Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ty vado ja si snad vazne budu muset jit provetrat hlavu…
jsem si myslela, ze jsem dala pect brambory, ted po 3/4hodine si rikam proc porad nejsou cejtit.. no byly na plotne polozeny porad ze jo
![]()
holky, dneska mi dovalí sušička. můžu do ní nějak kápnout pár kapek éteráku, aby mi vonělo prádlo? ![]()
ja chodim ven jak se mi chce (takze vetsinou je to zavisle na pocasi) na hristi jsme teda zatim nebyli. Nekdy jdu doopoledne, jindy odpoledne, zadna pravidelnost.
Mikro taky nevim ![]()
evi.an píše:
Jinak já patřím k těm oslům, kteří chodí ven téměř den co den, i v dešti.
Já taky. Mám naučeno, že procházka a čerstvý vzduch dělají dobře všem zúčastněným ![]()
Holky ja se tu hroutim…prislo vyuctovani. Je mozny platit za vodu (teplou i studenou dohromady) 20 tisic za rok??? Kolik mate zhruba vy?
Brunifid píše:evi.an píše:Já taky. Mám naučeno, že procházka a čerstvý vzduch dělají dobře všem zúčastněným
Obzvlast vitr a dest…takovy to peknoucky sychravo
To se tesim od rana, az pujdem pro deti
![]()
asho my mame 9000 a to jsme 2a pul… stepku jeste poradne nepocitam tkz u vas se nedidim… jsou to vydridusi..
asha píše:
Holky ja se tu hroutim…prislo vyuctovani. Je mozny platit za vodu (teplou i studenou dohromady) 20 tisic za rok??? Kolik mate zhruba vy?
kolik mame? vubec nevim
vsechno to ma pod palcem tchyne (vcetne placeni)
lenholka píše:
asho my mame 9000 a to jsme 2a pul… stepku jeste poradne nepocitam tkz u vas se nedidim… jsou to vydridusi..
Mne se to nezda. Decka se sprchujou dvakrat tydne, jediny, kdo denne, tak DH. Loni jsem nejela skoro vubec v latce. Prala jsem min, nez letos… Fakt mi prijde skoro 2 tisice mesicne moc. Uz se nam to prave jednou stalo, meli blbe merak, spotreba byla stejna, jak kdybychom zasobovali vodou Podoli ![]()
asha píše:
Obzvlast vitr a dest…takovy to peknoucky sychravoTo se tesim od rana, az pujdem pro deti
![]()
A tak na kočárek hodím v dešti pláštěnku. A čoveče jo, mám za to, že každodenní procházky za KAŽDÉHO počasí prospěšné opravdu jsou. Jsem tak zvyklá od psů, ty prostě musím vzít aspoň na chvíli proběhnout. A o chřipkových epidemiích jen slyším z rádia, míjí mě to, nemocná jsem opravdu zřídka.
asha píše:lenholka píše:Mne se to nezda. Decka se sprchujou dvakrat tydne, jediny, kdo denne, tak DH. Loni jsem nejela skoro vubec v latce. Prala jsem min, nez letos… Fakt mi prijde skoro 2 tisice mesicne moc. Uz se nam to prave jednou stalo, meli blbe merak, spotreba byla stejna, jak kdybychom zasobovali vodou Podoli
tak treba to je zase vada, nevim ale asi uz by me to neprekvapilo kdyz to porad zvedaj
Ještě se vrátím k vlňáčkům: žraly po nalanolínování, taď je mám od večera v mrazáku- jak dlouho je tam nechat? a pak zkusit znovu do lanolínu?
Jinak k otázce vody- 20tis za rok je teda šílená pálka
, ma spotřebujem na baráku okolo 7.tis ročně + - , a to se v létě 2× napouští bazén a pravidelně myje auto ![]()
Brunifid píše:asha píše:A tak na kočárek hodím v dešti pláštěnku. A čoveče jo, mám za to, že každodenní procházky za KAŽDÉHO počasí prospěšné opravdu jsou. Jsem tak zvyklá od psů, ty prostě musím vzít aspoň na chvíli proběhnout. A o chřipkových epidemiích jen slyším z rádia, míjí mě to, nemocná jsem opravdu zřídka.
Obzvlast vitr a dest…takovy to peknoucky sychravoTo se tesim od rana, az pujdem pro deti
![]()
no to se mas, ja jak je sychravo tak me ven nikdo nedostane… no musim se nad sebou zamyslet
![]()
Brunifid píše:asha píše:A tak na kočárek hodím v dešti pláštěnku. A čoveče jo, mám za to, že každodenní procházky za KAŽDÉHO počasí prospěšné opravdu jsou. Jsem tak zvyklá od psů, ty prostě musím vzít aspoň na chvíli proběhnout. A o chřipkových epidemiích jen slyším z rádia, míjí mě to, nemocná jsem opravdu zřídka.
![]()
Ja chripku taky neznam a jeste k tomu jsem dobrovolne v teple
Ale tohle beru, jen je mi lito tech, co to bytostne nesnasi jako ja a trapi se venku jen kvuli tomu, „ze se to ma“…mozna.
Ja to teda nesnasela i s coklama, pak stacilo jen zapomenout pripravit hadr do predsine…a bylo vymalovano ![]()
No kadopadne ted vetsino udenne ven musim. Ale zlaty casy, kdy mi jediny dite spalo u okna a ja mohla spat taky ![]()
Brunifid píše:evi.an píše:Já taky. Mám naučeno, že procházka a čerstvý vzduch dělají dobře všem zúčastněným
Tak když vás to baví ![]()