Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6358
19.2.11 16:40

Jo, moc se omlouvám že jsem vám sem tak vpadla a navíc bez pozdravu :oops: Takže znova: Ahoj!!!

A díky za odpověď :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
19.2.11 17:25

Lucko: Já teprve na noc znovazkouším, protože se mi dost počůrává. ALe dřív jsem dávala vícevrstvou plínku, na to BabyIdea bambusovou vkládačku (má tvar přesýpacích hodin) a na to vlňáky na suchý zip.
Teď nově zkouším Bum Hugger plenku. Ale snad ti víc napíšou holky, páč zatím moje zkušeností s BH jsou malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
19.2.11 18:20

Brunifid a pomeranca: moc vám děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.2.11 18:37
Flyingfrog píše:
careynko: Krásná policejní fotka. :-)Bruni: Jop, mám. Dohromady stály ovšem jako jeden. :-) (10000, a je tam i autosedačka). Jeden mám u rodičů, v současné době to chicco, doma mám hluboký a peg pérego golfky, ve kterých ji uspávám přes den. :-) Páč přes den odmítám lítat nahoru uspávat do postýlky.

Peg perego SI mam taky a jsem s nema moooc spokojena, byla to paradni volba,sice cena nepekna,ale ani jednou jsem nelitovala,ze je mam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.2.11 18:38

Ahoj,
u nas je to blby, Tyna horeckuje cely den, B. mel rano uz jen 38,5 a pak to kleslo, takze jen pokaslava. Ted teda zas desne kasle Tyna. A B., srajdi, ale priserne. Za odpoledne asi 5×, nejdriv jsem optimisticky davala kalhotovky Bambuzle, ted uz jsem na disanich vazackach a cc, jsem zvedava, kdy bude dalsi naloz :zed:
Jen by mne zajimalo, jestli to ma ze Stodalu, nebo je to viroza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.2.11 18:41

Ke kocarum…ja jich mam 7 :mrgreen: A krome jednoho vsechny pouzivam…teda hlubokac ted uz taky ne, ale nejak nemam silu se s nim rozloucit :mrgreen: . Mam Inglesinu Magnum, vydrzela 3 deti a ani to na ni neni poznat :palec:
A ted nejvic jezdim golfkama PP Pliko, ultralehkyma golfkama Neonato a tandemem P&T. Pak mi jeste stoji ve sklepe orvany Zippy, co mi znicili na letisti a u babicky mam jeden sportak a jednu sestikolku, co slouzi po baraku jako jidelni zidlicka a odkladiste malyho mimina.
No porad rikam, ze si muzu zaridit rovnou detsky obchod, ale momentalne uz neprodavam ani obleceni po detech, furt to hloda :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.2.11 18:47
LuckaJ píše:
Holky prosím o radu - látkuju, používám čtverce, což měnit nechci, ale jde mi to noc - už je větší (8měsíců) a spí prakticky celou noc, takže když dám látkovku do Kikko kalhotek, co přes den v pohodě, tak na noc blbý, ráno pročůranej, tak teď musím dávat jednorázovku, jinak bych mohla ráno pokaždé převlékat postýlku.

Poraďte prosím co používáte na noc, koupila bych tak 3 kusy nějakých těch moderních plínek, aby byly použitelné na noc…

Koukala jsem na tyto: http://www.vbavlnce.cz/…opolini.html
máte někdo zkušenost???

Moc děkuji :hug:

Lucko, tuhle Popolinku nemam, mam biofrote, stejny strih a plena nic moc :-? Je hodne objemna a savost nic extra. Radsi se podivej po konopnych nebo bambusovych, jsou min objemny a maji mnohem lepsi savost. Na tu noc mam prave Bum Hugger, davam tam jeste vkladacku, maly ctverec frote bambus Kikko, B. dneska pres noc vypil nejakych 250 vody plus mliko ode mne a ustala to.

Kalhotky ted davam vetsinou vlnaky Imse Vimse, nebo Anavy flisaky, nebo IV Organic, jsou dost prodysny. Nejvetsi drzaky, ale min prodysny jsou PUL od Tots Bots.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
19.2.11 18:50

Asho - tak at jste brzy OK.

Magnum a Pliko mám taky. :mrgreen:

Careynko - pěkná policejní :palec:

LuckoJ - já jsem dlouho na noc dávala Anavy nebo šijemdětem a na to vlńáky. Ale ted už přestal ostačit a dávám jednorázovku. Malá spí celou noc, jednou se budí na mléko. Když dám látkovku, tak je fakt na ždímání a noční přebalování nepřichází v úvahu, protože pak neusne. :zed: Tobíkovi dávám na noc itti bitti nabo kikko bambusový čč. Ale i to občas proteoče, ale v jeho případě jsou to nálože k ránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.2.11 18:52

Jee holky a koukam, ze v Bavlnce maji ve vyprodeji satek MaM Eco…za 1400!!! Kdo chcete super satek pro mimino tak nevahejte ;) Je polopruzny, vaze se sam, ted jsem v nem mela Bena a i pro 11ti kilovy dite je v pohode :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
19.2.11 19:54

Ahoj holky zeptám se chystám se na upletení vlňáčků a nejsem si úplně jistá složením příze, doma jsem našla vlnu ve směsi s bambusem. Co myslíte může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
19.2.11 19:55
Barbulka píše:
lenholka píše:
Barbulka píše:
lenholka píše:
tak ja to mam jednoduchy, me skoncila prac. smlouva kdyz jsem byla na matersky tkz se nemam ani kam hnat :-D a do prace se klidne vratim za 6 i vice let, ono to zdravotnictvi jde ted tak do kytek ze jenom doufam, ze za v ptech X let to bude snad lepsi…
jé taky jsi dělala ve zdravotnoctví :-D a kdepak jestli to není tajný :oops: :wink:
nejdriv v usti a pak v pze ve vojensky, oboji na gastru
takže sestřička ? Já jsem z laborky :mrgreen:

teda ani nevis jak ti tu laborku zavidim :-D ze ja se lip neucila :lol: respektive po mature ze jsem se nesnazila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
19.2.11 20:24

asho: Tak s počtem kočárů jsi mě uklidnila. :-)

A na děti myslím, ať je jim brzy líp. Nejspíš si něco předávají mezi sebou, navíc občas zaslechnu něco o virózách. Tak hlavně, ať je jim brzy líp. :srdce:

Mirii: Já mám Peg Pérego Atlantico Completo od sekretářky z práce. :-) Prodala mi je za 2000 a říkala, že je tehdá pořizovala za 14000. Ale je fakt, že původně jsem chtěla úplně jiný kočár, ale když ona mi je přivezla pak do práce a mně bylo blbé říct ne. :oops: Takže to byl první kočár z druhé ruky a následovaly dva další.

Jo holky, zjistila jsem zajímavost, nějaké Anavy jsou na ekoplenách. Zrovna jsou tam dvě easy, co by se mi hodily, ale chlap se na mě tváří jak na zrádce, protože jsem řekla, že tři měsíce dám pokoj, achjo. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
19.2.11 20:45
**lenholka píše:
takže sestřička ? Já jsem z laborky :mrgreen: lenholka píše:teda ani nevis jak ti tu laborku zavidim :-D ze ja se lip neucila :lol: respektive po mature ze jsem se nesnazila… * ----------

já jsem věděla už na základce, že sestřičkou bych být nemohla :mrgreen: já bych občas ty lidi nevydejchala :jazyk: tak jsem šla rovnou na laboranta, ale po matuře jsem koketovala s myšlenkou udělat si ještě vyšší porodní asistentku, ale to mi bohužel nevyšlo :-?

dneska jsem sundavala plenky ze šňůry , suším v koupelně, schnuly mi tam už dva dny a jsou pořád takový vlhký a když jsem k nim čuchla tak mají takový divný čmuch :think: dala jsem je doschnout ještě do kuchyně tak uvidím zítra :nevim: perete plenky jen v čem perete nebo je občas proženete něčím desinfekčním ?

Příspěvek upraven 19.02.11 v 20:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.2.11 20:47

Teda to je na masli, B. furt srajdi, tak jsem mu soupla Smectu..a vyblil ji i s veceri. Snedl jen par soust za cely den a ve finale tohle :zed: A je to jen ze Smecty, jinak nezvraci. Tak budu prebalovat i v noci po hodine :jazyk:
Tyna snedla rano kousek babovky a od ty doby nic, jen pospava…
A DH se vraci z prace prave ted :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.2.11 20:50
Barbulka píše:
**lenholka píše:
takže sestřička ? Já jsem z laborky :mrgreen:
lenholka píše:teda ani nevis jak ti tu laborku zavidim :-D ze ja se lip neucila :lol: respektive po mature ze jsem se nesnazila…
* ----------

já jsem věděla už na základce, že sestřičkou bych být nemohla :mrgreen: já bych občas ty lidi nevydejchala :jazyk: tak jsem šla rovnou na laboranta, ale po matuře jsem koketovala s myšlenkou udělat si ještě vyšší porodní asistentku, ale to mi bohužel nevyšlo :-?

dneska jsem sundavala plenky ze šňůry , suším v koupelně, schnuly mi tam už dva dny a jsou pořád takový vlhký a když jsem k nim čuchla tak mají takový divný čmuch :think: dala jsem je doschnout ještě do kuchyně tak uvidím zítra :nevim: perete plenky jen v čem perete nebo je občas proženete něčím desinfekčním ?

No ja obcas zakapnu tee-tree primo na pliny v pracce. Treba zrovna ted…

Příspěvek upraven 19.02.11 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí