Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
11.3.11 17:32
ankasz píše:
Katy2 píše:
Achdarek píše:
zuzanecka81 píše:
mě právě zaujala u toho babylove cena a hlavně teda já ty jejich výrobky vcelku dost a spokojeně používám :think:
POli dávám UM Babylove a snáší to bez problémů. Dost jedla i jejich kaše. Já mám obecně babylove ráda.
Já Eli kupuji Bebu v Polsku, máme to do Polska cca 18km, tak že tam vždy zajedu, vezmu naftu, stavím se do Kauflandu a koupím Bebu Pro 600g za cca 150kč, tak že mě to vyjde levněji i než Babylove. :mrgreen:
Katy a můžu se zeptat z kterého města jsi?

Já jsem okr. Frýdek-Místek, tak že do Polského Těšína to máme kousek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
11.3.11 17:42
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
Ty máš fakt akční dítě. :-) Ta moje je neskutečně lenošná a to je o fousík starší. 8-o Jen leží a hraje si s tím, co podám a nebo je na břiše a hraje si s tím, co neodhodí případně rozebírá puzzle. Ale sudy? To neznám.

Faaaakt? Já myslela, že je to vývojové stadium a že to mají všichni, takže ZAS mám něco extra, koukám :mrgreen: Ha ha, hrát si s tím, co podám - to jo, tak minutu a pak už se zas koulí pro něco dalšího :mrgreen:

Čtyři patra bez výtahu, to mám za sebou taky a děkuju pěkně. Nastěhovat tam ledničku byla fakt prdel, kočárek bych asi měla ve sklepě nebo nevím kde, čtyři tašky s nákupem vyrvat do schodů pocuc, s dítětem v náručí by to bylo vůbec žrádlo :zed:

No může to být vývojové stádium, ale rozhodně ne u mojí Stely. :-) Ale ona si dlouho vystačí se špendlíkem, se světluškou Freddiem, pak s chrastítkem se zrcátkem, s céčkama. :-)

Já mám kočár ve sklepě, na tomhle bytě jediná výhoda, nemá kóji jako ostatní, ale sklep cca 1,20m na 2,2m. Ale tahám se do sklepa s autosedačkou a dítě v tom, přeinstaluju dítě do kočáru, vyvezu po nájezdu a pak nazpět opačné pořadí. :zed: Každopádně teď bude nosítko, tak ji spíš začnu dávat do nosítka alespoň na cestu do/ze sklepa.

Ona totiž v nosítku chrupe a nemele se chlapovi, mně se mele v šátku i v nosítku, chuděrce jí tam vadí ten můj hrudník. :zed: :mrgreen:
A jelikož šli ven před hodinou a stále nejsou doma, tak asi madam pěkně spí. Mnoooo, jsem zvědavá, jak se stihnu od osmi učit, na spánek v 19h to vypadat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
11.3.11 17:48

Fly u nas se taky nepretaci… mela stadium kdy najednou misto na brise, lezela na zadech pul metru jinde… to preslo… ted si lebedi na zadech a zuzla nozicky, pak na bricho a tak se vetsinou tak po 10minutach vzteka a dela ze nevi jak se dostat na zada :mrgreen: nekdy teda pakarna, zvlast kdyz ji clovek na ty zada da a ona to hnedka zase lupne na bricho a hystericky rve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.3.11 17:50

Fly: Tak se Stela začne kutálet za chvíli, tu radost Ti jistě neudělá, aby Tě o to ošidila :mrgreen:
No jo, to bych asi nosila častěji. Kočárek mám ve vstupu, všechno je v baráku jednodušší, já vím, o čem píšeš, jsem to zažila a s děckem jsem si to právě ani nechtěla představovat :zed:

• Citovat
  • Upravit
5393
11.3.11 17:58
Achdarek píše:
zuzanecka81 píše:kolik vlastně to babylove um stojí? :think:
UM 2 600g 129 Kč, UM 3 500g 129 kč.

díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
11.3.11 18:25
lenholka píše:
Fly u nas se taky nepretaci… mela stadium kdy najednou misto na brise, lezela na zadech pul metru jinde… to preslo… ted si lebedi na zadech a zuzla nozicky, pak na bricho a tak se vetsinou tak po 10minutach vzteka a dela ze nevi jak se dostat na zada :mrgreen: nekdy teda pakarna, zvlast kdyz ji clovek na ty zada da a ona to hnedka zase lupne na bricho a hystericky rve :zed:

Tohle přesně dělá Amálka. Někdy už mi z toho jde hlava kolem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
11.3.11 18:29

Fly a co zkracuješ :mrgreen: ..Nebyla jsem tu od dopoledne, tak se nechytám :-)..

Jéé tak už to chápu jak myslíš to zkracování :-))..

Zdedry používám hlavně tablety - dají se i dobře půlit, takže půlku dám do předpírky a tabletu rozdrtím v ruce a dám do násypky na praní, ale prášek poslouží stejně..Jinak vše od Dedry pere stejně - mám ten pocit..Jen prostě mám averzi na gely (to ale od všech značek), takže gely používám jen na barevné a na bílé jen prášek a tablety.

Příspěvek upraven 11.03.11 v 18:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
11.3.11 18:31
Katy2 píše:
ankasz píše:
Katy2 píše:
Achdarek píše:
zuzanecka81 píše:
mě právě zaujala u toho babylove cena a hlavně teda já ty jejich výrobky vcelku dost a spokojeně používám :think:
POli dávám UM Babylove a snáší to bez problémů. Dost jedla i jejich kaše. Já mám obecně babylove ráda.
Já Eli kupuji Bebu v Polsku, máme to do Polska cca 18km, tak že tam vždy zajedu, vezmu naftu, stavím se do Kauflandu a koupím Bebu Pro 600g za cca 150kč, tak že mě to vyjde levněji i než Babylove. :mrgreen:
Já jsem okr. Frýdek-Místek, tak že do Polského Těšína to máme kousek. :mrgreen:

My jedeme do Polska zítra ráno, došel nám Nutrilon, tak děláme taky výjezd, tam je tak o stovku levnější, než u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
11.3.11 18:33
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
Fly u nas se taky nepretaci… mela stadium kdy najednou misto na brise, lezela na zadech pul metru jinde… to preslo… ted si lebedi na zadech a zuzla nozicky, pak na bricho a tak se vetsinou tak po 10minutach vzteka a dela ze nevi jak se dostat na zada :mrgreen: nekdy teda pakarna, zvlast kdyz ji clovek na ty zada da a ona to hnedka zase lupne na bricho a hystericky rve :zed:
Tohle přesně dělá Amálka. Někdy už mi z toho jde hlava kolem :roll:

neluše tohle dělá právě teď… jsem jí nechala tatínkovi, ať jí obrací zpátky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
11.3.11 18:34
Flyingfrog píše:
Já číhám na anavy pořád, včera jsem dumala, zda kliknout na kočku a myš druhé jakosti nebo ne, nakonec někdo rozhodl za mě. :mrgreen:

a kde byla kočka a myš? tu jsem chtěěěělá!!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
Mahja píše:
Katy2 píše:
ankasz píše:
Katy2 píše:
Achdarek píše:
zuzanecka81 píše:
Já jsem okr. Frýdek-Místek, tak že do Polského Těšína to máme kousek. :mrgreen:
My jedeme do Polska zítra ráno, došel nám Nutrilon, tak děláme taky výjezd, tam je tak o stovku levnější, než u nás.

Jéééééééééééé Maruš a mohla by jsi mi přibrat Bebu Pro3, tak 3 krabice 350g?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
zuzanecka81 píše:
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
Tohle přesně dělá Amálka. Někdy už mi z toho jde hlava kolem :roll:
neluše tohle dělá právě teď… jsem jí nechala tatínkovi, ať jí obrací zpátky :mrgreen:

Zuzi když je tatínek doma, tak to má taky za úkol :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
11.3.11 18:40
zelazuzu píše:
Fly a co zkracuješ :mrgreen: ..Nebyla jsem tu od dopoledne, tak se nechytám :-)

Tvůj nick. :-) Píšu Zuzu místo zelazuzu. :-)

Zuzko: Kočka a myš včera večer na anavy, jako druhá jakost, plus tam byly muchomůrky a ještě stále je shady a trucks. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
11.3.11 18:41

Katy: Jsem zapomněla odpovědět na ty fleecáky… Já právě myslela, že pak mýdlo ten fleec ničí, tak proto jsem psala, že jedny obětuju. :-) No ale je fakt, že pokaděnost taky lehce mydlím. Tak já fakt jedny asi pořádně zmydlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
11.3.11 18:45
Flyingfrog píše:
zelazuzu píše:
Fly a co zkracuješ :mrgreen: ..Nebyla jsem tu od dopoledne, tak se nechytám :-)

Tvůj nick. :-) Píšu Zuzu místo zelazuzu. :-)

Zuzko: Kočka a myš včera večer na anavy, jako druhá jakost, plus tam byly muchomůrky a ještě stále je shady a trucks. :-)

jj už mi to došlo :lol:

Z dedry používám hlavně tablety – dají se i dobře půlit, takže půlku dám do předpírky a tabletu rozdrtím v ruce a dám do násypky na praní, ale prášek poslouží stejně..Jinak vše od Dedry pere stejně – mám ten pocit..Jen prostě mám averzi na gely (to ale od všech značek), takže gely používám jen na barevné a na bílé jen prášek a tablety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure