Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ankasz píše:Katy2 píše:Katy a můžu se zeptat z kterého města jsi?Achdarek píše:Já Eli kupuji Bebu v Polsku, máme to do Polska cca 18km, tak že tam vždy zajedu, vezmu naftu, stavím se do Kauflandu a koupím Bebu Pro 600g za cca 150kč, tak že mě to vyjde levněji i než Babylove.zuzanecka81 píše:POli dávám UM Babylove a snáší to bez problémů. Dost jedla i jejich kaše. Já mám obecně babylove ráda.
mě právě zaujala u toho babylove cena a hlavně teda já ty jejich výrobky vcelku dost a spokojeně používám
Já jsem okr. Frýdek-Místek, tak že do Polského Těšína to máme kousek. ![]()
Brunifid píše:Flyingfrog píše:
Ty máš fakt akční dítě.Ta moje je neskutečně lenošná a to je o fousík starší.
Jen leží a hraje si s tím, co podám a nebo je na břiše a hraje si s tím, co neodhodí případně rozebírá puzzle. Ale sudy? To neznám.
Faaaakt? Já myslela, že je to vývojové stadium a že to mají všichni, takže ZAS mám něco extra, koukám
Čtyři patra bez výtahu, to mám za sebou taky a děkuju pěkně. Nastěhovat tam ledničku byla fakt prdel, kočárek bych asi měla ve sklepě nebo nevím kde, čtyři tašky s nákupem vyrvat do schodů pocuc, s dítětem v náručí by to bylo vůbec žrádloHa ha, hrát si s tím, co podám - to jo, tak minutu a pak už se zas koulí pro něco dalšího
No může to být vývojové stádium, ale rozhodně ne u mojí Stely.
Ale ona si dlouho vystačí se špendlíkem, se světluškou Freddiem, pak s chrastítkem se zrcátkem, s céčkama. ![]()
Já mám kočár ve sklepě, na tomhle bytě jediná výhoda, nemá kóji jako ostatní, ale sklep cca 1,20m na 2,2m. Ale tahám se do sklepa s autosedačkou a dítě v tom, přeinstaluju dítě do kočáru, vyvezu po nájezdu a pak nazpět opačné pořadí.
Každopádně teď bude nosítko, tak ji spíš začnu dávat do nosítka alespoň na cestu do/ze sklepa.
Ona totiž v nosítku chrupe a nemele se chlapovi, mně se mele v šátku i v nosítku, chuděrce jí tam vadí ten můj hrudník.
![]()
A jelikož šli ven před hodinou a stále nejsou doma, tak asi madam pěkně spí. Mnoooo, jsem zvědavá, jak se stihnu od osmi učit, na spánek v 19h to vypadat nebude.
Fly u nas se taky nepretaci… mela stadium kdy najednou misto na brise, lezela na zadech pul metru jinde… to preslo… ted si lebedi na zadech a zuzla nozicky, pak na bricho a tak se vetsinou tak po 10minutach vzteka a dela ze nevi jak se dostat na zada
nekdy teda pakarna, zvlast kdyz ji clovek na ty zada da a ona to hnedka zase lupne na bricho a hystericky rve ![]()
Fly: Tak se Stela začne kutálet za chvíli, tu radost Ti jistě neudělá, aby Tě o to ošidila ![]()
No jo, to bych asi nosila častěji. Kočárek mám ve vstupu, všechno je v baráku jednodušší, já vím, o čem píšeš, jsem to zažila a s děckem jsem si to právě ani nechtěla představovat ![]()
Achdarek píše:zuzanecka81 píše:kolik vlastně to babylove um stojí?UM 2 600g 129 Kč, UM 3 500g 129 kč.
díky! ![]()
lenholka píše:
Fly u nas se taky nepretaci… mela stadium kdy najednou misto na brise, lezela na zadech pul metru jinde… to preslo… ted si lebedi na zadech a zuzla nozicky, pak na bricho a tak se vetsinou tak po 10minutach vzteka a dela ze nevi jak se dostat na zadanekdy teda pakarna, zvlast kdyz ji clovek na ty zada da a ona to hnedka zase lupne na bricho a hystericky rve
Tohle přesně dělá Amálka. Někdy už mi z toho jde hlava kolem ![]()
Fly a co zkracuješ
..Nebyla jsem tu od dopoledne, tak se nechytám
..
Jéé tak už to chápu jak myslíš to zkracování
..
Zdedry používám hlavně tablety - dají se i dobře půlit, takže půlku dám do předpírky a tabletu rozdrtím v ruce a dám do násypky na praní, ale prášek poslouží stejně..Jinak vše od Dedry pere stejně - mám ten pocit..Jen prostě mám averzi na gely (to ale od všech značek), takže gely používám jen na barevné a na bílé jen prášek a tablety.
Příspěvek upraven 11.03.11 v 18:41
Katy2 píše:ankasz píše:Já jsem okr. Frýdek-Místek, tak že do Polského Těšína to máme kousek.Katy2 píše:Katy a můžu se zeptat z kterého města jsi?Achdarek píše:Já Eli kupuji Bebu v Polsku, máme to do Polska cca 18km, tak že tam vždy zajedu, vezmu naftu, stavím se do Kauflandu a koupím Bebu Pro 600g za cca 150kč, tak že mě to vyjde levněji i než Babylove.zuzanecka81 píše:POli dávám UM Babylove a snáší to bez problémů. Dost jedla i jejich kaše. Já mám obecně babylove ráda.
mě právě zaujala u toho babylove cena a hlavně teda já ty jejich výrobky vcelku dost a spokojeně používám
My jedeme do Polska zítra ráno, došel nám Nutrilon, tak děláme taky výjezd, tam je tak o stovku levnější, než u nás.
M-a-j-a píše:lenholka píše:Tohle přesně dělá Amálka. Někdy už mi z toho jde hlava kolem
Fly u nas se taky nepretaci… mela stadium kdy najednou misto na brise, lezela na zadech pul metru jinde… to preslo… ted si lebedi na zadech a zuzla nozicky, pak na bricho a tak se vetsinou tak po 10minutach vzteka a dela ze nevi jak se dostat na zadanekdy teda pakarna, zvlast kdyz ji clovek na ty zada da a ona to hnedka zase lupne na bricho a hystericky rve
neluše tohle dělá právě teď… jsem jí nechala tatínkovi, ať jí obrací zpátky ![]()
Flyingfrog píše:
Já číhám na anavy pořád, včera jsem dumala, zda kliknout na kočku a myš druhé jakosti nebo ne, nakonec někdo rozhodl za mě.
a kde byla kočka a myš? tu jsem chtěěěělá!!! ![]()
Mahja píše:Katy2 píše:My jedeme do Polska zítra ráno, došel nám Nutrilon, tak děláme taky výjezd, tam je tak o stovku levnější, než u nás.ankasz píše:Já jsem okr. Frýdek-Místek, tak že do Polského Těšína to máme kousek.Katy2 píše:Katy a můžu se zeptat z kterého města jsi?Achdarek píše:Já Eli kupuji Bebu v Polsku, máme to do Polska cca 18km, tak že tam vždy zajedu, vezmu naftu, stavím se do Kauflandu a koupím Bebu Pro 600g za cca 150kč, tak že mě to vyjde levněji i než Babylove.zuzanecka81 píše:POli dávám UM Babylove a snáší to bez problémů. Dost jedla i jejich kaše. Já mám obecně babylove ráda.
Jéééééééééééé Maruš a mohla by jsi mi přibrat Bebu Pro3, tak 3 krabice 350g?
zuzanecka81 píše:M-a-j-a píše:neluše tohle dělá právě teď… jsem jí nechala tatínkovi, ať jí obrací zpátkylenholka píše:Tohle přesně dělá Amálka. Někdy už mi z toho jde hlava kolem
Zuzi když je tatínek doma, tak to má taky za úkol ![]()
zelazuzu píše:
Fly a co zkracuješ..Nebyla jsem tu od dopoledne, tak se nechytám
Tvůj nick.
Píšu Zuzu místo zelazuzu. ![]()
Zuzko: Kočka a myš včera večer na anavy, jako druhá jakost, plus tam byly muchomůrky a ještě stále je shady a trucks. ![]()
Katy: Jsem zapomněla odpovědět na ty fleecáky… Já právě myslela, že pak mýdlo ten fleec ničí, tak proto jsem psala, že jedny obětuju.
No ale je fakt, že pokaděnost taky lehce mydlím. Tak já fakt jedny asi pořádně zmydlím.
Flyingfrog píše:zelazuzu píše:
Fly a co zkracuješ..Nebyla jsem tu od dopoledne, tak se nechytám
Tvůj nick.
Zuzko: Kočka a myš včera večer na anavy, jako druhá jakost, plus tam byly muchomůrky a ještě stále je shady a trucks.Píšu Zuzu místo zelazuzu.
jj už mi to došlo ![]()
Z dedry používám hlavně tablety – dají se i dobře půlit, takže půlku dám do předpírky a tabletu rozdrtím v ruce a dám do násypky na praní, ale prášek poslouží stejně..Jinak vše od Dedry pere stejně – mám ten pocit..Jen prostě mám averzi na gely (to ale od všech značek), takže gely používám jen na barevné a na bílé jen prášek a tablety.