Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
asha píše:
Teda to je na masli, B. furt srajdi, tak jsem mu soupla Smectu..a vyblil ji i s veceri. Snedl jen par soust za cely den a ve finale tohleA je to jen ze Smecty, jinak nezvraci. Tak budu prebalovat i v noci po hodine
Tyna snedla rano kousek babovky a od ty doby nic, jen pospava…
A DH se vraci z prace prave ted
To máš teda veselý.
Tak držím palce, at to zvládneš a at je dětem brzy líp.
Achdarek píše:asha píše:To máš teda veselý.
Teda to je na masli, B. furt srajdi, tak jsem mu soupla Smectu..a vyblil ji i s veceri. Snedl jen par soust za cely den a ve finale tohleA je to jen ze Smecty, jinak nezvraci. Tak budu prebalovat i v noci po hodine
Tyna snedla rano kousek babovky a od ty doby nic, jen pospava…
A DH se vraci z prace prave tedTak držím palce, at to zvládneš a at je dětem brzy líp.
Dik,snad to v noci nebude tak zly, ale ma jen vicevrstevnou ve vazacce, takze budu muset prebalit tak jak tak…
Příspěvek upraven 19.02.11 v 20:57
Barbulka píše:
asha a kolik dáváš zhruba kapiček ? dík za tip
No ruzne, vetsinou jak to vyjde, nekdy to kape docela divoce
Tak 4-6.
já mám zrovna tea tre objednaný , tak snad v týdnu dorazí
držím s prďolkama palce ![]()
ahoj!
já mám roan maritu a chystám se koupit golfky cybex callisto - máte některá?
Katy, vítejte doma! a mám už to máslo! jen jsem teď na týden u mamky, tak holt budeš muset počkat ![]()
holky, mě teď neluše blije extraligu - fakt hází šavle do dálky a začla kadit každý den - dřív to bylo tak jednou za týden. tak doufám, že to nemá souvislost s tím, jak se teď láduju pořád pribiňákama
fly, poradíš? ty máš určitě načteno!
jo a taky mi pořád kašle…
zdravím holky, dvojky se učí stoupat a poznávat svět, takže vůbec nestíhám, ale konečně chápu, na co slouží separačky
a s jejich hbitostí momentálně užívám přes den pulky s čtvercem na rovno
holky teď jsem něco řešila v jiné diskusi a potřebuji se dozvědět -jsem prase
, když dítku, které je v bavlně, jen se počurá a dávám novou bavlnu, neumyju prdelku a pipi/pindíka vodou či neotřu? ![]()
Boriska píše:
zdravím holky, dvojky se učí stoupat a poznávat svět, takže vůbec nestíhám, ale konečně chápu, na co slouží separačkya s jejich hbitostí momentálně užívám přes den pulky s čtvercem na rovnoholky teď jsem něco řešila v jiné diskusi a potřebuji se dozvědět -jsem prase
, když dítku, které je v bavlně, jen se počurá a dávám novou bavlnu, neumyju prdelku a pipi/pindíka vodou či neotřu?
To nevim
Ja vzdycky utirala…pouzivam teda Babylove sensitive, zadnou vodu, a pak musim maznout olejem, jinak je jak pavian.
Borisko nekdy otru namocenym hadrikem,ale ne pokazdy..casteji spis prebaluju z pliny do pliny…podle casu ![]()
mě by se tááák líbila ta proužkovaná modrá anavka a nikde ji nemají ![]()
Mahja píše:
Ahoj Katy, tak co Eli, je to lepší?Koukněte na tu plenku
Mahjo pěkné plena.
Eliška spíš horší než lepší, vidím to blbě, asi pojedeme zpět do nemocnice. ![]()
Mahja píše:
Ahoj Katy, tak co Eli, je to lepší?Koukněte na tu plenku
Jééé co je to zač? Tak je dobrá ![]()
Katy: Jak horší? Furt horečky? ![]()