Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Můj bobek je zatím plně kojený (3 měsíce) a najednou začal vytvářet smradlavé nálože. Teda ne zas tak moc, ale už to začíná být cítit. Stalo se vám to taky??? Nemám pocit, že bych jedla tak moc něco jiného než předtím.
Ad separačky. Fakt mi přijou nejlepší popoliny. Ale záchod mám daleko a tak to vyhazuju do koše spolu s jednorázovkama na noc. Z rekonstrukce nám zbyl kýbl od keraštuku a fakt dobře těsní.
ji narazila jsem na dobré stránky s malovanýma tričkama, hevábím (šátky, šály, šaty…) všechno originály a navíc je to teď na požádání se slevou když napíšete = neplatí internetové ceny, ale budou nižší. http://marfoj.cz/…p/uvod-obsah
Tak mě napadá, jak by vypadala plenka z takovýho malovanýho trička… Ono by tam šlo udělat nápisy, obrázky… mohla by to být docela bomba. Třeba mít na prdelce Míša, Honzík nebo nakreslené sluníčko… Co myslíte???
Sufik píše:Tak mě napadá, jak by vypadala plenka z takovýho malovanýho trička… Ono by tam šlo udělat nápisy, obrázky… mohla by to být docela bomba. Třeba mít na prdelce Míša, Honzík nebo nakreslené sluníčko… Co myslíte???
Taky jsem nad tím uvažovala ![]()
Ahoj holky, hlásím že jsme doma, dnes jsem dr. ukecala aby nás pustila domů, povedlo se. ![]()
Jinak určitě víte, že ELiška má nakonec zánět ledvin, užívá ATB, první tři dny byla jen na kapačkách, teď už do ní dostanu mlíko a čaj jen po lžičkách, ale neprotestuje. V úterý náš čeká ještě vyšetření, pak každý měsíc kontrola moči, no a při teplotách kontorly moči automaticky, stejně tak CRP.
Máme zakázáno na půl roku bazén a koupání, měla by se jen sprchovat.
Katy2 píše:
Ahoj holky, hlásím že jsme doma, dnes jsem dr. ukecala aby nás pustila domů, povedlo se.
Jinak určitě víte, že ELiška má nakonec zánět ledvin, užívá ATB, první tři dny byla jen na kapačkách, teď už do ní dostanu mlíko a čaj jen po lžičkách, ale neprotestuje. V úterý náš čeká ještě vyšetření, pak každý měsíc kontrola moči, no a při teplotách kontorly moči automaticky, stejně tak CRP.
a vi se z ceho to ma? Hlavne ze uz je lepsi!!
Katy2 píše:
Ahoj holky, hlásím že jsme doma, dnes jsem dr. ukecala aby nás pustila domů, povedlo se.
KAty to je super, že jste doma
Snad už bude malá v pořádku. Vím jak trpěla moje ségra. Trvalo to sice dlouho než se úplně uzdravila, ale te´d už nemá vůbec žádné problémy.
Je super, že už začíná pít
![]()
careynka píše:Katy2 píše:a vi se z ceho to ma? Hlavne ze uz je lepsi!!
To neví nikdo, ptala jsem se přimáře, může to být ze zažívacího traktu, nebo někde chytla nějakou bakterii, prochladnutí a nebo taky z bazénu, prostě jakkoliv k tomu mohla příjít.
Jo holky líp jí teda už je, jen prostě nechce pořád pít, čaj bere jen po lžičkách, doufám že ještě někdy začne pít. ![]()
Katy2 píše:
Jo holky líp jí teda už je, jen prostě nechce pořád pít, čaj bere jen po lžičkách, doufám že ještě někdy začne pít.
Na ledviny by pít měla, ale to asi víš.
Jedna ségra to měla taky, taky jako malá. A nějak se jí to vrací
Já to měla taky, ale až někdy ve dvaceti a jednou se mi vrátil zánět močáku. Ale někdo na to holt trpí.
Tak snad to nebude váš případ.
Brunifid píše:Katy2 píše:Na ledviny by pít měla, ale to asi víš.
Jo holky líp jí teda už je, jen prostě nechce pořád pít, čaj bere jen po lžičkách, doufám že ještě někdy začne pít.
Jedna ségra to měla taky, taky jako malá. A nějak se jí to vracíJá to měla taky, ale až někdy ve dvaceti a jednou se mi vrátil zánět močáku. Ale někdo na to holt trpí.
Tak snad to nebude váš případ.
Jo jo to vím, že musí hodně pít, naštěstí neprotestuje a čaj po lžičkách ochotně bere, s mlíkem se dostaneme na téměř litr a půl za den, dr. říkala že ten 1,2l by vypít měla.