Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3542
18.2.11 19:53

já vím, že jsou malé paní je prodávala jako pro mimčo do 9M … šoupla jsem ji tam poskládanou plínu … a běhala v tom akorát měla prdku jak mravenec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.2.11 19:53

JO jinak mě doma čekal balíček s Anavy, dorazili dvě plíny vše v jednom, tak aspoň nějaká radost doma.
Eli i večer vyblila ATB a pak už nechtěla ani mlíko, doufám že v noci si ho dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.2.11 19:55

mofiz :palec:

Já jsem znovubjevila svrchňáky od tots bots pulky. Na menší mimi mi přišli děsný, takový jak z igelitovýho ubrusu, o prodyšnosti jsem měla dost vážné pochybnosti, při chůzi asi trochu škrábou stehýnka, ale dala jsem je na odpolední spaní a jsou neprůstřelný. A prdku měl po 4h úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
18.2.11 19:56

gladys Míše jsou dva roky a podle mého ji neškrtí ted lituju,že jsem nelátkovala i jí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.2.11 20:00
Gladys píše:
mofiz :palec:Já jsem znovubjevila svrchňáky od tots bots pulky. Na menší mimi mi přišli děsný, takový jak z igelitovýho ubrusu, o prodyšnosti jsem měla dost vážné pochybnosti, při chůzi asi trochu škrábou stehýnka, ale dala jsem je na odpolední spaní a jsou neprůstřelný. A prdku měl po 4h úplně v pohodě.

Jsem tu psala, ze to jsou megadrzaky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
18.2.11 20:00
mofiz píše:
gladys Míše jsou dva roky a podle mého ji neškrtí ted lituju,že jsem nelátkovala i jí :-(

To chápu. Taky lituji, že jsem nelátkovala i Tobíka. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
18.2.11 20:05

mofiz: To jsou fleecáky s medvídkama?

Takové má i Bruni. A mě by tedy zajímalo, odkud jsou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.2.11 20:06
asha píše:
Gladys píše:
mofiz :palec:Já jsem znovubjevila svrchňáky od tots bots pulky. Na menší mimi mi přišli děsný, takový jak z igelitovýho ubrusu, o prodyšnosti jsem měla dost vážné pochybnosti, při chůzi asi trochu škrábou stehýnka, ale dala jsem je na odpolední spaní a jsou neprůstřelný. A prdku měl po 4h úplně v pohodě.
Jsem tu psala, ze to jsou megadrzaky :mrgreen:

No jo no, asi se to nějak ztratilo v těch několika stovkách stránek :oops: :mrgreen: Tak doufám, že mám alespoň nějaké državé pulky, mě protýká kolem gumiček u nožiček snad všechno :zed:

Jo a po dnešní noci se ukázalo, že mnou háčkované vlňáky celkem drží, předminulou noc mi totálně protekly longiesky, tak jsem teď pod ně dala ten můj výtvor a longiesky byly ráno úplně suché. Jen jsem teda neodhadla velikost a reprezentativní výtvor to fakt není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
18.2.11 20:20

jo na aukru jsem je koupila na doporučení jedné z vás za 100

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
18.2.11 20:22

gladys a jak máš staré dítko? já bych totiž asi uhnala babičku aby mi vlnáky upletla pro Michalu v noci čurá do pleny a přes den když spí též a kolikrát se mi prodojí a kouká na mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
18.2.11 20:32

holky nemáte někoho, kdo shání kočárek? Není můj, můj mi kyksl ,ale tenhle pro mne zatím nemá cenu

http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.2.11 20:40

mofiz, 22m. Jako poslední dobou fakt dosahujeme kulminačního bodu, kdy se mi pročurá kde čím :zed: Ono je to taky tím, že večer má často polívku, pak se napije, pak ještě má občas mlíko, no pak ta plína má vypadat :roll: Já mám v těch vlňácích ještě dvě vlněné vkládačky (jednu vlastnoruční, jednu plstěnou od igulee). Pod tím toho bumhuggera a v něm 3ks bambusových vkládaček. Akorát si myslím, že pokud není dítko zvyklé spát v objemnější látkovce, tak ve 2 letech už může mít celkem námitky :lol: Teď má na prdeli fakt balík, že sotva chodí, v létě měl jeden bambusový čtverec a jednu vkládačku a vlňáky a plína byla ráno jen zavlhlá :zed:
Háčkovala jsem z merina vlny bez superwash úpravy, se superwashem to většinou moc nefunguje, vlákno je tou úpravou jakoby uhlazené a nechytá lanolin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
18.2.11 20:42

gladys aha tak to je o 2 měsíce mladší než Míša té měním za noc dvakrát plenu ona pije jak divá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
18.2.11 21:20
mofiz píše:
holky nemáte někoho, kdo shání kočárek? Není můj, můj mi kyksl ,ale tenhle pro mne zatím nemá cenuhttp://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…

Ten samý mám taky. :-D Akorát v jiné barevné kombinaci.

A ještě navíc osobní odběr v mém rodném městě (a Praha to není).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
18.2.11 21:34
Flyingfrog píše:
mofiz píše:
holky nemáte někoho, kdo shání kočárek? Není můj, můj mi kyksl ,ale tenhle pro mne zatím nemá cenuhttp://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…

Ten samý mám taky. :-D Akorát v jiné barevné kombinaci.

A ještě navíc osobní odběr v mém rodném městě (a Praha to není).

a sji s ním spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí