Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
já vím, že jsou malé paní je prodávala jako pro mimčo do 9M … šoupla jsem ji tam poskládanou plínu … a běhala v tom akorát měla prdku jak mravenec
JO jinak mě doma čekal balíček s Anavy, dorazili dvě plíny vše v jednom, tak aspoň nějaká radost doma.
Eli i večer vyblila ATB a pak už nechtěla ani mlíko, doufám že v noci si ho dá.
mofiz ![]()
Já jsem znovubjevila svrchňáky od tots bots pulky. Na menší mimi mi přišli děsný, takový jak z igelitovýho ubrusu, o prodyšnosti jsem měla dost vážné pochybnosti, při chůzi asi trochu škrábou stehýnka, ale dala jsem je na odpolední spaní a jsou neprůstřelný. A prdku měl po 4h úplně v pohodě.
gladys Míše jsou dva roky a podle mého ji neškrtí ted lituju,že jsem nelátkovala i jí ![]()
Gladys píše:
mofizJá jsem znovubjevila svrchňáky od tots bots pulky. Na menší mimi mi přišli děsný, takový jak z igelitovýho ubrusu, o prodyšnosti jsem měla dost vážné pochybnosti, při chůzi asi trochu škrábou stehýnka, ale dala jsem je na odpolední spaní a jsou neprůstřelný. A prdku měl po 4h úplně v pohodě.
Jsem tu psala, ze to jsou megadrzaky ![]()
mofiz píše:
gladys Míše jsou dva roky a podle mého ji neškrtí ted lituju,že jsem nelátkovala i jí
To chápu. Taky lituji, že jsem nelátkovala i Tobíka. ![]()
mofiz: To jsou fleecáky s medvídkama?
Takové má i Bruni. A mě by tedy zajímalo, odkud jsou. ![]()
asha píše:Gladys píše:Jsem tu psala, ze to jsou megadrzaky
mofizJá jsem znovubjevila svrchňáky od tots bots pulky. Na menší mimi mi přišli děsný, takový jak z igelitovýho ubrusu, o prodyšnosti jsem měla dost vážné pochybnosti, při chůzi asi trochu škrábou stehýnka, ale dala jsem je na odpolední spaní a jsou neprůstřelný. A prdku měl po 4h úplně v pohodě.
No jo no, asi se to nějak ztratilo v těch několika stovkách stránek
Tak doufám, že mám alespoň nějaké državé pulky, mě protýká kolem gumiček u nožiček snad všechno ![]()
Jo a po dnešní noci se ukázalo, že mnou háčkované vlňáky celkem drží, předminulou noc mi totálně protekly longiesky, tak jsem teď pod ně dala ten můj výtvor a longiesky byly ráno úplně suché. Jen jsem teda neodhadla velikost a reprezentativní výtvor to fakt není ![]()
jo na aukru jsem je koupila na doporučení jedné z vás za 100
gladys a jak máš staré dítko? já bych totiž asi uhnala babičku aby mi vlnáky upletla pro Michalu v noci čurá do pleny a přes den když spí též a kolikrát se mi prodojí a kouká na mě
holky nemáte někoho, kdo shání kočárek? Není můj, můj mi kyksl ,ale tenhle pro mne zatím nemá cenu
mofiz, 22m. Jako poslední dobou fakt dosahujeme kulminačního bodu, kdy se mi pročurá kde čím
Ono je to taky tím, že večer má často polívku, pak se napije, pak ještě má občas mlíko, no pak ta plína má vypadat
Já mám v těch vlňácích ještě dvě vlněné vkládačky (jednu vlastnoruční, jednu plstěnou od igulee). Pod tím toho bumhuggera a v něm 3ks bambusových vkládaček. Akorát si myslím, že pokud není dítko zvyklé spát v objemnější látkovce, tak ve 2 letech už může mít celkem námitky
Teď má na prdeli fakt balík, že sotva chodí, v létě měl jeden bambusový čtverec a jednu vkládačku a vlňáky a plína byla ráno jen zavlhlá ![]()
Háčkovala jsem z merina vlny bez superwash úpravy, se superwashem to většinou moc nefunguje, vlákno je tou úpravou jakoby uhlazené a nechytá lanolin.
gladys aha tak to je o 2 měsíce mladší než Míša té měním za noc dvakrát plenu ona pije jak divá
mofiz píše:
holky nemáte někoho, kdo shání kočárek? Není můj, můj mi kyksl ,ale tenhle pro mne zatím nemá cenuhttp://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…
Ten samý mám taky.
Akorát v jiné barevné kombinaci.
A ještě navíc osobní odběr v mém rodném městě (a Praha to není).
Flyingfrog píše:mofiz píše:
holky nemáte někoho, kdo shání kočárek? Není můj, můj mi kyksl ,ale tenhle pro mne zatím nemá cenuhttp://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…Ten samý mám taky.
A ještě navíc osobní odběr v mém rodném městě (a Praha to není).Akorát v jiné barevné kombinaci.
a sji s ním spokojená?