Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Brunifid píše:
To jo, sousedi si všimli už v 7.měsíci
Našim sousedům to došlo až když nás párkrát viděli s kočárem, že asi nikomu nevozíme a je to naše ![]()
@Brunifid píše:
ty ses jinej pripad ![]()
@Brunifid píše:
To jako že jsem tlustá, jo?
ne, ze mas stejnak vsechno extra
takze i na hubenourovi nejde videt bricho pred porodem ![]()
@careynka píše:
ne, ze mas stejnak vsechno extratakze i na hubenourovi nejde videt bricho pred porodem
Nejde vidět, jo? Bych se bála lehnout si na pláž, aby nepřiběhli greenpeace a nezačali mě táhnout zpátky do moře ![]()
@careynka
jsou na sucháče.. úplně detailně jsem velikost nezkoumala, teď koukam, že na stránkách je sice uvedená velikost s, ale ty co jsem viděla naživo na novorozence nebyly, ten by se v nich ztratil, spíš už na větší
@Brunifid píše:
Nejde vidět, jo? Bych se bála lehnout si na pláž, aby nepřiběhli greenpeace a nezačali mě táhnout zpátky do moře
takze ted u druhyho uz videt je? ja to zatim uspesne tajim ![]()
@careynka píše:
takze ted u druhyho uz videt je? ja to zatim uspesne tajim
Vidět to bylo i u prvního, to jsou jenom kecy.
Jenže Ty jsi 11.tt, že? To jsem to ještě tajila i sama před sebou, vždyť to má tak 8cm, co na tom chceš vidět? ![]()
@Brunifid píše:
Vidět to bylo i u prvního, to jsou jenom kecy.
Jenže Ty jsi 11.tt, že? To jsem to ještě tajila i sama před sebou, vždyť to má tak 8cm, co na tom chceš vidět?
tak ted te teda fakt nechapu, nejdriv pises, ze si tvyho bricha vsimli sousedi v 7. mesici, coz teda predpokladam, ze ti videt bricho nebylo i pres to, ze jsi hubenour a ted pises, ze videt bylo i u prvniho…tak teda nevim ![]()
@careynka Lidi jsou prostě slepí a někteří mají asi dojem, že správně těhotná znamená nabrat 25kg a víc, jinak jsou chytrý a maj problémy se zrakem ![]()
@Brunifid píše:
@careynka Lidi jsou prostě slepí a někteří mají asi dojem, že správně těhotná znamená nabrat 25kg a víc, jinak jsou chytrý a maj problémy se zrakem
a to mysleli, zes spolkla meloun? ![]()
@Brunifid píše:
Nejde vidět, jo? Bych se bála lehnout si na pláž, aby nepřiběhli greenpeace a nezačali mě táhnout zpátky do moře
Kecáš, co jsem viděla fotky, tak máš maximálně nějaký špek na břiše. ![]()
Holky, tak ty Capri sovičky vracím, vůbec to nesedí. Bud je to volné nebo moc utažené v pase, ale okolo nožiček je to volné, ty patentky nejdou přádně nastavit, to mě to mrzí
asi přestanu experimentovat a koupim Bambino mio, ty sedí výborně
![]()