Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2762
18.2.11 15:01

chci se zeptat :mrgreen: dá se sehnat lastin i někde jinde než na šijem dětem ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
18.2.11 15:09

Co tyhle rady ?
Začala jsem číst tu Wordovskou přílohu přijde mi to rozumné.

• Citovat
  • Upravit
2762
18.2.11 15:11

podle toho jsem zaváděla příkrmy já a nakonec jsem to vytiskla i kamarádkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
18.2.11 15:16
Barbulka píše:
podle toho jsem zaváděla příkrmy já a nakonec jsem to vytiskla i kamarádkám :mrgreen:

Fakt? Tak super, taktéž vytisknu a viditelně uložím :palec:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
18.2.11 15:25

A píšou tam: „Pokud kojené i nekojené dítě dobře prospívá, začněte v ukončených šesti měsících. Když dítě projevuje velkou touhu po jídle (natahuje se po něm, dává hlasitě najevo, že chce také ochutnat) je možné začít o pár dní dříve, nejvíce však o týden či dva
Když se mi sápe po lahvovém Birelu, projevuje po něm velkou touhu a dává hlasitě najevo, že chce také ochutnat - mám jí to dát? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2762
18.2.11 15:27

Bruni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teď jsi mě dostala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
18.2.11 15:29
Barbulka píše:
Bruni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teď jsi mě dostala :-D

Já to tam v těch tabulkách totiž nenašla, tak se zeptám, že jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
18.2.11 15:30
Brunifid píše:
Co tyhle rady ?

Jj, tam to maji udelany hezky. Ja dala prvni mrkev, pak ty 4denni odstupy, za mesic ovoce a za dalsi mesic maso. Ale u B. to bylo uplne jinak :mrgreen: Ten zacal jist jako uplne prvni kukuricny krupky :mrgreen:
A taky jsem nekde cetla zajimavy zpusob, dat diteti na kousky nakrajenou varenou zeleninu a at si vezme, co chce. Jsou deti, ktery tu kasovitou vec nechteji. Tak to bylo v podstate u nas, my se pres kousky dostali az k matlanici ve sklenicce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
18.2.11 15:31
Brunifid píše:
A píšou tam: „Pokud kojené i nekojené dítě dobře prospívá, začněte v ukončených šesti měsících. Když dítě projevuje velkou touhu po jídle (natahuje se po něm, dává hlasitě najevo, že chce také ochutnat) je možné začít o pár dní dříve, nejvíce však o týden či dva
Když se mi sápe po lahvovém Birelu, projevuje po něm velkou touhu a dává hlasitě najevo, že chce také ochutnat - mám jí to dát? :mrgreen:

Bruni :palec: aspoň víš, že nebude alkoholik, když je to jenom po birelu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.2.11 15:31
Brunifid píše:
Když se mi sápe po lahvovém Birelu, projevuje po něm velkou touhu a dává hlasitě najevo, že chce také ochutnat - mám jí to dát? :mrgreen:

Tak jedine si nalepit etiketu na prso :mrgreen: Nebo na flasku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.2.11 15:33

A ja jsem musela Benovi lupnout Nurak, ma 39,6 a je fakt protivny…ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.2.11 15:55
asha píše:
A ja jsem musela Benovi lupnout Nurak, ma 39,6 a je fakt protivny…ach jo.

Asho brzo bude lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.2.11 15:58

A jak jsme tu minule debatovaly o bio zeleine apod…tak ja odpurce sklenicek jsem jich uz asi 10 koupila :roll: a zacnu teda s nima a pak budu kombinovat s varenou bio zeleninou…to treti dite si musime poridit urcite,protoze to uz ze me bude matka MACHR :mrgreen: jak budu nabouchana informacema :lol: a zkusenostma :mrgreen:
Ale nekdy si rikam chudak prvni,tam sem udelala tooolik chyb :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
18.2.11 16:05
asha píše:
Brunifid píše:
Co tyhle rady ?
Jj, tam to maji udelany hezky. Ja dala prvni mrkev, pak ty 4denni odstupy, za mesic ovoce a za dalsi mesic maso. Ale u B. to bylo uplne jinak :mrgreen: Ten zacal jist jako uplne prvni kukuricny krupky :mrgreen:
A taky jsem nekde cetla zajimavy zpusob, dat diteti na kousky nakrajenou varenou zeleninu a at si vezme, co chce. Jsou deti, ktery tu kasovitou vec nechteji. Tak to bylo v podstate u nas, my se pres kousky dostali az k matlanici ve sklenicce :mrgreen:

Taky jsem se tím řídila. Tobík i Poli se po jídlu sápaly, takže jsem neměla problém. Jen teda bych nezačínala mrkví. Tobík měl po ní šílenou zácpu. ZAčla jsem bramborama, pak cuketa a pak terpve trošku mrkve. Oběma doteď vařená mrkev způsobuje pěknou zácpu.

Ty celý kousky je „Baby Led Weaning“. Kdysi sem Nena dávala odkaz. Tady je o tom diskuse
Já to v praxi docela aplikovala, ne teda na 100%, ale děti se krmily sami rukama. Něco jsem do nic nacpala lžičkou. Ale třeba brambory dostaly na kousky a žužlaly. Dělala jsem to tak u obou aniž bych věděla, že je to nějaká metoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.2.11 16:05
Mirii píše:
A jak jsme tu minule debatovaly o bio zeleine apod…tak ja odpurce sklenicek jsem jich uz asi 10 koupila :roll: a zacnu teda s nima a pak budu kombinovat s varenou bio zeleninou…to treti dite si musime poridit urcite,protoze to uz ze me bude matka MACHR :mrgreen: jak budu nabouchana informacema :lol: a zkusenostma :mrgreen:
Ale nekdy si rikam chudak prvni,tam sem udelala tooolik chyb :zed:

No hele..pri prvnim se ucis, pri druhym to delas a pri tretim na to kasles :mrgreen:
Na vsechno teda neee, to zas neeee :mrgreen:

Příspěvek upraven 18.02.11 v 16:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky