Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Brokianaa Mne to prijde perfektni
ta tmava by tam fakt byla depokoidni ![]()
Broki: Na to, že jsem původně hlasovala pro tmavou podlahu, tak tahle je fakt moc pěkná! KOupelna vypadá hodně dobře. ![]()
Broki, tak to vypada moc pekne
. Je to utulnoucky a ty tmave veci nakonec pekne doplnuji celkovou svetlost prostoru. Fakt pekny ![]()
@Jaja157 @Flyingfrog @Mirii Díky
Já chci dokombinovávat jen v těch třech barvách…Mám ráda přírodní barvy a už kuchyň a obývák mám s červenýma stěnama, tak tady jsem chtěla něco do hněda… I manželovi se nakonec ta světlá líbi ![]()
Holky neznáte některá bambusové kalhotovky Daizy baby? Dovoz UK… Na modrém koníkovi je jedna za necelé dvě stovky - nová. Takový střih malému sedí, tak uvažuju…Ale neznám nikoho kdo je zná ![]()
@Brokianaa Koupelna vypadá skvěle! Úplně zútulněla, je prostornější-super!!
@macinka85 Děkuji
Pak až to bude komplet tak hodím hotové foto
Teda jako než to bude úplně komplet tak to potrvá, ale teoreticky zítra by měli přijít zapojit vodu…Píšu teoreticky, protože já bych se ani nedivila kdyby nepřišli
Už se těším na svoji koupelnu
Sice ještě nebudem mít zrcadlo, věšáky a držák na toaleťák a takové ty maličkosti, ale to postupně ![]()
@Brokianaa koupelna vypadá dobře ![]()
taky se těším, až se jednou zbavím toho dc-fixovýho „mramoru“ po bývalejch majitelích ![]()
@Brokianaa dc-fix je samolepící omyvatelná tapeta
aneb jak nahradit umělej umakart - imitaci dřeva něčím stejně hnusným umělým ![]()
@Brokianaa Zagooglila jsem a nasla teda zatim jen jednu recenzi (na anglicky ebay) a ta byla dobra, ze jsou dobre save. (ale jedna je dost malo
) Jinak se teda daji koupit za 15 euro nove. (i se svrchnimi kalhotkami)
@Anielkha Jak to myslíš, že jedna je dost málo?
No jednu budu mít za cca 190kč.
@Brokianaa píše:
@Anielkha Nic…už jsem pochopila - jedna recenze
Jj, ze to mohl klidne napsat vyrobce ![]()
@Anielkha Tak ten by si jich asi napsal víc
No uvidíme…vezmu dvě na zkoušku… Za tu cenu i kdybych do toho měla narvat čtvercovku místo do skladu na draka je to ok ![]()