jsem ty pribiňáky dlabala celkem ve velkém :nevim:

jo a jinak včera měla neluš večer průjem. netuším z čeho a ani netuším, zda to byl opravdu průjem či co to vlastně bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.2.11 11:14
ankasz píše:
No tekutin Ti vypila dost( do malé tolik nedostanu a to je zdravá), ale té moči je fakt málo, jakou má tu moč hustou, tmavou nebo normální světlounkou?

Barva bych řekla že je normální a ani nějak nezapáchá, tak já fakt nevím, zda to zadržuje schválně a nebo jí prostě nejde se vyčůrat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure