Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:Katy2 píše:
Jo jo to vím, že musí hodně pít, naštěstí neprotestuje a čaj po lžičkách ochotně bere, s mlíkem se dostaneme na téměř litr a půl za den, dr. říkala že ten 1,2l by vypít měla.Tak to je dobrý, šikulka
Pokusím se odlehčit téma - jaké pleny jsi používala v nemocnici?
Hnusky......přeci jen v nemocnici není možnost si prát své plíny a navíc jsem měla myšlenky fakt uplně někde jinde, Eli na kapačce, tak že stále jí hlídat, aby si náhodou kanylu nevyrvala a nemuseli přepichovat.
Katy2 píše:Brunifid píše:Hnusky......přeci jen v nemocnici není možnost si prát své plíny a navíc jsem měla myšlenky fakt uplně někde jinde, Eli na kapačce, tak že stále jí hlídat, aby si náhodou kanylu nevyrvala a nemuseli přepichovat.Katy2 píše:
Jo jo to vím, že musí hodně pít, naštěstí neprotestuje a čaj po lžičkách ochotně bere, s mlíkem se dostaneme na téměř litr a půl za den, dr. říkala že ten 1,2l by vypít měla.Tak to je dobrý, šikulka
Aspoň slzička Ti ale mohla ukápnout, to by od Tebe bylo slušné! ![]()
Holky, co máte ty Bum Hugger (asho?), dává se na ten fleec dovnitř separačka?
Katy trochu se vzpamatuje z té nemocnice a bude pít. Dej jí chvilku času. Hlavní je, že do ní dostaneš aspoň nějaké tekutiny ![]()
asha píše:jirina84 píše:Mam biofrote, pro maly mimino jsou desne velky, pouzivali jsme je misto decky na kycle
Ahoj zeptám se, možná další hloupý dotaz![]()
, ale než případně koupit něco co neni dobré plenky Popolini z biobavlny (jednovelikostní), používáte?? Děkuju
Rada je moc nemam, velky objem a mensi savost nez treba u bambusu. Mensi a taky jednovelikostni bavlneny jsou treba od Haipa Daipa Pastelka.
Děkuju mrknu po nich, i když já už mám trošku větší dítě, ale jsou v plánu i pro druhý tak aby mi z nich nevypadlo
![]()
M-a-j-a píše:
Katy trochu se vzpamatuje z té nemocnice a bude pít. Dej jí chvilku času. Hlavní je, že do ní dostaneš aspoň nějaké tekutiny
Hmm tak teda nevím, před chvíli vyhodila ATB a pak už nechtěla ani mlíko. ![]()
Flyingfrog píše:
Holky, co máte ty Bum Hugger (asho?), dává se na ten fleec dovnitř separačka?
no muzes a nemusis…
asho: Já ji tam dala a přišlo mi, že to měla akorát zbytečně mokré, tak se na to vyprdnu. Beztak kadí celkem málo. I když minule zrovna v noci. ![]()
Katy2 píše:M-a-j-a píše:Hmm tak teda nevím, před chvíli vyhodila ATB a pak už nechtěla ani mlíko.
Katy trochu se vzpamatuje z té nemocnice a bude pít. Dej jí chvilku času. Hlavní je, že do ní dostaneš aspoň nějaké tekutiny
Chjo, to s tebou citim, B. mi vyflusnul Nurofen, takze dostal podle oka… topi furt. ![]()
Flyingfrog píše:
asho: Já ji tam dala a přišlo mi, že to měla akorát zbytečně mokré, tak se na to vyprdnu. Beztak kadí celkem málo. I když minule zrovna v noci.
Ja ji davam, jen kdyz ocekavam srajdu…
ahoj Katy, jsem ráda že už jste doma a je Eli lépe, držím palečky s pitím ![]()
Tak mě napadá, jak by vypadala plenka z takovýho malovanýho trička… Ono by tam šlo udělat nápisy, obrázky… mohla by to být docela bomba. Třeba mít na prdelce Míša, Honzík nebo nakreslené sluníčko… Co myslíte???
Ale aspoń mám doma PUL s vyšíváním
Používám je teda minimálně, jen občas Tobíkovi na noc, když dojdou itti bitti. Do nich kikko bambusku. Mám pocit, že ty neprotekly nikdy. MAjí dost těsné gumičky, ale neškrtí.
Katy, tak hlavně že jste jeli na tu pohotovost a že se to zaléčilo, zánět ledvin je hnus, měla jsem
Někde jsem četla, že pokud se podaří vydržet rok bez recidivy zánětu ledvin a močáku, tak pak klesá riziko opakování na minimum, takže rok jí rozmazluj a zchoulostivuj a cpi do ní tekutin, co se vejde, mě stačilo pak jeden den zapomenout pít a už mě pálilo čurání ![]()
hambáč, separačku jsem teď dávala, kadil v noci a docela nálože, tak abych tu likvidaci měla jednodušší, teď tam má spíš už jen rozpláclý tuhý bobky, když kadí, tak už separačku nedávám
holky tak jsem štastná jak blecha koupila jsem si jedny fleecáčky po někom a s radostí je šoupla na Michalu jen pro zvědavost jak to vypadá
Tak to je dobrý, šikulka