Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14108
4.5.11 12:18

vanterko: Teď jsem v rychlosti našla děníček od tetmy. ZDE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.5.11 12:30
Brunifid píše:
Mirii píše:
Ja mam taky kamosku co druhe nechteji oac se boji,ze by to nezvladli financne :roll:
To je trochu o něčem jiném, aspoň já to tak vnímám. Bát se, že na to prostě není nebo nechtít slevit ze standardu.

Bruni v pripade o kterem mluvim je to to same,jen oni to jinak omlouvaji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.5.11 12:35

no dětičky jsou starosti, ale taky spousta hezkých zážitků. Ten náš je lump, ale když vidím co v určitých fázích vývoje dokáže a jak si krásně už umí sám hrát a jak se s námi směje a dělá blbosti, tak je to krásný pocit. Stejně tak jako jsem moc ráda, že máme psy (pro příště jeden stačí :-) ). Zvířátko nikdy nezklame a příjde se potulinkovat, když je to ouvej.....však to znáte.
A že by mě dítě v něčem omezovalo?? Nikdy jsem nebyla ten typ co chodí neustále vysedávat po restauračkách atp. už u pejsků jsem počítala s tím, že budu svým způsobem omezená a nějak moc mi to nevadí. Takže to, že musím trochu něco dopředu plánovat s dítětem, kdy vyjedeme a jak pojedeme mě vůbec nevzrušuje. Jediné co jsme museli pořídit kvůli prckovi, je větší auto.
Nerada bych skončila u jednoho dítěte, ikdyž je to náročné, protože nemám žádné hlídání a manžel je neustále v práci. Kdo by na nás pak pracoval a kdo by se o mě na staré kolena postaral?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.5.11 12:36
Barbulka píše:
Mirii píše:
Lenholko ja si ten odkaz neulozila do favoritu,ale tusim ze Barbulka ho sem davala :think: no nekdo ho sem urcite zase hodi az budeme chvilku prudit :wink:Bruni ted nevim jestli ty bambooo nemam ja :think: a ty me teda nenadchnuly :nevim:
jakýpak odkaz ?

Odkaz na vlnacky od nekohonjineho nez z fleru…akorat nevim jestli si ho sem davala ty ci nekdo jiny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.5.11 12:41

Cacorko a nebo si to byla ty kdo hazel ten odkaz na peletene vlnacky od nejake pani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.5.11 12:42

ne já ne, já na pletené vlňáčky moc nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.5.11 12:44

Pokadene dite umyvam pod kohoutkem a na pocurani pouzivam medvidka v lahvicce s latkovymi ubrousky :wink:

Fly to nejsou narazky na tebe ani na lidi co chteji jedno dite. Je to narazka na lidi co maji sobecke uvazovani a jeste to ventiluji ven a v podstate se tim chlubi :nevim: tim myslim to jejich "udrzet si standart " :nevim:
A navic ja mam u tebe stejne pocit,ze do dalsiho jeste pujdete. Ted mas depku z toho,ze mas doma pecku kolem ktere porad jen skaces,ale az zacne behat a trochu mluvit a vymyslet lumparny,tak se ti zasteskne po miminku,uvidis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.5.11 13:00
Mirii píše:
Fly to nejsou narazky na tebe ani na lidi co chteji jedno dite. Je to narazka na lidi co maji sobecke uvazovani a jeste to ventiluji ven a v podstate se tim chlubi :nevim: tim myslim to jejich "udrzet si standart " :nevim:
A navic ja mam u tebe stejne pocit,ze do dalsiho jeste pujdete. Ted mas depku z toho,ze mas doma pecku kolem ktere porad jen skaces,ale az zacne behat a trochu mluvit a vymyslet lumparny,tak se ti zasteskne po miminku,uvidis :wink:

Víš že si myslím to samé? :mrgreen: :palec:
Jsem to psala s těma psema, ne? Že jeden je málo :lol:

• Citovat
  • Upravit
2639
4.5.11 13:10

Myslíte tenhle odkaz ?

http://hajkovic.jex.cz/

Jestli objednáme všichni, tak bude mít paní spoooustu práce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
4.5.11 13:15
palošek píše:
Myslíte tenhle odkaz ?

Jestli objednáme všichni, tak bude mít paní spoooustu práce. :mrgreen:

Odkaz jsem dávala já. :oops: A paní jak vím z „páté ruky“ je také těhotná. :roll: Ale snad zatím plete. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
4.5.11 13:17
- bodlinka - píše:
palošek píše:
Myslíte tenhle odkaz ?

Odkaz jsem dávala já. :oops: A paní jak vím z „páté ruky“ je také těhotná. :roll: Ale snad zatím plete. :mrgreen:

Jo,jo, už jsem jí psala. Plete. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.5.11 13:18

švadlenky: jak velké jsou kusy látek wendy objednávané z sijemdetem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
4.5.11 13:22
zuzanecka81 píše: švadlenky: jak velké jsou kusy látek wendy objednávané z sijemdetem?
šířka je u každé látky napsaná, když ji rozklikneš. A délku si rozhdneš sama :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.5.11 13:23
palošek píše:
zuzanecka81 píše: švadlenky: jak velké jsou kusy látek wendy objednávané z sijemdetem?
šířka je u každé látky napsaná, když ji rozklikneš. A délku si rozhdneš sama :-D

no ale to právě nechápu! tam je napsaná cena třeba 120. ale těch 120 je za co? za metr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
4.5.11 13:26
palošek píše:
- bodlinka - píše:
palošek píše:
Myslíte tenhle odkaz ?

Odkaz jsem dávala já. :oops: A paní jak vím z „páté ruky“ je také těhotná. :roll: Ale snad zatím plete. :mrgreen:
Jo,jo, už jsem jí psala. Plete. :lol:

Tak to se budu muset zařadit „do fronty“. :mrgreen: Budu potřebovat shortiesky na léto. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure