Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@andreiika píše:
@analoja sakranemyslela jsem bambusovej čtverec, myslela jsem tu vkládací savou vložku, že by se dala místo tý plíny, která se dává do novoskladu (ta co je jen na úzký obdélník)
@Petrushenka jo to joo, odkaz jsem viděla, jen jsem nevěděla jestli jdou dát do toho novoskladu místo jedné z plen. Když mají tak dobrou savost, tak mi to přijde že by to mohlo dobře fungovat..
Do těhlech vlnačků asi půjdu, ty mi nepřijdou takové divné jako ty od Disany, co mám! http://www.vbavlnce.cz/…sz-1917.html
Uvažuju o AIO GroVia, radši bych na sucháč, ale mají jen na patentky - máte s těmito http://www.latkovky.cz/…a-aio-plena/ zkušenost? ![]()
@Petrushenka Ja mam jen SIO, ale s temihle AIO holky spokojene nebyly, moc toho nepoberou. Zeptej se vedle v Nove latkujicich.
@Anielkha píše:
@Petrushenka Ja mam jen SIO, ale s temihle AIO holky spokojene nebyly, moc toho nepoberou. Zeptej se vedle v Nove latkujicich.
@Petrushenka píše:
Díky. Nebo jste tu zminovaly Anavy či PopIn…
Anavy Easy 2012 jsou super AIO, mám je fakt ráda. Jsou štíhlé i když je ještě dovycpu Baby Idea vkládačkou a dobře sají (samozřejmě to chce pár vyprání).
PoP In jsem si kdysi kupovala 2× testovací balíček a celkem dlouho mi trvalo je vyzkoušet, na úplného novorozence mi přišly obrovské, plus některým dětem může vadit gumička vzadu. Každopádně hodně jsem pak používala jen jako svrchní kalhotky (mají taky odepínací savá jádra). Co mám Anavy Easy 2012, tak PoP In nepřišly k užitku.
@Flyingfrog píše:
Anavy Easy 2012 jsou super AIO, mám je fakt ráda. Jsou štíhlé i když je ještě dovycpu Baby Idea vkládačkou a dobře sají (samozřejmě to chce pár vyprání).
PoP In jsem si kdysi kupovala 2× testovací balíček a celkem dlouho mi trvalo je vyzkoušet, na úplného novorozence mi přišly obrovské, plus některým dětem může vadit gumička vzadu. Každopádně hodně jsem pak používala jen jako svrchní kalhotky (mají taky odepínací savá jádra). Co mám Anavy Easy 2012, tak PoP In nepřišly k užitku.
@Svandu píše:
@andreiika Skoro žádná z nás nemá jenom jeden typ plen, prostě zkoušme, co nám bude vyhovovat. Já někdy ráda balím čtverce a jindy jsem zas líná a hážu AIO. Někdy jsme víc doma a mám čas, jindy lítáme povenku a přebaluju za běhu..
ja ted pouzivam jenom Anavy a Mommy´s Touch, nic jinyho uz ani kupovat nebudu, mozna blueberry na prcinku, kdyz to bude holcicka, necham si je poslat z anglie ![]()
Zdravím všechny látkařky, já se zatím řadím mezi odhodlané nastávající látkující matky
Náš prďola se sice narodí až v lednu, ale už teď zjišťuju, a hledám si možnosti a alternativy. Základem mojí výbavičky budou asi klasické čtverce - doufám, že tchýně najde ty schované
, které chci doplnit vícevrstvími a k tomu ještě takovéto „od každého něco“ z moderních plenek. A tady začíná můj dotaz.. koukám i na plenky z druhé ruky na mmb, ale protože jsem objevila kouzlo nákupu oblečení v Anglii, konkr. Londýně, napadlo mě, jestli by se tam nedaly pořídit mnohem výhodněji i látkové pleny. Nemáte některá zkušenost, jaké značky, jaké druhy, a v jakých cenových relacích se pohyubjí? Jestli se to vůbec vyplatí? Neřeším poštovné a zásilkový obchod, mám v místě sestřenici, která se zanedlouho chystá domů, tak bych jí pověřila nákupem
Díky za vaše rady na nápady
@smile001 Ja je tam obcas kupuju, ale pokud nenatrefis na nejake slevy, zas tak vyhodne to neni… (jako ze by treba byly za pulku), proste je to o cekani na slevy. Kupovala jsem tam jen Tots Bots.. Vim, ze @careynka taky kupovala nejak vyhodne.. Urcite ti hodi odkaz.
ale ted jsem i cilene hledala treba GroVia a proste se to i s tim, ze ti to nekdo priveze extra nevyplati. (Taky mam v Londyne kamaradku, co by mi je privezla.) ![]()
@smile001 Pokud vím, jsou ceny v rámci Evropy v podstatě stejné, leda bys narazila na nějakou dobrou akci.
přišlo dnes ráno a hned jsme s ním jeli dělat parádu na promoci
![]()
@pomeranca píše:přišlo dnes ráno a hned jsme s ním jeli dělat parádu na promoci
![]()
Nádherné!!! ![]()
@pomeranca píše:přišlo dnes ráno a hned jsme s ním jeli dělat parádu na promoci
![]()
Krásnééé
![]()
@Flyingfrog píše:
Nádherné!!!
jo to je. Ve skutečnosti je hezčí než na fotce… Jen jak jsme zvyklí na manducu, tohle je něco jiného, má to o dost měkčí polstrování, no snad si zvyknem, teda hlavně manžel…